|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakie zabiegi robi facet ze zdjęcia...?
Cześć, jestem facetem po 30-stce, co powoduje, że o wiele bardziej niż kiedyś zwracam uwagę na kwestie związane z "zatrzymaniem czasu"... a przynajmniej z jego spowolnieniem, heh :-P ;-)
![]() Ostatnio zauważyłem na zdjęciach z Instagrama, że ktoś taki jak Jared Leto wygląda dosłownie ze 20 lat młodziej niż faktycznie wskazywałby na to jego wiek ![]() Kompletnie się na tym nie znam, ale czy mogłybyście powiedzieć, jakie zabiegi na twarz on wykonuje...? Na pewno to widać jakoś po jego twarzy myślę, heh :-P To sobie zrobię takie same :-D ;D ;D Dziękuję z góry i pozdrawiam! PS. Mam nadzieję, ze mogę umieścić tutaj te zdjęcia, jeśli nie, to pewnie jakiś moderator to usunie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jakie zabiegi robi facet ze zdjęcia...?
Pewnie botox - lekko po 30. pewnie to powinno wystarczyc u faceta. Poza tym zalezy, jakie u ciebie sa te oznaki starzenia, bo nie kazdy zaczyna sie starzec tak samo. Najlepiej idz do jakiegos dobrego specjalisty medycyny estetycznej na konsultacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.