|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziwne zachowanie dziewczyny
A wiec, miałem epizod jakiś czas temu z pewna kobieta, wcześniej sporo się znaliśmy, nie byliśmy razem ale dochodziło do pocałunków itd. Potem kontakt nam się urwał (wina dwóch stron) i przez dłuższy okres czasu nie mieliśmy kontaktu. Niedawno chciała się ze mną spotkać co mnie zdziwiło ale stwierdziłem ze dobra, okazało się ze miała chłopaka ale szybko się to skończyło. Rozmowa super wychodziła, świetnie się dogadujemy. Po tym spotkaniu miałem wachania czy proponować następne z mojej strony ale tak tez zrobiłem, na co zgodziła się ale za każdym razem chciała przełożyć i proponowała inny termin, dwa rAzy. Stwierdziłem ze nie bede sam pisał i prosił o to tylko poczekam na jakaś jej inicjatywę. Co myślicie brnąc w to i postawić wszystko na jedna kartę ? cały czas nas coś do siebie ciągnie, czuje to. Jak zaproponuje spotkanie to iść czy odpuścić sobie ? nie wiem czy to jakaś zabawa z jej strony, ale chyba nie bez powodu sama zainicjowała pierwsza kontakt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwne zachowanie dziewczyny
Nie rozumiem, co Ty tu masz stawiać na jedną kartę, małżeństwa nikt Ci chyba nie proponuje. Chcesz, to się spotkaj, masz coś lepszego do roboty, to się nie spotykaj.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Skoro dwa razy zaproponowałeś spotkanie, ale odmówiła, to nie ma o czym mówić za bardzo. Chcieć to móc. Skoro mówiła, że nie może, i nie zaproponowała innego terminu, to znaczy, że nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Skoro długo się znacie to co Ci szkodzi zapytać jaką miała motywację do odkopania Cię po tym czasie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Prawdopodobnie zrobiła to z nudów, bo akurat nie było nikogo ciekawszego na horyzoncie. Potem się z Tobą spotkała, przypomniały jej się powody, dla których się rozstaliście, pomyślała "A nie, jednak nie" i kontakt się urwał. W sensie gdzieś tam jesteś na dziesiątej orbicie, na wszelki wypadek, dlatego Ci jeszcze odpisuje z uprzejmości.
---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;88492669]
Po co? Myślisz, że powie mu prawdę?[/QUOTE] Nie wiem, ale nie zaszkodzi zapytać. Czy jej wierzyć czy nie to Autor zdecyduje już sam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez D0M1N1K Czas edycji: 2021-02-07 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
lokalna gwiazda
|
Jak widzę wyraz "brnąć" w wątku o potencjalnej drugiej połówce, to od razu mówię nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;88492666]Skoro dwa razy zaproponowałeś spotkanie, ale odmówiła, to nie ma o czym mówić za bardzo. Chcieć to móc. Skoro mówiła, że nie może, i nie zaproponowała innego terminu, to znaczy, że nie chce.[/QUOTE]
W poście autora czytamy "czy proponować następne z mojej strony ale tak tez zrobiłem, na co zgodziła się ale za każdym razem chciała przełożyć i proponowała inny termin, dwa rAzy" Więc według mnie to autor trochę wydziwia ![]()
![]() |
#9 |
lokalna gwiazda
|
Te spotkania w innym terminie w ogóle doszły do skutku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- No właśnie, to o co chodzi Autorowi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Gdzie jest to dziwne zachowanie dziewczyny? Podkreślmy: dziewczyny z którą nic poza "znamy się" Autora nie łączy. Koleżanka i tyle, która z nim rozmawia (wow, prawie zaręczyny...). Zakładanie o tym wątku świadczy o dziwności, ale zakładającego.
![]()
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2021-02-07 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
nie wiem, zastanawiam się po co chciała spotkania jako pierwsza i tak na nie nalegała, po czym potem milczy mimo ze było super. Ot tak poprostu pomyślała sobie a No napisze do niego i wyjde??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
A ona być może stwierdziła, że nie było warto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Unikasz odpowiedzi na pytania, co z tymi propozycjami innego terminu z jej strony. Napisałeś: "(...) za każdym razem chciała przełożyć i proponowała inny termin, dwa rAzy. Stwierdziłem ze nie bede sam pisał i prosił o to tylko poczekam na jakaś jej inicjatywę".
Co się zatem stało z tą drugą jej propozycją? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
póki co jest cisza, druga propozycja póki co jeszcze się nie wydarzyła bo nie padła konkretna tak na prawdę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
chyba odpuszcze jakakolwiek ingerencje z mojej strony w takim razie, sensu zbytnio by to nie mialo
---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- Pytanie tylko po co odnowiła ten kontakt, skoro raczej dobrze wie ze nadal coś do niej czuje, a po tym spotkaniu widać było i po niej ze nadal coś jest na rzeczy. A teraz cisza ? nie rozumiem kompletnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
lokalna gwiazda
|
Ludzie działają impulsywnie, bez żadnych głębszych przemyśleń. Nie ma tu żadnej filozofii.
Odnowiła kontakt, spotkała się, stwierdziła, że jednak to nie to i siedzi cicho. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.