![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() +/-
Mam na dzieję, że nie było niczego podobnego. Chodzi po prostu o to, by dawać minusy lub plusy z różnych powodów.
Ja zacznę ![]() + dla śniadania +++++ dla kawki ![]() + dla wizyty u kosmetyczki + dla Happysad'u ![]() ++++ dla rewelacyjnych planow ![]() - dla pogody - bo to co dobre szybko się kończy ![]() +++ dla Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: +/-
Przesuwam na gry
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
+++ bo są ferie.
+++ bo się dzisiaj pouczyłam. ++ bo mogę teraz siedzieć na wizażu. - bo pouczyłam się za mało ![]() - bo spałam długo i się nie wyspałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
++++ że się ktoś dokleił
![]() + dla ferii ++++++++++++++++++++++= dla dzisiejszego wieczoru ![]() ![]() + dla pięknego maniKJURU. + dla Niego (a niech ma) + dla pogody + bo tak O ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
+++ bo Barrette ma dobry humor dzisiaj
![]() Póki co wystarczy.. jak się zacznie coś dziać to będę plusować i minusować. Narazie nic się nie dzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
++++ dla wizażu
+ bo mam ferie + bo mam fajny plan i zamierzam go zrealizowac + dla dziewczyn które plusowaly i munusowały przede mną ![]() -bo moj Tz wyjechal na oboz - bo w poniedzialek znowu zajecia
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
-- bo mi zsypało twarz
-- bo nie wyszła impreza w sobotę -- bo nie moge się dogadać z przyjaciółką -- bo dzisiaj głupi dzień + bo na szczescie dzien sie juz konczy i może jutro będzie lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
+ dla WIZAŻANEK
![]() + bo 2 pierwsze oceny jakie dostałam na nowe półrocze to piątki ![]() + bo skończyłam lekcje 2 godziny wcześniej ![]() ![]() - bo jest zimno, szaro i mokro :/ - bo skonczyly sie ferie i musze wczesnie wstawac aaa...i jeszcze +++ bo niedługo WAKACJE!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
+++ dla Camarilli
![]() +++ dla Mysi Pysi + dla nadchodząąącego obiadu ![]() + dla dzisiejszych planów -- dla wczoraj :| + dla kawy +/- dla pogody + dla Happysadu ![]() ![]() ![]() ![]() ------------ bo sie ferie kończąąą ;( + dla wszystkich, którzy to właśnie czytają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
+++ dla pogody, bo jest biało i w końcu zimowo..
+++ dla Was ![]() +++ bo zrobiłam nowy wątek na wymianę +++ bo od dzisiaj jem mniej - bo ferie się kończą - bo troche idzie nie po mojej mysli Ale ogólnie bilans na plus więc jest ok. MIłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
+++++ plus dla przerwy miedzysemestralnej na studiach
++++ plus dla dlugiego leniuchowania i wysypiania sie +++ plus dla spolecznosci z wizazu ++ plus dla domowych prawdziwych obiadkow a nie studenckich + za chec do zycia ![]() - - - - - minus dla sesji - - - - minus dla niektorych wykladowcow - - - minus dla zimy - - minus dla kalorii ktorych w zime przybywa - minus dla krotkiego dnia i ze szybko sie sciemnia |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
- dla kolejnego minionego dnia
+ dla dnia, gdyż był miły ![]() ++ dla nowej płyty Damiena ![]() - dla przeziębienia ++ dla Halinki, a wlaściwie Jej wierszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
+ dla Moloko
+ dla dnia ![]() ++++++++++++++ bo jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
+++ bo wczorajsza impreza sie udala;D
++ bo sa ferie ![]() + bo wcinam pyszne zapiekanki ![]() - bo się nie wyspałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
+++++ zaliczona sesja
++++ za przejscie kolejnej planszy w grze ![]() +++ dostałam nowiuskie spodenki na nartki ++ za pomalowanie pazurków + dostałam nowiuskie spodenki na nartki - za zmasakrowanie swojej twarzy wyciskaniem -- nie zrobiłam kolejnej porcji cwiczen 6 Waidera ![]() --- nie tknełam jeszcze angielskiego a kolos na nowy semest tuz tuz ---- za bolący kręgosłup
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
- bo wieczór sie nie udał
- bo On nie przyjechał - bo ferie się kończą - bo matura już takblisko ![]() + bo nie ma więcej minusów i jest wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
++bo dostałam prezent
+jestem zadowolona -nie mam weny zeby posprzątać - niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
+++++ za niedzielny obiad u przyjaciół
++++ za piątek +++ za sobotnie lenistwo ++ bo nie miałam kaca + za mały rachunek za telefon - pogoda -- poranne wstawanie --- bo nie ma kto zrobić mi herbaty ![]() ---- zbliżający sie poniedziałek ----- bezsennoć
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
------ za wczorajszy dzien
----- za bezsennosc ---- ze boli brzuch --- jestem głodna + ze swieci sloneczko ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
- bo jest źle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
+ za forum gry
- za koniec ferii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
- bo się nie wyspałam mimo spania do 12
- bo jutro skzoła - bo matura tuż tuż ![]() - bo się nie uczę a powinnam - za wszystko + ze 2 miesiące i wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
+ dostałam z polaka dobra ocenę
+ nie jadłam nic słodkiego - nie chce mi się uczyć na fakultety
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
+ bo dostałam dzisiaj śliczne kolczyki z wymiany.
+ bo troszkę się zaczęłam uczyć + bo dzisiaj już 15 dzień A6W ![]() - bo za dużo jem ![]() - bo juz niedługo matura ![]() ![]() ![]() Aha jeszcze jeden ogromny + za równe dwa miesiące.. dokładnie 27 kweitnia zakończenie roku szkolnego. I juz nigdy więcej stresu na matmie, strachu przed gegrą.. ech i wszystkiego wszystkiego.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
+++ dla polskiego punk'u
![]() ++ za to, że powstrzymuje sie od jedzenia słodyczy --- dla powodu niedostępności przyjaciela na gg -- dla jutrzejszej kartkówki z fizyki --dla zbliżających sie egzaminów --- dla pogody -----dla problemów z zasypianiem
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
+++++za to że dziś był taki wspaniały dzień
++++ że pytał mnie juz z historii i nie ucze sie na jutro +++ że mam gotowca z polskiego na jutrzejszy sprawdzian ++ że dziś wypoczęłam +++++++ za dzisiajszego buziaka od przyjaciela --- za deszcz i ciapę ---- za to że nie ma na gg kogoś, kto chcę żeby był
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
++++ że kupiłam sobie butki
+++ że byłam na basenie +++ że znów ćwiczę ++ że widziałam TŻa + że miałam wolne - że jest już późno -- że jutro zajęcia |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
+++ wiosna nadchodzi?
![]() +++ za plany na weekend ![]() ++ pewien miły Pan.. ![]() +/- coraz mneij czasu do: zakończenia szkoły/matury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
+++ ładna pogoda dzisia
- - - bo mnie głowa boli +++++ bo leci ładna piosenka
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
- - - że "Jego" dzisaij nie widziałam
- - - - - - - że "tego samego chcą i tego samego się boją" - - - - - - - - że "jemu" trzeba znak a ja nie wiem jak mogłoby to wygladać ++++++++ za pogode +++++ za rekolekce ++++++ za szczep ++++++ za funkcje w szczepie + za nauke + za uśmiech - za ogół
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.