![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy zrobiłam coś źle?
Byłam dzisiaj na drugim spotkaniu z facetem z Tindera. Chłopak jest obcokrajowcem, o ile ma to jakiekolwiek znaczenie w tej sprawie. Bardzo fajnie nam się gadało, mimo że nie jestem jakaś super z angielskiego, rozumieliśmy się, było żartowanie i flirtowanie. Widzieliśmy się popołudniu, spędziliśmy ze sobą prawie 3h i facet nie odyzwa się od tego czasu. Napisałam do niego sama, jak tylko wróciłam do domu. On nawet nie wyświetlił, mimo że był przez moment online. I czuję, że mogłam coś zrobić źle. Po poprzednim spotkaniu sam odezwał się jak tylko wrócił do domu. Potem też do mnie pisał codziennie. A teraz cisza...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy zrobiłam coś źle?
Szukasz problemu na siłę, jak jest się kimś zainteresowanym to nie trzeba 24/7 wisieć na telefonie. Jak koleś będzie dłużej zwlekał z odpowiedzią, to wtedy się zaczniesz martwić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie miał czasu, coś mu wypadło, coś się u niego stało, że nie miał czasu ani głowy na pisanie - tego typu powodów może być mnóstwo. Sama mówisz, że online był tylko chwilkę. Nie ma co wpadać w paranoję, bo jakiś facet nie odezwał się od razu po randce...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
I co? Nadal cisza?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tak, nadal cisza.
Możliwe, że mnie ignoruje. Nie był od tamtej jednej krótkiej chwili online, ale piszemy ze sobą na instagramie (przenieśliśmy się z Tindera na instagrama, bo on nie ma facebooka, ze znajomymi piszesz na whatsappie, a instagrama zainstalował specjalnie dla mnie). Więc możliwe, że w ogóle tam nie wchodzi, bo właśnie mnie ignoruje. Nie sądzę, że nie miał telefonu w ręku od wczorajszego wieczoru. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Może jeszcze śpi, niedziela jest
![]() Ja tam często na takim wczesnym etapie nawet dłużej nie odpisywałam, nie pomyślałabym, że już olał |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo stwierdził, że ciężko się ze mną dogadać po angielsku, albo stwierdził, że jestem brzydka i nudna. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może to też da Ci motywacyjnego kopa, żeby na przykład podszkolić swój angielski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Autorko, dokładnie - jeżeli olał, to jego strata. Nic nie poradzisz. Jeżeli nie odezwie się do jutra, to już sobie nagrywaj randkę z kimś nowym.
Z Twoich poprzednich wątków wynika, że szybko i mocno się angażujesz, często w znajomości po których od razu widać, że nie rokują. Może tinder nie jest dobrym pomysłem, póki tego nie przepracujesz?
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2021-01-31 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dziewczyno, przestań dramatyzować, dopiero co widzieliście się wczoraj wieczorem, dzisiaj jest niedziela rano, a Ty już sobie wmawiasz, że pewnie uznał, że jesteś brzydka. Nie każdy tak ma, że za każdym razem jak weźmie telefon do ręki to musi napisać do drugiej osoby i pierwsze co robi jak się kładzie do łóżka to wchodzi na Instagram. Wyluzuj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wyluzuj i olej. Napisze, to fajnie. Nie napisze? Też fajnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
No ale uważam, że jednak mógłby cokolwiek na tamtą wiadomość odpisać. A nawet jej nie wyświetlił, mimo że był online. Możliwe, że wczoraj wieczorem imprezował. Nasze spotkanie trwało 3h, wrócił do akademika późno. Gadał coś o tym, że będzie może pił i grał z kolegami w pokera. Nie wiem.
Wczoraj jeszcze mówił coś w stylu, że żałuje, że nie może wyjść ze mną do restauracji albo chociaż zaprosić do akademika, bo nie wpuszczają ludzi z zewnątrz (to prawda). To trochę irracjonalne, jeśli teraz mnie oleje. Tak czy siak napisałam raz i już więcej nie napiszę, jeśli się nie odezwie. Jak się nie odezwie do poniedziałku, to będzie thank u next. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie za bardzo osaczasz facetów, z którymi się spotykasz? Ledwo się znacie, wszystko jest ok, fajnie się Wam gada, macie regularny kontakt, raz nie odpisał późno wieczorem i już sobie wmawiasz, że coś jest nie tak. Daj mu trochę luzu, nikt nie lubi czuć się taki kontrolowany i pisać 24/7. A co do tego, że był online, to mógł wejść przez przypadek albo specjalnie nie odczytać, bo nie miał czasu na dłuższą rozmowę (która pewnie by się wywiązała z Twojej strony) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
nie jest zainteresowany kontynuuowaniem znajomosci
ja bym odpuscila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88476697]Widziałaś go dwa razy, skąd wiesz jakie zachowanie jest podobne do niego?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Chodziło mi o to, że wcześniej szybciej odpisywał. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- [1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88476697]Widziałaś go dwa razy, skąd wiesz jakie zachowanie jest podobne do niego? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Chodziło mi o to, że wcześniej szybciej odpisywał. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawie go nie znasz, a już wymagasz, żeby ciągle Ci poświęcał czas, a jak przez kilka h nie odpisze, to sobie zaczynasz wmawiać, że pewnie coś jest nie tak. Nie jest, niedawno Cię poznał, ma też inne rzeczy na głowie, nie jesteś jego priorytetem albo po prostu woli w wolnym czasie robić coś innego niż pisać na czacie i tyle, nie oznacza to, że z Tobą coś jest nie tak albo że go nie interesujesz. Do tej pory mieliście bardzo intensywny kontakt, chwila oddechu i już dramatyzujesz Jak nie będzie długo odpisywał i zapadnie się pod ziemię, to wtedy wyciągnij wnioski, ale nie, że na Boga, wczoraj się widzieliście, a dzisiaj jeszcze nie pisaliście. I też może się upewnij, że macie co do tej relacji podobne oczekiwania. Ok, był flirt, ja rozumiem (ale też czytałam tutaj już różne rzeczy i niektórzy flirt widzą wszędzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Facet nie jest stąd, pewnie jest tu od niedawna, skoro nie mówi po polsku i z nudów szuka kogoś, z kim mógłby spędzać wolny czas i nie ma pewnie takich oczekiwań wobec tej znajomości jak ty. Trzeba wyluzować.
Myślę jednak, że jak nie odezwie się w ciągu trzech dni od ostatniego spotkania, to w ogóle szkoda czasu na tę znajomość. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Z mojego doświadczenia wynika ze jeżeli wpadłaś facetowi w oko to nie będziesz miała co do tego żadnych wątpliwości.
Tutaj są dwie możliwości - już sobie odpuścił i pisze z następna albo odezwie się jak zacznie mu się nudzić ale wielkiej miłości z tego nie będzie i tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Rozmyslil sie i tyle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
A temu drugiemu, z którym w międzyczasie się spotykalaś, napisałas ze masz innego na oku i ten jest póki co bardziej interesujący?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
[1=4bf691ac28ce4b7c42a5e5e 37940d2d92e088cdd_611061f 254610;88477724]A temu drugiemu, z którym w międzyczasie się spotykalaś, napisałas ze masz innego na oku i ten jest póki co bardziej interesujący?[/QUOTE]
Z tego co pisała z żadnym wyłączności nie ustalała. Nie dziwnego, w końcu żadnego jeszcze nie poznała za bardzo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
[1=4bf691ac28ce4b7c42a5e5e 37940d2d92e088cdd_611061f 254610;88477724]A temu drugiemu, z którym w międzyczasie się spotykalaś, napisałas ze masz innego na oku i ten jest póki co bardziej interesujący?[/QUOTE]Ale ja żadnemu z nich nie obiecałam, że będę randkować tylko z nim. Poznaliśmy się na Tinderze, więc myślę, że jest świadomy, że pisze z wieloma facetami i z niektórymi mogę się spotkać.
Wracając do tematu, odezwał się. Napisał do mnie wieczorem, że był zajęty i co u mnie słychać. No i chcąc nie chcąc wykonałam podobny numer, bo byłam na akurat imprezie. Wyświetliłam i odpisałam dopiero teraz. Ale macie rację, nie sądzę, że coś z tej znajomości będzie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.