|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Osocze bogatopłytkowe - kto robił?
Hej
Jestem po zabiegu wstrzykiwania osocza w twarz. Po 3 dniach od zabiegu skóra wciąż wygląda fatalnie: pojawiły się siniaki, krwiaki (czerwone plamy), fioletowe punkty. Czerwone punkty po ukłuciach utrzymują się cały czas. Co więcej wyszedł mi dzisiaj malutki zaskórnik wokół którego pojawiło się okropne zaczerwienie - wcześniej zaskórniki miały zawsze kolor skóry. Czy któraś z Was też miała takie problemy po tym zabiegu?
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
hej,
a gdzie robiłaś i na jakim sprzęcie? Pamiętasz? Jak wyglądał zabieg? Pobierali Ci krew (ile?) odwirowali i podali? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Osocze bogatopłytkowe - kto robił?
Ja w jakimś innym temacie pisałam o osoczu. Miałam 2x robione. Ostatnio rok temu. Ten zabieg jest rewelacyjny. Nie mialam takich powikłań. Moze za duzo spozywalas np wit c. Ja w takim okresie poszłam na nitki i bardzo krwawiłam..Ale osocze jest boskie. Gdzie robiłaś i ile zapłaciłas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Kojarzycie, czy osocze można podać pod oczy? Nie w kurze łapki obok, ale pod oczy, tam gdzie zmarszczki pojawiają się u kobiet najpierw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A czy to faktycznie jest lepsze niz mezoterapia? Bo w sumie głównym argumentem kosmetyczki jest to że to naturalne itd. ze nie ma czegoś obcego tylko to nasze własne osocze? Słyszałam różne opinie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Jeśli wierzyć efektom, które widziałam na zdjęciach pacjentek u mojego lekarza, to jest to jak wypełniacz i botoks w jednym. Ale z doświadczenia przy psach wiem, że np w sprawie stawów biodrowych - na jednego działa, na innego nie. Ciekawe jak tutaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja wam powiem, że miałam robione osocze, miałam tylko jeden zabieg, ale efekt świetny i nie powiem żeby to było placebo bo skóra zmieniła swoją "fakturę" i jest rzeczywiści bardzo delikatna, ale tak jak wspomniała koleżanka, nie na każdego musi to działać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Robiłam już raz osocze ale dawno i nie powtórzyłam, a powinno się powtórzyć ze trzy razy żeby efekt się utrzymywał dłużej. Dziś zaczynam od początku serię. I mam nadzieję że wytrwam i zrobię serię. Bo po pierwszym zabiegu był super efekt. Mam bardzo suchą, cienką i przezroczystą cerę. Masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
A czy to boli?
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Jestem 4 dni po osoczu w polaczeniu z dermapenem.
Przebieg samego zabiegu bardzo nieprzyjemny, glownie ze wzgledu na bol - ale do wtrzymania! Twarz nadal wyglada zle. Mam drobne siniaki, krwiaki oraz duzo zaczerwienien po dermapenie. Odnosnie efektow nic jeszcze nie moge powiedziec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Czy ktoś robił osocze na skórę głowy? W jakich odstępach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
witam,
mam pytanie czy ktoś może robił zabieg z osoczem bogatopłytkowym w Lublinie?Proszę o sugestię gdzie można wykonać taki zabieg? z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Miałam robiony ten zabieg wiele razy i nie zamierzam przestawać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Kurcze, ja mam zupełnie inne odczucia... Zabieg bólowo bardzo znośny. Jeżeli lekarz używa dobrej maści znieczulającej (dobrej czyli mocnej) i jeszcze na maść nałoży folie i takie coś będzie na buzi ok. 20 min to nie może boleć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja na szczęście nie musiałam robić, bo nie mam problemu z wypadaniem włosów, za to mojemu tacie jakieś 5-6 miesięcy temu zaczęły tak wypadać i się zdecydował na mezoterapie <ciach>. Po kilku zabiegach, chyba 5 czy 6 duże efekty zauważyliśmy, dużo nowych włosów też się tacie pojawiło.
Żeby coś zrobić, trzeba mieć nadzieję, że się to zrobi. Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 Czas edycji: 2018-11-11 o 00:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Osocze jest dobre nie tylko na włosy czy twarz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.