|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() "Podrywanie" na Facebooku
O czym myślą faceci wysyłając zaproszenie do grona znajomych obcej dziewczynie na facebooku, której nigdy nie widzieli na oczy? : D Praktycznie łączą nas tylko wspólni znajomi. Nie ma możliwości, aby mnie widzieli na jakiejś imprezie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Podrywanie" na Facebooku
Miałam taką sytuację ostatnio, zapytałam kim jest, bo znajomych mam mało i raczej nie przyjmuję randomów, ale jakiś taki wydawał się znajomy...okazało się, że parę lat temu się poznaliśmy - z tym, że zaczął mnie nawracać, a całą pandemię uważa za spisek, zablokowałam w pi*du.
![]() Jeśli nie odpisują, no to nie wiem, wywalić i tyle. A jeśli chcesz zagadywać, bo w sumie czemu nie, to może jakaś znajomość się z tego wywiąże. Ale uważaj na wariatów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli nie mamy wspólnych znajomych i nie kojarzę abym ostatnio poznała tę konkretną osobę to usuwam zaproszenie i nigdy się nie pytam "czy się znamy?" czy jakieś takie. No nawet jeśli się kiedyś poznaliśmy, a ja tej osoby nie pamiętam już, to bardzo wyraźny znak, że nie czułam potrzeby bliższego zapoznania się. I nie wiem czemu by to miało się zmienić.
Ogółem nie kolekcjonuję randomów w mediach społecznościowych. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Holy Crap!
|
Jeśli nie znam osoby, albo znam ją z widzenia i tylko tyle to nie akceptuję (ale też nie odrzucam). Nie zbieram znajomych jak pokemony, więc nawet wspólni znajomi nic nie znaczą, skoro dla mnie ktoś jest obcy.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sprzed czasów tindera i spopularyzowania innych aplikacji randkowych, zaproszenia od randomowych kolesi na Facebooku zdarzały się dużo częściej. Teraz w zasadzie nie dostaję już takich zaproszeń (i całe szczęście).
Gdy takie zaproszenia dostawałam, to nigdy nic na to nie pisałam, tylko od razu z marszu usuwałam. Wydaje mi się, że większość z tych kolesi się przeniosła na Tindera itp. ze swoimi poszukiwaniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Nie wiem co maja we lbie, ale raz mialam doslownie typa ktory wypisywal do mnie zeby sie z nim umówić i nie przekonywalo go nawet że jestem zajęta i prędzej bym się utopiła niż umowila sie z takim denerwujacym i przyglupim typem.
Żeby bylo zabawniej, jego pierwszym postem po wejściu w profil był jakiś mem szkalujacy niewierne kobiety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.