|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
MeTaMoRfOzA ;-)
właśnie.. metamorfoza..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karolka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: MeTaMoRfOzA ;-)
bez fotek ciezko bedzie......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A ja opowiadam się za zdjęciem
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiście lato i wakacje to dobra okazja na zmiany
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
♥
|
tak jak mówi smerfetyka : idz do fryzjera , zrób sobie np jakieś pasemka , przez wakacje sie poopalaj , mozesz zacząć ćwiczyć - przez 2 miesiące można ładnie sobie sylwetke wymodelować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Po pierwsze (i zarazem NAJWAŻNIEJSZE!) jest to abyś UWIERZYŁA W SIEBIE!!!
![]() ![]() Wracajac do tematu BARDZO CHETNIE CI POMOGE!!! Tylko prosilabym rzeczywiscie o kilka Twoich fotek lub chociaz o to zebys opisala nam troche siebie. Chodzi glownie o kolor wlosow, oczu, cery, wzrost, wage i ine istotne cechy Tojego wyglądu. Nie martw się!-razem damy radę! ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
możesz załączyć fotki ??
![]() wtedy napewno coś się wymysli ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
cera jasna (teraz po opalanQ troszke lepiej
![]() oczy brązowe wzrost168 cm waga ok. 50 kg twarz pociągła nie chodzę do dermatologa, ile kosztuje zabieg oczyszczający?? mam zamiar zrbić pasemka.. ale nie wiem czy duż pojedynczych czy końcówki.. ?? no i kolczyk w pępuszQ ( ile schudnę ![]() ![]() fotek nie dam bo sie wstydze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
a tam się wstydzisz! dawaj fotki! chyba nie jesteś jakimś totalnym paszczurem?
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Daj koniecznie foteczki!!! to nam baaaaaaaaaaaaardzo ułatwi sprawe! i im szybciej to zroisz tym lepiej!
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny !
Nie chcę zakładać nowego wątku bo zaraz byście mnie czymś zdzieliły ![]() Ostatnio zaczęłam coraz częściej odwiedzać Wizaż i chyba zaraziłyście mnie tym wszystkim ![]() Jestem typową zimą południową ale mam problem z doborem cieni. Zawsze gdy idę do drogerii wracam z jakimiś cieniami w palecie palonych róży ![]() Mam właściwie same palone róże lub róże wpadające w beż Czy jest tu jakaś zimka, taka jak ja ?? Jaki kolorek prócz tego ? Próbowałam z brązem ale wyglądam jakbym była niewyspana / chora ! ![]() Chciałabym też sobie pogłębić kolor włosów na taką prawdziwą czekoladę bo wydaje mi się, że moje włosy są mysie i przyćmione. Jaka farba da mi taki kolorek. Mam teraz jasny brąz (naturalne). Jakiś czas temu miałam przygodę z szamponetką pelette "ciemny brąz" który... rozjaśnił mi włosy ! Myslałam, że właśnie mi je przyciemni a miałam jaśniejszy w słońcu wpadający nawet w brazowo-rude ! Zmywając nawet głowę już się zdziwiłam bo woda nie była brązowa tylko buraczkowa ! ![]() ![]() Dziewczyny czekam niecierpliwie na wpisy, choćby najmniejsze. Oferta jest teraz taka bogata że można dostać zawrotów głowy ! Polećcie coś sprawdzonego bo nie chciałabym się zawieść i to kosztem buźki. Załączam zdjęcia: kolorki jakie właściwie jedynie mam wśród cieni i kolorek włosów na jakim mi zależy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.