![]() |
#1 | |
Zakorzenienie
|
Biała lista lekarzy - kogo polecamy
Wątek ten powstał, by dzielić się pozytywnymi doświadczeniami z lekarzami różnych specjalności.
Jak dodać posta? W treści posta zacznij od: specjalności lekarza miasta, w którym przyjmuje imienia i nazwiska lekarza później wyjaśnij, czym cię ujął i gdzie przyjmuje (adresy stron internetowych będą usuwane jako reklama!) Np. Cytat:
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2015-02-18 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Biała lista lekarzy - kogo polecamy
Lekarz medycyny estetycznej
Warszawa Dr.Rafał Bębenek Chirurg plastyk Kraków Dr.Rafał Pabiańczyk Obydwaj panowie mili,rzeczowi,bez owijania w bawełnę mówią jak będzie przed,w trakcie i po zabiegu i jakiego efektu się spodziewać bez żadnego podkoloryzowania efektów.Nie naciągają na pieniążki i na prawdę bardzo fajnie się z nimi rozmawia.Tak normalnie-na luzie.W ogóle nie czujesz skrępowania,a co najważniejsze zabieg mija szybciej i przyjemniej.Polecam i Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Lekarz radiolog
dr Michalska Elżbieta Poznań odwiedziłem gabinet 2 razy, każda wizyta dotyczyła innego problemu (badanie kontrastowe jelita grubego oraz panoramiczne badanie zębów). Z obydwu badań byłem zadowolony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
GINEKOLOG
Białystok Dr. Jakub Tomaszewski Polecam, bo jest najlepszym specjalistą w swojej dziedzinie. Kulturalny, potrafi pocieszyć w trudnych sytuacjach, niezmiernie delikatny, w dodatku ma się poczucie indywidualnego podejścia.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Polecacie jakiegos ginekologa we Wroclawiu albo w Swidnicy? Najlepiej na nfz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Stomatolog Katowice
Agnieszka Srebrzyńska-Witek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Neurochirurg Warszawa prof. Podgórski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ginekolog
Katowice dr. Sławomir Bystrzejewski. jestem pod wielkim wrażeniem podejścia Pana doktora do pacjenta i jego zaangażowania. Dojeżdżałam aż z Częstochowy do niego na wizytę. Pomógł mi zajść w ciąże a później ją donosić pomimo wielu problemów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
specjalność lekarza-kardiolog
miasto, w którym przyjmuje-Starogard Gdański imię i nazwisko lekarza-Łukasz Drelich Przesympatyczny, młody człowiek! Przeprowadza bardzo długi, wnikliwy wywiad, jest dociekliwy, empatyczny. Dobry słuchacz, rozmówca i doradca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Super psychiatra
Joanna Gurańska Wrocław ulica Pochyła pracuje w poradni alter-ego mocno polecam, super lekarz! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ginekolog
dr Gardocki Warszawa przemiły, systematyczny doktor, bardzo polecam
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ORTOPEDA
Kraków lek. Rafał Więcek najlepszy ortopeda, który uratował moją rękę! Polecam, polecam, polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ginekolog
Kraków pani Miłosława Iwaniec-Pliżga Byłam niesamowicie zadowolona z wizyty, pani doktor jest uprzejma, kulturalna i potrafi słuchać, uspokoić i znaleźć rozwiązanie problemu. Zresztą, znalazłam nawet potwierdzenie: http://kcp.pl/lekarz/miloslawa-iwani...ekolog/krakow/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Neurochirurg Dr.n.med. Wojciech Szymański Łódź cudowny lekarz,miły,zawsze ma czas dla swoich pacjentów i nie tylko operował mnie 3 razy i wszystko wypadło pomyślnie,pomagał w rehabilitacji itd.itp. Podejście do pacjentów,również do dzieci-znakomite! Polecam i pozdrawiam serdecznie!
![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Prof.zw.n.med.Lech Polis Łódź Bardzo miły,kompetentny,zdolny neurochirurg,zawsze uśmiechnięty polecam z czystym sumieniem-wizyta u Pana profesora -perfect! Polecam jeszcze raz! ![]() ![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Polecam wszystkich neurochirurgów z kliniki neurochirurgii instytutu centrum zdrowia matki polki w Łodzi: dr.n.med Wojciech Szymański,prof.dr.n.med.K rzysztof Zakrzewski,dr.n.med.Jacek Krawczyk,prof.dr.n.med.Em ilia Nowosławska,dr.Bartosz Polis,prof.zw.dr.n.med.Le ch Polis i jeszcze dwie lekarki których imion nie pamiętam,jak również cały personel tejże kliniki również panie (i pana) salowe :-D. ![]() ![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
fajny pomysł na posta ale szukanie czegokolwiek to masakra, może porobić podział na miasta i specjalizację?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
wtedy takich tematów byłaby setka, a do wyszkiwania służy opcja "szukaj w wątku".
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Okulista
Łódź Dr Ewa Supady Bardzo miła i kompetentna lekarka, dokładnie bada i poświęca pacjentowi dużo czasu, odpowiada wyczerpująco na wszystkie pytania, nie robi nic "na odczep się" i sądzę, że nadaje się także do czegoś więcej niż kontrolne sprawdzanie wzroku. ~~~~~~~ Kardiolog Łódź dr J. Bzowska Bardzo dobra i miła pani doktor, przyjmuje na NFZ w Świętej Rodzinie. ~~~~~~~ Stomatolog Łódź Małgorzata Dębska Chociaż pani dr jest bardzo młoda, to nadrabia dokładnością, gorliwością i miłym podejściem do pacjenta. Dodatkowy atut - ceny nie najgorsze ![]() Edytowane przez Aiji_ Czas edycji: 2016-07-14 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
![]()
ENDOKRYNOLOG
Piekary Śląskie dr. Wojciech Romanowski Interesuje go nie tylko moja chora tarczyca, ale lubi wiedzieć jakie sa moje wyniki badań np. od neurologa. Co rok dostaje skierownie do szpiatala, w którym leczy, na kompleksowe badania, co bardzo mnie cieszy. Zamienił mi leki z drogich (od poprzedniego lekarza), na tańsze. Edytowane przez 4c52e7ce1ca4272c52a705c4e9bc120bd7e61c0d_656fba3e75b75 Czas edycji: 2015-11-04 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
POZNAŃ
Lek. Daniela Mielcarek-Kuchta Laryngolog Niezwykle profesjonalna. Nie naciąga na prywatne zabiegi, jest dokładna, ugodowa i serdeczna. Dr Mariola Karolak-Tomczuk Lekarz rodzinny Przemiła Pani doktor. Świetne podejście do dzieci, konkretna i precyzyjna. Dr Maja Kucharska-Janińska POLADENT - stomatolog, chirurgia stomatologiczna Wycinałem u niej ósemkę. Zostałam dokładnie poinformowana o przebiegu zabiegu i o tym, co robić po nim. Nie ma odległych terminów, wiec z usunięciem ósemki 'na gwałt' nie było problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
![]()
Tychy, ginekologia:
dr n. med. K. Nowosielski lek. T. Jureczko Chirurg dziecięcy dr A.Grabowski Wiem, że przyjmują w Dea Salus, być może też w innych punktach. Ja przynajmniej tam korzystam z ich porad. Polecam. Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
ORTOPEDA (wyspecjalizowany w haluksach)
Poznań dr Jędrzej Kosmowski Dr przyjmuje w HalluxCenter w Poznaniu. Kontaktowałam się z nim w związku z operacją na haluksy mojej babci, która bardzo się przed nią broniła. Mailowo wyjaśnił mi większość rzeczy, polecił jakie badania zrobić, przesłał skierowanie na RTG (bez opłat) i dokładnie wytłumaczył na czym będzie polegać operacja. Wymieniłam z nim kilkanaście maili, we wszystkich był bardzo miły i odpowiadał rzeczowo nawet na głupie pytania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Bieruń/Katowice
Ortopedia dr n. med. Konrad Kopeć Klinika "Galen" Bieruń/ Szpital Katowice-Ochojec Wykonywał operację mnie w szpitalu w Katowicach ( artroskopia stawu kolanowego + usunięcie narośli na kości) - podejście super, natomiast mojej mamie operację stawu biodrowego w Bieruniu, niestety odpłatnie ale takie same podejście do pacjenta. Polecam
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Szczecin
Laryngolog/Alergolog Szczepan Kopyciński Z alergią chodziłam przez bardzo długi czas po różnych lekarzach - alergologach, gastrologach, itd. Dopiero ten lekarz po wielu badaniach i analizie mojej diety stwierdził na co mam alergię i od roku mogę się cieszyć w miarę normalnym życiem.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Stomatolg
Bielsko-Biała Michał Suchodolski Prywatnie, ale ma naprawdę super ceny, stałym klientom opuszcza, kanałówkę miałam u niego robioną i kilka plomb świetne podejście do klienta, bez naciągania na kasę, profesjonalnie, na bardzo dobrym sprzęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
stomatolog
Michał Karpiński Warszawa Byłam pod wielkim wrażeniem podejścia do pacjenta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
diabetolog
dr. Dorota Adamczyk-Gajda Oleśnica Polecam szczególnie osobom z niewyrównaną cukrzycą. Determinacja w niesieniu pomocy i upór w dążeniu do wyrównania wyników zasługują na najwyższe uznanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
neurochirurg
dr Wojciech Orczyk Poznań Polecam dlatego, że doktor uratował mnie przed operacją. Tzn. zostałam do niego skierowana na operację dyskopatii (ponoć nie było innego wyjścia), a on najpierw polecił mi ćwiczenia, jakie mam wykonywać. Obyło się bez operacji, bo ćwiczenia całkowicie pomogły. Miło było zobaczyć, że bardziej liczy się moje zdrowie niż kasa (byłam u niego prywatnie w KręgosłupCenter). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Ortodonta - Centrum Stomatologiczne Demed
Kristina Kovalenko Warszawa Wola Koleżanka miała duże obawy przed wizytą. Jednak Pani doktor wszystko wyjaśniła i przegoniła jej największe obawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ja polecam dr Bratosia bardzo dobry chirurg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Dermatolog
Wrocław / Polmed Dr. Danuta Lewiecka Dziewczyny polecam doktor każdej która tak jak ja męczy się z łuszczycą i wie jakie to bardzo uciążliwe :-(. Ja mam nie tylko ale głównie wewnątrz dłoni więc czasem to naprawdę duże utrudnienie przy robieniu najprostszych rzeczy a już nie mówię o tym że wygląda to okropnie :-(. Kiedyś usłyszałam że ta choroba uczy cierpliwości i ja jestem chyba tego idealnym przykładem bo walczę z tym już ładnych parę lat i wreszcie widzę taką poprawę jaką chciałam plus mogłam odstawić leki sterydowe. Wcześniej przez ten czas przeszłam kilku innych lekarzy w tym jeden chciał mnie leczyć lekami przeciwgrzybicznymi więc możecie sobie wyobrazić. Tragedia tacy niektórzy specjaliści za których często trzeba niemało płacić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.