|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Emocje wziê³y górê
Zacznê od tego, ze rok temu zrobi³am imprezê u siebie w mieszkaniu. Zaprosi³am przyjació³kê i przyjaciela, a mój przyjaciel dodatkowo zaprosi³ dwóch swoich bliskich znajomych ¿eby by³o ra¼niej.
By³o bardzo sympatycznie, ch³opaki siê zebrali i zosta³y tylko mi³e wspomnienia. Ze znajomymi przyjaciela kontakt by³ praktycznie zerowy. Jednak jakie¶ dwa tygodnie temu, jeden ze znajomych przyjaciela odezwa³ siê do mnie, przyznaje by³am mocno zszokowana tym faktem poniewa¿ nie spodziewa³am siê ze od tak siê odezwie, zapyta³ kiedy widzimy siê na jakie¶ piwo. Z racji lockdownu nie byli¶my siê w stanie umówiæ na mie¶cie wiec powiedzia³am ze mo¿emy zobaczyæ siê u mnie. I dosz³o do spotkania, na samym pocz±tku byli¶my mocno speszeni sob±, ale by³o bardzo sympatycznie napilismy siê wina mo¿e dla kura¿u i to by³o strasznie urocze ale w pewnym momencie z³apa³ mnie za rêkê mo¿e na 10 sekund a pó¼niej pu¶ci³ i udawa³ ze nie by³o tematu. Wrocil do siebie, i jako¶ nie dawa³o mi to spokoju o czym to mo¿e ¶wiadczyæ takie zachowanie. Napisa³am do przyjaciela ¿eby siê zapytaæ o co chodzi i na co siê nastawiæ, on odpowiedzia³ ze jego kolega nigdy nie mia³ nic powa¿nego wiec mo¿e nie umie jeszcze okazywaæ uczuæ czy zainteresowania ( mamy po 22 lata ) by³am lekko w szoku bo jednak ja mia³am dwa powa¿ne zwi±zki, ale nie stanowi³o to dla mnie przeszkody je¶li relacja by³aby na poziomie przyjacielskim. Nie jest zbyt wylewna osoba je¶li chodzi o rozmowê na msg, ale jednak po pierwszym spotkaniu sam na sam siê odezwa³ z pytaniem o kolejne spotkanie. Zrobi³o mi siê bardzo mi³o bo nie ukrywam ze facet jest w moim typie, zaproponowa³ mocniejszy alkohol i ju¿ wiedzia³am ze mo¿e faktycznie potrzebuje siê odwa¿yæ na co¶, z racji ze d³ugo ju¿ jestem sama blisko¶æ z p³ci± przeciwna by³a mi potrzebna wiec nie wzbrania³am siê przed tym. Umówili¶my siê, ogl±dali¶my film, ¿artowali¶my, zdecydowanie by³o jeszcze lepiej ni¿ na pierwszym spotkaniu. I w pewnym momencie mo¿e przez alkohol i ca³a ta sytuacje zaczêli¶my siê ca³owaæ, by³o bardzo namiêtnie, a¿ w pewnym momencie wzi±³ mnie na rece i zaprowadzi³ do lozka, gdzie kontynuowali¶my ca³a sprawê, i sta³o siê...przespali¶my siê ze sob±. Alkohol i wspó³¿ycie to zdecydowanie z³e po³±czenie, ale mimo wszystko po tym zaj¶ciu zachowywali¶my siê jak para, zostawi³ u mnie plecak z tych emocji, i po ca³ym zaj¶ciu zebra³ siê mo¿e po 2/3 godzinach. Mia³am ogromnego kaca moralnego, z tego co wysz³o bo po pierwsze nigdy nie mia³am takiej sytuacji ¿eby seks pojawi³ siê tak wcze¶nie a po drugie jest bardzo atrakcyjnym i m±drym facetem, prawdopodobnie nigdy z nikim nie spa³. I nie tak chcia³am to rozegraæ, ale sta³o siê i mimo wszystko dzisiaj tez zaproponowa³ spotkanie tak¿e mo¿e on nie odebra³ tego negatywnie. Nie daje mi to spokoju jak siê ta sytuacja rozwi±¿e, pozostaje tylko czekaæ. Ale mam do was kochane/ kochani pytanie, poruszaæ z nim ten temat? Mojego moralniaka i tego ze z jednej strony by³o mi cudownie a z drugiej ze z³e siê czuje bo sta³o siê to za szybko? Czy kto¶ z was znalaz³ siê w podobnej sytuacji? Zaczê³o mi zale¿eæ 🥺 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 612
|
Dot.: Emocje wziê³y górê
Cytat:
Je¶li dlatego, ¿e faktycznie sta³o siê to za szybko i wola³a¶ poczekaæ, to mo¿ecie poruszyæ ten temat i zwolniæ trochê. Je¶li natomiast martwisz siê, co on o Tobie pomy¶li, ¿e jeste¶ ³atwa, ¿e jeste¶ taka, ¶maka i owaka, a tak naprawdê podoba³o Ci siê, chcia³a¶ i chcesz tego seksu, to daj sobie spokój z moralniakiem ![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
astro-loszka
Wiadomo¶ci: 7 511
|
Cytat:
Najlepiej zapytaæ, porozmawiaæ. Ja w takich sytuacjach, gdy nieoczekiwanie dosz³o do jakich¶ wiêkszych poufa³o¶ci miêdzy mn± a jakim¶ do tej pory neutralnym facetem (np. na imprezie, pod wp³ywem chwili), a go¶æ sam nie wychyla³ siê z kontaktem, sama porusza³am temat. Pyta³am, co s±dzi o tej sytuacji, do której dosz³o miêdzy nami zesz³ego wieczoru. I, od jego reakcji, od dalszego przebiegu rozmowy bywa³o, ze pyta³am: czy mu siê podoba³o i chce kontynuowaæ w±tek, czy zapominamy o sprawie. I ju¿. Je¶li kole¶ by³ speszony i dawa³ wymijaj±ce odpowiedzi, jasna dla mnie by³o, ¿e to by³ jednorazowy "po¿ar zmys³ów" i wcale nie pragnie zwi±zku, czy nawet d³u¿szego romansu ze mn±. I sobie odpuszcza³am. Nie wiem, jak Ty, ale ja lubiê mieæ jasna sytuacjê i wiedzieæ na czym. stojê
![]() |
![]() |
#4 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 9 946
|
Ja nie rozumiem dlaczego masz moralniaka? Dwie doros³e, wolne osoby chc± uprawiaæ seks to normalna sprawa. Nie trzeba odklepaæ ilu¶ tam randek wcze¶niej. Czy mo¿e chodzi o to, ¿e boisz siê, ¿e ch³opak zrobi sobie nadziejê na zwi±zek, a ty nie jeste¶ nim zainteresowana w kontek¶cie partnera?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 331
|
Niby ju¿ powa¿ne zwiazki mia³a¶, a tak siê zastanawiasz co to mo¿e znaczyæ, ¿e facet z³apa³ Ciê za rêkê. Nie rozumiem te¿ dlaczego 'zachowywali¶cie siê jak para' po seksie niby. Bo z tego co zrozumia³am to kole¶ po prostu po jakim¶ czasie zebra³ siê i wyszed³?
Czemu masz wyrzuty sumienia? Oboje tego chcieli¶cie, nie by³o dobrze, bo pili¶cie, no, trudno. Jak za szybko dla Ciebie to mu to wprost powiedz, ¿e by³o super, ale jednak chcia³aby¶ trochê przystopowaæ. Zapytaj go jakie ma w ogóle intencje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 114
|
Nie przejmuj siê - jest dobrze, albo jeszcze lepiej. Ja ze swoim TZ zaliczy³am lepsz± wpadkê - to ja zaczê³am i... nie pozwoli³ mi siê nawet rozebraæ - co ja prze¿ywa³am przez tydzieñ my¶la³am, ¿e jego nie interesujê i inne g³upie my¶li, a ja tak go pragnê³am. W nastêpnym tygodniu dopiê³am swego i w³a¶nie minê³o 25 lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.