|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 23
|
brak seksu a zdrowie
Czy do¿ywotni brak seksu ma jaki¶ negatywny wp³yw na zdrowie kobiety(w internecie znalaz³am tylko o negatywnym wp³ywie braku na mê¿czyzn)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 306
|
Dot.: brak seksu a zdrowie
Tre¶æ usuniêta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-12-05 o 05:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 18 061
|
Nie sadze, bo niby jaki? Ja mam teraz niemal zerowe libido i spokojnie moge sobie wyobrazic, ze nie bede uprawiala juz seksu, zreszta od dluzszego czasu nie uprawiam.
A dla mezczyn tez jestem ciekawa tych skutkow zdrowotnych. Przeciez masturbacja to to samo dla organizmu, zreszta organizm pozbywalby sie spermy w nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lady in red.
Wiadomo¶ci: 67 023
|
Fizycznie mo¿e byæ uci±¿liwe, ale raczej nie wp³ywa na tê sferê zdrowia. Natomiast na psychikê mo¿e frustracja seksualna wp³ywaæ na przyk³ad stanami obni¿onego nastroju.
Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 65
|
Wp³ywa, ale po d³ugim czasie abstynencji i g³ównie u osób, które maj± wysokie libido, a z jakiej¶ przyczyny nie mog± zaspokoiæ popêdu.
Poczytaj sobie o zespole Kehrera czyli tak zwanej "wdowiej chorobie" - to dotyczy kobiet. O facetach nie bêdê siê za du¿o rozpisywaæ bo kto¶ ju¿ o tym pisa³, dla nich ma to nieprzyjemne skutki typu, zaburzenia erekcji itp. Do tego u obu p³ci pogarsza siê nastrój, ludzie staj± siê dra¿liwi i marudni, niekiedy trac± poczucie warto¶ci. Edytowane przez MmeMechante Czas edycji: 2020-11-06 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.