Jak delikatnie zasugerowac powiększenie penisa? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-01-21, 18:56   #1
annn_
Raczkowanie

Jak delikatnie zasugerowac powiększenie penisa?

Chciałabym żeby mój TŻ powiększył, a konkretnie pogrubił swojego penisa, istnieją teraz różne metody, np. kwas hialuronowy ale nie wiem kompletnie jak zacząć temat i czy w ogóle to robić bo obawiam się, że sprawię mu przykrość.
Jego penis z długości mi odpowiada, jednak mógłby byc nieco grubszy, ja nie jestem jakaś szeroka ( wiem to bo TŻ mówi że jest bardzo ciasno), ja jednak nie odczuwam aż takiej przyjemności jaką miałam z poprzednim facetem, który miał więcej w obwodzie...
Jak to rozegrać?
annn_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-21, 20:41   #2
Frezja__
Zakorzenienie

Dot.: Jak delikatnie zasugerowac powiększenie penisa?

Cytat:
Napisane przez annn_ Pokaż wiadomość
Chciałabym żeby mój TŻ powiększył, a konkretnie pogrubił swojego penisa, istnieją teraz różne metody, np. kwas hialuronowy ale nie wiem kompletnie jak zacząć temat i czy w ogóle to robić bo obawiam się, że sprawię mu przykrość.
Jego penis z długości mi odpowiada, jednak mógłby byc nieco grubszy, ja nie jestem jakaś szeroka ( wiem to bo TŻ mówi że jest bardzo ciasno), ja jednak nie odczuwam aż takiej przyjemności jaką miałam z poprzednim facetem, który miał więcej w obwodzie...
Jak to rozegrać?
Tak, jak Ty byś chciała by ktoś Ci zasugerował powiększenie piersi.

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-21, 21:46   #3
aKatia
Zadomowienie

Pogrubienie takimi metodami to raczej powiększanie sobie ego (i portfela lekarza) niż penisa. Nie sądzę żeby różnica była zauważalna, a on na pewno obrazi się za propozycję. Jak byś się poczuła gdyby on zaproponował ci laserowe zwężanie pochwy?
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-22, 18:39   #4
Sanbi145
Raczkowanie

Ja bym rzucił moją dziewczynę gdyby mi z czymś takim wyjechała...
Sanbi145 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-22, 20:03   #5
annn_
Raczkowanie

Dlaczego rzuciłbyś?
Aż tak by Cię to ubodło?
Stary 2017-01-22, 20:12   #6
annamari29
Raczkowanie

Sposób 1. Owiń taśmą izolacyjna z 5 razy.
Sposób 2. Owiń otuliną do rur grzewczych.
Sposób 3. Psiknij sobie do środka piankę montażową będzie ciaśniej (tylko niskoprężną)
Sposób 4. Załatw pompkę powiększającą od Pana Kleksa, wtedy na seks będzie w sam raz, a po wróci do normalnych rozmiarów .

A na poważnie to porozmawiaj z nim o problemie i jak go rozwiązać a nie od razu fujarę chcesz mu powiększać.
annamari29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-22, 20:24   #7
annn_
Raczkowanie

No właśnie nie wiem czy w ogóle zaczynać ten temat, bo nie chcę żeby się tym przejmował, popadł w kompleksy, zwłaszcza że wie że mój były miał większego...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-01-22, 21:45   #8
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie nie wiem czy w ogóle zaczynać ten temat, bo nie chcę żeby się tym przejmował, popadł w kompleksy, zwłaszcza że wie że mój były miał większego...
Lepiej pomyśl o pozycjach w których będziesz go lepiej czuła. Albo może prezerwatywy z wypustkami? Wibrująca nakładka na penisa? Powiększanie penisa może przynieść marne efekty, to będą przecież milimetry różnicy, a na pewno sugestia powiększania ubodzie go mocno.
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-22, 23:35   #9
Sanbi145
Raczkowanie

Cytat:
Dlaczego rzuciłbyś?
Aż tak by Cię to ubodło?
Nie, po prostu nie widzę powodu żeby wstrzykiwać sobie jakieś paskudztwo w penisa bo moja dziewczyna ma takie "widzi mi się". Albo mnie akceptuje takiego jaki jestem, albo wcale.

Na szczęście nie mam takich problemów, chociaż jestem pewny w 100%, że każdego faceta by to zabolało. Wyobraź sobie, że Twój facet mówi Ci, że masz powiększyć sobie cycki, bo jego była miała większe... Efekt ten sam, chyba nie miły?

Tak jak ktoś już napisał, w niektórych pozycjach na pewno będzie wam lepiej no i Ty sama możesz np. ćwiczyć mięśnie kegla, to powinno pomóc.
Sanbi145 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-23, 09:14   #10
Moniaczek1990
Przyczajenie

Ann po co facetowi robić przykrość lub coś powiedzieć nie tak i po chłopie Wprowadzaj stopniowo zabawki. Zacznij od olejków, wibratora to mojego strasznie kręci a później kup mu nakładkę na penisa są super i nawet można wybrać z wypustkami . Ty będziesz zadowolona i oszczędzisz facetowi rozczarowania

Edytowane przez Moniaczek1990
Czas edycji: 2017-01-23 o 09:15
Moniaczek1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-23, 12:23   #11
annabelka
Szop pracz

Cytat:
Napisane przez Moniaczek1990 Pokaż wiadomość
Ann po co facetowi robić przykrość lub coś powiedzieć nie tak i po chłopie Wprowadzaj stopniowo zabawki. Zacznij od olejków, wibratora to mojego strasznie kręci a później kup mu nakładkę na penisa są super i nawet można wybrać z wypustkami . Ty będziesz zadowolona i oszczędzisz facetowi rozczarowania
Nic dodać nic ująć.
Jest teraz tyle metod poprawienia życia erotycznego, więc nie ma co ryzykować urazu faceta.
annabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-23, 14:15   #12
Devon_rose
Zakorzenienie

Zrób sobie plastykę pochwy bo może to nie on ma zbyt małego ale Ty jesteś tam za luźna.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-23, 15:34   #13
201703061106
Konto usunięte

A ile ma jego przyrodzenie !???
201703061106 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-23, 21:50   #14
kielczanin
BAN stały

Przeciez mozesz trenowac miesnie kegla.
kielczanin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-02-01, 22:04   #15
non-usual
Raczkowanie

GG do non-usual

A jaki czas minął od seksu z Twoim ex? Być może jesteś po prostu przyzwyczajona do mocniejszej stymulacji i bardziej rozciągnięta po większym gabarycie. Pochwa na szczęście potrafi się dopasować do każdego penisa, chociaż potrwa psychiczne przestawienie się na nowe bodźce. To podobne zjawisko jak słabsze odczuwanie seksu w pochwie u facetów, którzy nadmiernie się przyzwyczaili do masturbacji ręką. Uścisk dłoni jest zazwyczaj o wiele silniejszy niż bodźce płynące ze stymulacji ściankami pochwy. I przez pewien czas u nałogowych onanistów może być problem z dochodzeniem podczas klasycznego stosunku. Wtedy pomaga odstawienie masturbacji i powolne przyzwyczajanie do nowych bodźców.
Prawdopodobnie i u Ciebie wróci właściwe odczuwanie z czasem.
Na pocieszenie mogę powiedzieć, że to działa bo moja TŻ też miała do czynienia z większymi rozmiarami przede mną ( na początku słabo mnie w ogóle odczuwała) ale z czasem stwierdziła, że ja mam za dużego dla niej... przy moim rozmiarze . Ale najistotniejsze w tym jest to, że dało się po czasie dopasować.
Rady dotyczące powiększenia penisa mogą być dla ego faceta zabójcze. Chyba podobnie poczułabyś się gdybyś usłyszała od ukochanego, że dla niego seks przypomina rzucaniem parówką po korytarzu .
non-usual jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-02-04, 11:33   #16
Janienka66
Przyczajenie

Cześć Wam,

Stoję przed podobnym problemem, co autorka. Jestem z facetem już 3 lata, kocham go, a on mnie. Wszystko jest OK, poza tym, że czasami czegoś brakuje w sypialni. On doskonale zna swój kompleks, ale... nic z tym nie robi.

Jak ugryźć temat, aby zainteresował się metodami tego typu? Sama chciałabym zrobić sobie piersi, czy to dobry argument, by mu zasugerować ingerencję w jego członka? Nie chcę być źle odebrana, to nie będzie miało wpływu na naszą relację, ale... życie ma się jedno, więc wolałabym z niego czerpać w pełni, a to mnie nieco ogranicza.
Janienka66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-02-05, 03:16   #17
parallel_roads
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Janienka66 Pokaż wiadomość
Cześć Wam,

Stoję przed podobnym problemem, co autorka. Jestem z facetem już 3 lata, kocham go, a on mnie. Wszystko jest OK, poza tym, że czasami czegoś brakuje w sypialni. On doskonale zna swój kompleks, ale... nic z tym nie robi.

Jak ugryźć temat, aby zainteresował się metodami tego typu? Sama chciałabym zrobić sobie piersi, czy to dobry argument, by mu zasugerować ingerencję w jego członka? Nie chcę być źle odebrana, to nie będzie miało wpływu na naszą relację, ale... życie ma się jedno, więc wolałabym z niego czerpać w pełni, a to mnie nieco ogranicza.
Ale skąd pewność, że to, że 'czegoś brakuje' to kwestia rozmiaru jego penisa?

Rady zostają takie same. Wypróbujcie nowe pozycje, nakładki na penisa. Operacja to gra niewarta świeczki. Naprawdę jest tyle sposobów, żeby urozmaicić swój seks i penetrację

Nie, to że Ty sama czujesz potrzebę ingerencji w swoje cycki nie oznacza, że masz prawo wymagać by on też sobie coś wstrzyknął, bo Ty tak chcesz, mimo że on ewidentnie nie czuje takiej potrzeby. Skoro dodatkowo wiesz, że to jego kompleks (wiesz, czy tak założyłaś?) to tym bardziej bez sensu go o to prosić, skoro sam do tej pory nie czuł potrzeby. Gdyby czuł, to by się zainteresował, widocznie mu ten penis nie przeszkadza albo wie, że nie warto, bo operacje trzeba regularnie powtarzać, efekt po kwasie utrzymuje się przez rok z hakiem, a różnica nie jest duża. Sama sobie zadaj pytanie czy warto kosztem jego samopoczucia/zdrowia skoro masz multum lepszych, tańszych i mniej inwazyjnych metod
parallel_roads jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-02-05, 12:47   #18
arno22
Zadomowienie

Jak " dużego penisa ma Twój partner ", operacyjne powiększenie penisa to droga i mało skuteczna pomoc, tak samo jak wszystkie kremy, tabletki to ściema, jedynie chwilowo skuteczne są pompki.
Realnym środkiem zaradczym są przedłużki penisa które też pogrubiają penisa. Zacznijcie od miękkich silikonowych nakładek bo asortyment jest olbrzymi.
arno22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-02-05, 16:27   #19
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Cytat:
Napisane przez Janienka66 Pokaż wiadomość
Cześć Wam,

Powiedz wprost, że chodzi Ci to po głowie, bo nie zaspokaja Cię w sypialni. Zabiegi z użyciem kwasu hialuronowego to chwila moment, a wszystko jest odwracalne, jeśli nie spodoba mu się efekt - za jakieś 8 mcy kwas się wchłonie.

Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26)
Wyzwanie Filmowe
5 / 100
100 książek w 2023 92 / 55

Edytowane przez Pani_Robot
Czas edycji: 2021-02-05 o 16:29
Pani_Robot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości