Hiszpania, druga połowa września. Szukam chętnych! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-26, 20:27   #1
Atleta
Przyczajenie

Hiszpania, druga połowa września. Szukam chętnych!

Witam.

Jako student, korzystając z przywileju dłużysz wakacji, szukam osób chętnych i zainteresowanych odpoczynkiem w drugiej połowie września.

Kręci mnie Hiszpania+Paryż, Włochy, a także Portugalia to też szukam towarzysza/ki. Jest to mój pierwszy wyjazd, a samemu... w grupie raźniej.

Jestem otwarty. Nie trzymam się sztywno schematu, co do miejsca wycieczki. Po prostu chce się wygrzać w słońcu i zabawić! ;P
Atleta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-28, 12:17   #2
Emi1507
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania, druga połowa września. Szukam chętnych!

.

Edytowane przez Emi1507
Czas edycji: 2014-02-07 o 17:11
Emi1507 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-28, 15:58   #3
blackdreamshauntme
Raczkowanie

Ja jadę na wczasy do Lloret najprawdopodbniej od 14 sierpnia do 25 albo pozniej. Osobiscie nie polecam wrzesnia bo jest dużo gorzej jeśli chodzi o imprezy i ludzi ;d
blackdreamshauntme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-29, 14:06   #4
Atleta
Przyczajenie

Cytat:
I co znalazłeś już kogoś?
Poszukiwania osób chętnych nadal trwają. Jesteś zainteresowana ? ;]

Cytat:
Ja jadę na wczasy do Lloret najprawdopodbniej od 14 sierpnia do 25 albo pozniej. Osobiscie nie polecam wrzesnia bo jest dużo gorzej jeśli chodzi o imprezy i ludzi ;d
Niestety nie mogę pozwolić sobie na wcześniejszy wyjazd. Pracuję i jestem zobowiązany umową.
Stary 2012-07-29, 14:55   #5
Emi1507
Raczkowanie

.

Edytowane przez Emi1507
Czas edycji: 2014-02-07 o 17:11
Emi1507 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-29, 16:14   #6
Atleta
Przyczajenie

Cytat:
Szukam jakiegoś wyjazdu i właśnie się zastanawiam.
Moje koleżanki lecą na Maltę i teraz w sumie nie wiem co mam robić . No a z kim planujesz wyjazd?
Moi znajomi po prostu wycofali się, bo skwitowali że szkoda im pieniędzy i wolą "walić w szkło w Polsce". Ja jestem innego zdania i dlatego planuje wakacje zagranicą.

Bez obaw. Zanim gdziekolwiek wyjadę [wyjedziemy] to chcę poznać te osobę. Do Łodzi nie mam, aż tak daleko, więc dokulał bym się spokojnie pociągiem. Taka mała integracja, przed wakacyjna.

Co jeszcze mogę opisać. Wiadomo wszystko co nowe wzbudza strach... internet itp itd. Jeżeli byłabyś zainteresowana, pisz. Co do wakacji można obopólnie wybrać odpowiednie miejsce. Tak aby obie strony były zadowolone.

Może jeszcze ktoś ma ochotę się dołączyć?
Stary 2012-07-30, 00:20   #7
islabonita
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Atleta Pokaż wiadomość

Może jeszcze ktoś ma ochotę się dołączyć?
Może ja? Pasuje mi tylko druga połowa września, a konkretnie najwcześniej 13.09, a powrót przed 30.09. Na pewno Hiszpania (może być + jakieś miasto po drodze). Masz już jakąś upatrzoną ofertę? czy lepiej i taniej byłoby samemu to jakoś zorganizować? samolot czy autokar?
islabonita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-30, 19:32   #8
Atleta
Przyczajenie

Cytat:
Może ja? Pasuje mi tylko druga połowa września, a konkretnie najwcześniej 13.09, a powrót przed 30.09. Na pewno Hiszpania (może być + jakieś miasto po drodze). Masz już jakąś upatrzoną ofertę? czy lepiej i taniej byłoby samemu to jakoś zorganizować? samolot czy autokar?
Na chwilę obecną, koleżanka Emi1507 także wyraziła zainteresowanie. Wstępnie jesteśmy po rozmowie przez GG i w tym momencie czekam na jej ostateczną decyzję.

Wracając do tematu... cieszę się, że są osoby zainteresowane. Owszem posiadam, parę ofert. Postaram się je wrzucić najpóźniej w piatek, bo musze to wszystko zebrać do kupy i ciachnąć za jednym postem.

Cytat:
czy lepiej i taniej byłoby samemu to jakoś zorganizować? samolot czy autokar?
Możliwości jest multum! W zależności od ilości osób zainteresowanych. Wiadomo, że taniej jechać jest jak już wspomniałaś na własną rękę, ale nie wiem czy uzbieramy tyle osób, czyli liczbę 5.

Na razie są to tylko plany, a jeżeli coś już będzie bardziej pewne to zorganizuję się np. jakąś konferencje na skype'ie, bo inaczej sobie nie wyobrażam rozmowy z tyloma osobami na raz ;P

Pozdrawiam

Stary 2012-08-01, 21:56   #9
kasiaa1910
Przyczajenie

wchodzę w to od 15ego wrzesnia mam urlop Szukam kompanów/ek do przezycia przygody Najlepiej w grę wchodzi własnie Hiszpania.. Wyjazd zwykle wczasy, ale z ekipą mniej wiecej w jednym wieku, badz jak juz kolego wczesniej wspomniales Malta Almatur ma w swojej ofercie chociazby Maltę. Samolotem, z wyzywieniem.A tam zapewne bedzie jeszcze cieplo o tej porze roku;-) Czekam na konkrety co jak i kiedy Zainteresowana !
kasiaa1910 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 20:51   #10
Atleta
Przyczajenie

Widzę, że grono się zagęszcza. Cieszę się bardzo.

Na chwilę obecną, jest Nas czworo zainteresowanych:
- islabonita
- kasiaa1910
- Melaa91
- Ja

W ten weekend podam linki do ofert, którymi jestem zainteresowany. Przepraszam, że tak późno ale często jestem wykończony po pracy ;P
Stary 2012-08-12, 19:17   #11
Atleta
Przyczajenie

Mianowicie, interesują mnie następujące oferty [podaje biura podróży, nie oferty!]:

- http://student.travel.pl/
- http://www.gandalftravel.com/index.html
- http://piotrodwakacji.pl/
- http://www.integra-obozy.pl/ [organizacja zajmują się studenci z Poznania]

Kwestia druga. Dziewczyny... zainteresowanie jest... ale mało konkretów! Rozmowy czy to na GG czy PW kończą się jedynie zainteresowaniem. Proszę o konkrety. Czasu z dnia na dzień coraz mniej, a ja dalej nie wiem na czym stoję. Chętnych i zainteresowanych przybywa, a konkretów brak.

Proszę o zachowanie powagi, bo to nie jest kwesta "wyboru koloru" tylko wyjazd. Tu są rezerwacje, pieniądze, terminy i przede wszystkim słowność. Wielu pisze, a na słowach jedynie się kończy!

Jeszcze troszeczkę czasu jest, ale zgodnie z maksymą panta rhei, czas płynie.

Pozdrawiam.

PS - Jestem zaskoczony liczbą zainteresowanych, przyznam szczerze. Jeżeli naprawdę ostatecznie tyle osób by ruszyło ile się zadeklarowało, śmiem przypuszczać, że śmiało można by się pokusić o dojazd własnych transportem. Taki studencki trip, na własna rękę, a po drodze zahaczyć np. o Paryż itd.

Edytowane przez Atleta
Czas edycji: 2012-08-12 o 19:22

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-15, 20:44   #12
agi10
Przyczajenie

halo halo kurcze ja latam po forum bo z bratem sie chcemy wybrać w polowie września do Hiszpani bądź innego cieplego miejsca i też poszkuje jakiś personów żeby było weselej. ale widze , że tutaj juz wszystko pewnie dopięte na ostatni guzik
agi10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-16, 10:31   #13
Atleta
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agi10 Pokaż wiadomość
halo halo kurcze ja latam po forum bo z bratem sie chcemy wybrać w polowie września do Hiszpani bądź innego cieplego miejsca i też poszkuje jakiś personów żeby było weselej. ale widze , że tutaj juz wszystko pewnie dopięte na ostatni guzik
Z tym "dopięte na ostatni guzik" to za szybkie stwierdzenie. No cóż... na dzień dzisiejszy nic się nie zmieniło, są jedynie... osoby zainteresowane.
Stary 2012-08-24, 09:50   #14
Renata_66
Przyczajenie

Witam, czy już coś wybraliście ?My znaleźliśmy dobrego lasta na stronie
Gandalf Travel :
http://www.wyjazdydlastudentow.pl/pa...&idk=4&idi=510
Za 14 dni w hotelu 3* ze śniadaniami 999 zł wydaje się super ceną, szkoda troszkę, że termin jest od 29.08 a ni od 01.09, ale i tak chyba będziemy się decydować.
Rozważamy jeszcze dokupienie allinclusive - pod kątem alkoholu,który w Hiszpanii podobno najtańszy nie jest ...zresztą jakieś przekąski w ciągu dnia też się chyba przydadzą...co sądzicie?
Renata_66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-02, 10:50   #15
Atleta
Przyczajenie

NIEAKTUALNE!

Życzę udanych wakacji forumowiczom. Ja swoje zaplanowałem.

Pozdrawiam.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości