|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pielęgnica nowy hit czy kit?
Hej babeczki
![]() Edytowane przez zakrecona_01 Czas edycji: 2015-11-13 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: pielęgnica nowy hit czy kit?
Hej
![]() Prawdę mówiąc, cudów nie zdziałało. Jeżeli ktoś chce się sam przekona, niech idzie do fryzjera, zanim wkopie się w zakup tego drogiego urządzenia. U fryzjerki, jak i w domu miałam styczność z tym samym urządzeniem, perfectbeauty. Nie zauważyłam większych efektów. Nie mogę się do tego czegoś przekonać. Jestem mega niezadowolona z tego prezentu, aczkolwiek to prezent, więc nie będę wybrzydzać. Próbowałam, setki razy, włosy jakie były takie są. Mam gęste włosy, długie, sztywne, a "bawienie się" z tym ustrojstwem zajmuje mi dużo czasu, więc już chyba się poddałam. Na allegro pielęgnica stoi w cenach ponad 200 zł. Za te pieniądze możesz iść do fryzjera, podciąć włosy, kupić dobry zestaw kosmetyków i cieszyć się z efektów, bo w przypadku pielęgnicy ich brak ![]() Naprawdę, nie polecam, myślę, że bez powodów nie jest to tak mało znane. Pozdrowionka ![]() P.S Do pielęgnicy miałam dołączoną maskę, nie zdziała nic, potem próbowałam ze zwykłymi odżywkami, więc zdanie na nie, w przypadku fryzjerki była to jakaś maska keratynowa, ale niestety nazwy nie pamiętam ![]() Edytowane przez tookmysoul Czas edycji: 2015-12-05 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mojej przyjaciółce pomogło. była u 2 różnych fryzjerów. za pierwszym razem nie zauważyła żanych efektów, za to za drugim była zachwycona. rzecz w tym, że trzeba przejeżdżać baaaardzo powoli pasmo po paśmie, kilka razy. nie wiem czy bym wytrzymała przy mojej ilości włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jakie kosmetyki najlepiej używać z pielęgnicą do włosów? Czy możecie polecić Wasze ulubione? Wiem, że nie można używać kosmetyków z silikonami i najlepiej używać kosmetyki proteinowe, z keratyną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Podbijam temat
Czy macie jakieś nowe opinie na temat pielęgnicy, Czy ona działa , czy włosy zniszczone poprawiają swoją jakość po jej stosowaniu. Co polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Efekty jak dla mnie mniej widoczne, bo lepsze uzyskuje poprzez olejowanie w misce z wodą i miodem, nakładam czapke grzewczą taki turban pod kontakt, później zmywam lub emulguje, aaa jak mi się chce to nakładam po takiej saunie na włosy odrazu maskę i znowu podgrzewam, na koniec spłukuje ![]() Turban podgrzewany to koszt około 50zł a działa cuda
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.