|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kontrola, nadzór, brak zaufania?
Cześć,
Zauważyłam, że koleżanka regularnie np. Raz w tygodniu przegląda telefon faceta, pobieżnie, nie czyta korespondencji, ale sprawdza z nim rozmawial. Poprzedni facet ją zdradzał, pisał z innymi itd. Obecny jest fair, a mimo to ona go sprawdza. Pokłóciłyśmy się, bo zarzuciłam jej, że to nie jest w porządku względem niego. Ona uważa, że jeśli tego nie zrobi to nie będzie mogła spać boi się, że ten facet również się tak zachowa jak poprzedni. Co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kontrola, nadzór, brak zaufania?
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-12-05 o 03:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z drugiej strony tak jak wkurzyłabym się na takie bezczelne zachowanie, to w sumie potem bym wzruszyła ramionami, ot jakaś koleżanka, robi debilne rzeczy, niech se robi, po prostu już bym wiedziała, że to nie jest mój typ człowieka. Ale tak jak pisałam, jej bym nic nie mówiła, bo po pierwsze to jej prywatna sprawa (samo to, że jej zajrzałaś kilka razy w telefon jest wścibskie i niefajne), a po drugie to tylko koleżanka, nikt mi bliski, więc bez obrazy, ale niech sobie robi co chce. Widać, że to ten typ człowieka, że i tak nie dotrze, ona wie swoje i koniec. Z tego samego powodu w życiu bym nie mówiła facetowi - nie znam go i nie wiem nawet co on na to, może ma wyje*ane, może to dla niego bardzo prywatne. Ogólnie to nie wiem po co tak bardzo analizujesz i przejmujesz się życiem jakiejś koleżanki i jej faceta. I po co jej zaglądasz kilka razy w telefon patrzeć co robi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Obecny partner NIE MA PRAWA pokutować za grzechy poprzednich. To taka dźwignia do forsowania patologicznych zachowań.
Jak dziewczyna nie jest w stanie zaufać nowemu partnerowi to powinna być sama bo najwyraźniej nie przerobiła tamtej zdrady, krótka piłka. Wstrętne zachowanie. Przestań przeglądać telefon swojego faceta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kolejny wątek, gdzie Autorka pyta, co powinna zrobić w sprawie związku jej koleżanki i jakiegoś faceta -.- To jest jej życie i jej sprawa, tak jak ktoś zapytał wyżej - masz jakieś zobowiązania wobec tego faceta, że tak się nim przejmujesz?
Koleżanka ma po poprzednim związku traumę, z którą nie poradziła sobie (skoro twierdzi, że nie może spać, jak czegoś nie zrobi, to jest to całkiem spory lęk). Powinna ją przepracować ze specjalistą. Możesz jej ewentualnie to doradzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Ona kontroluje swojego faceta. Ty kontrolujesz ją. Nie znajduję różnic pomiędzy tymi zachowaniami.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Alekto123 Czas edycji: 2021-03-21 o 08:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze to nie twoja sprawa czy koleżanka kontroluje SWOJEGO faceta. To nie TWÓJ facet. Więc dlaczego się do tego wtrącasz
Jeżeli przegląda telefon faceta to znaczy że ma do niego kod, z powietrza go nie dostała więc może JEJ facet nie ma z tym problemu Samo zachowanie dziewczyny, okropne. Obwinianie innych mężczyzn o błędy poprzednika ![]() Co nie zmienia faktu. To nie twoja sprawa
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;88591057]Myślę, że koleżanka powinna się leczyć.[/QUOTE]I tyle w temacie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Lady in red.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
przyczajony tygrys
|
No mocno toksyczna ta twoja koleżanka, ja bym jej kazała iść na terapię i to w trybie JUŻ, nie czaje jak ludzie tak dają sobie prawo do „kontrolowania” czyjegoś prywatnego życia XD
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
no nie za fajnie ta kumpela się zachowuje. ale może wyluzuje, jak raz, drugi czy trzeci zobaczy, że nic ciekawego w tym telefonie nie ma.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.