|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Hiszpania, druga połowa września. Szukam chętnych!
Witam.
Jako student, korzystając z przywileju dłużysz wakacji, szukam osób chętnych i zainteresowanych odpoczynkiem w drugiej połowie września. Kręci mnie Hiszpania+Paryż, Włochy, a także Portugalia to też szukam towarzysza/ki. Jest to mój pierwszy wyjazd, a samemu... w grupie raźniej. Jestem otwarty. Nie trzymam się sztywno schematu, co do miejsca wycieczki. Po prostu chce się wygrzać w słońcu i zabawić! ;P |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania, druga połowa września. Szukam chętnych!
.
Edytowane przez Emi1507 Czas edycji: 2014-02-07 o 17:11 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja jadę na wczasy do Lloret najprawdopodbniej od 14 sierpnia do 25 albo pozniej. Osobiscie nie polecam wrzesnia bo jest dużo gorzej jeśli chodzi o imprezy i ludzi ;d
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Emi1507 Czas edycji: 2014-02-07 o 17:11 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bez obaw. Zanim gdziekolwiek wyjadę [wyjedziemy] to chcę poznać te osobę. Do Łodzi nie mam, aż tak daleko, więc dokulał bym się spokojnie pociągiem. Taka mała integracja, przed wakacyjna. Co jeszcze mogę opisać. Wiadomo wszystko co nowe wzbudza strach... internet itp itd. Jeżeli byłabyś zainteresowana, pisz. Co do wakacji można obopólnie wybrać odpowiednie miejsce. Tak aby obie strony były zadowolone. Może jeszcze ktoś ma ochotę się dołączyć? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Może ja?
Pasuje mi tylko druga połowa września, a konkretnie najwcześniej 13.09, a powrót przed 30.09. Na pewno Hiszpania (może być + jakieś miasto po drodze). Masz już jakąś upatrzoną ofertę? czy lepiej i taniej byłoby samemu to jakoś zorganizować? samolot czy autokar?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wracając do tematu... cieszę się, że są osoby zainteresowane. Owszem posiadam, parę ofert. Postaram się je wrzucić najpóźniej w piatek, bo musze to wszystko zebrać do kupy i ciachnąć za jednym postem. Cytat:
Na razie są to tylko plany, a jeżeli coś już będzie bardziej pewne to zorganizuję się np. jakąś konferencje na skype'ie, bo inaczej sobie nie wyobrażam rozmowy z tyloma osobami na raz ;P Pozdrawiam |
||
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
wchodzę w to
od 15ego wrzesnia mam urlop Szukam kompanów/ek do przezycia przygody Najlepiej w grę wchodzi własnie Hiszpania.. Wyjazd zwykle wczasy, ale z ekipą mniej wiecej w jednym wieku, badz jak juz kolego wczesniej wspomniales Malta Almatur ma w swojej ofercie chociazby Maltę. Samolotem, z wyzywieniem.A tam zapewne bedzie jeszcze cieplo o tej porze roku;-) Czekam na konkrety co jak i kiedy Zainteresowana !
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Widzę, że grono się zagęszcza. Cieszę się bardzo.
Na chwilę obecną, jest Nas czworo zainteresowanych: - islabonita - kasiaa1910 - Melaa91 - Ja W ten weekend podam linki do ofert, którymi jestem zainteresowany. Przepraszam, że tak późno ale często jestem wykończony po pracy ;P |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Mianowicie, interesują mnie następujące oferty [podaje biura podróży, nie oferty!]:
- http://student.travel.pl/ - http://www.gandalftravel.com/index.html - http://piotrodwakacji.pl/ - http://www.integra-obozy.pl/ [organizacja zajmują się studenci z Poznania] Kwestia druga. Dziewczyny... zainteresowanie jest... ale mało konkretów! Rozmowy czy to na GG czy PW kończą się jedynie zainteresowaniem. Proszę o konkrety. Czasu z dnia na dzień coraz mniej, a ja dalej nie wiem na czym stoję. Chętnych i zainteresowanych przybywa, a konkretów brak. Proszę o zachowanie powagi, bo to nie jest kwesta "wyboru koloru" tylko wyjazd. Tu są rezerwacje, pieniądze, terminy i przede wszystkim słowność. Wielu pisze, a na słowach jedynie się kończy! Jeszcze troszeczkę czasu jest, ale zgodnie z maksymą panta rhei, czas płynie. Pozdrawiam. PS - Jestem zaskoczony liczbą zainteresowanych, przyznam szczerze. Jeżeli naprawdę ostatecznie tyle osób by ruszyło ile się zadeklarowało, śmiem przypuszczać, że śmiało można by się pokusić o dojazd własnych transportem. Taki studencki trip, na własna rękę, a po drodze zahaczyć np. o Paryż itd. Edytowane przez Atleta Czas edycji: 2012-08-12 o 19:22 |
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
halo halo
kurcze ja latam po forum bo z bratem sie chcemy wybrać w polowie września do Hiszpani bądź innego cieplego miejsca i też poszkuje jakiś personów żeby było weselej. ale widze , że tutaj juz wszystko pewnie dopięte na ostatni guzik
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Z tym "dopięte na ostatni guzik" to za szybkie stwierdzenie. No cóż... na dzień dzisiejszy nic się nie zmieniło, są jedynie... osoby zainteresowane.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Witam, czy już coś wybraliście ?My znaleźliśmy dobrego lasta na stronie
Gandalf Travel : http://www.wyjazdydlastudentow.pl/pa...&idk=4&idi=510 Za 14 dni w hotelu 3* ze śniadaniami 999 zł wydaje się super ceną, szkoda troszkę, że termin jest od 29.08 a ni od 01.09, ale i tak chyba będziemy się decydować. Rozważamy jeszcze dokupienie allinclusive - pod kątem alkoholu,który w Hiszpanii podobno najtańszy nie jest ...zresztą jakieś przekąski w ciągu dnia też się chyba przydadzą...co sądzicie? |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
NIEAKTUALNE!
Życzę udanych wakacji forumowiczom. Ja swoje zaplanowałem. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

od 15ego wrzesnia mam urlop