Natrêtny adorator w pracy - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2021-04-11, 20:06   #1
Melisatoja
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

Natrêtny adorator w pracy

Czêsc dziewczyny mam problem.

Ostatnio do mojej pracy zatrudni³ siê facet. Problemem jest to ze wpad³am mu w oko. Jedynym plusem tej sytuacji jest to ze bedzie pracowa³ w innym miejscu, ale dalej blisko.

Problemem jest to ¿e facet jest bardzo natrêtny. Najlepsze jest to ze ja go widzia³am tylko raz! Nawet nie rozmawiali¶my ze sob±. Po prostu on rozmawia³ z kierowniczk±, a ja ogarnia³am w tym pomieszczeniu swoje obowi±zki.

Ogólnie wszystko zacze³o siê od tego ze kierowniczka zazartowa³a ze Melisa te¿ nie ma ch³opaka Ja to ola³am i nic nie powiedzia³am. Potem pare dni po¼niej powiedzia³a mi ze X siê o mnie pyta, ze pyta o moj instargram, a on zaobserwowa³ mnie na insta.

Jednak ostatnie pare dni to popis w jego wykonaniu i to w negatywnym sensie. Najpierw wys³a³ mi dwie wiadomo¶ci w odstêpie 2 h. Nie napisa³ nic tylko wys³a³ emotikonki Potem napisa³ do mojej kierowniczki ze mu nie odpisuje Nastepnie napisa³ hej. Ja mu odpisa³am hej, a on do mnie "moje kochanie s³ysza³am ze siê pyta³a¶ o... (rzecz zwiazana z praca)". Nie odpisa³am mu nic na co dzi¶ znów festiwal emotkikonek, odpowiedzi w stylu hej czy mhm.

O ile nic wcze¶niej do niego nie mia³am, bo w sumie nie znam faceta tak teraz mam serdeczn± ochote odp. mu s****j. Niestety wiem ze nie mogê. Najgorsze jest to ze wiem ze to ja wyjdê na t± wredn±.

Co by¶cie zrobili na moim miejscu?
Melisatoja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-11, 21:01   #2
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 277
Dot.: Natrêtny adorator w pracy

Zablokowa³abym go i tyle. Nie rozumiem problemu.
Stary 2021-04-11, 21:16   #3
karawanna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 319

Zablokowaæ. Normalni ludzie nie pisz± w drugiej wiadomo¶ci "kochanie" do zupe³nie obcej osoby. I poprosiæ kierowniczkê, ¿eby mu wiêcej nie podawa³a ¿adnych kontaktów do Ciebie, bo sobie tego nie ¿yczysz.
karawanna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-11, 21:17   #4
Luxanna
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 256

Te¿ nie rozumiem problemu. Dlaczego nie mo¿esz napisaæ mu "spier..."? A kierowniczce bym u¶wiadomi³a, ¿e ma nie rozdawaæ moich socjal mediów naoko³o.
Stary 2021-04-11, 22:43   #5
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 9 946

Ja bym siê nie przejmowa³a, ¿e wyjdê na wredn±. Odpisa³abym kolesiowi 'Daj sobie spokój.' , a potem go zablokowa³a. Natomiast kierowniczce bym powiedzia³a na osobno¶ci, ¿e nie ¿yczê sobie swatania i rozdawania kontaktów do mnie. Niech ma ¶wiadomo¶æ, ¿e ciebie to nie bawi.
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-12, 08:55   #6
dfa92456d73d4ef7a78ce2327709265e19ebf5a3_60cd257269584
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 276

Zrób dok³adnie to samo co z ka¿dym innym natrêtnym adoratorem, olej typa czy tam ka¿ mu siê odwaliæ.
dfa92456d73d4ef7a78ce2327709265e19ebf5a3_60cd257269584 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-12, 09:15   #7
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 22 549

W jaki niby sposób on jest natrêtny? Widzia³a¶ go raz i nie rozmawiali¶cie. Nie zrobi³ nic, czego nie mog³aby¶ spokojnie olaæ.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-12, 12:26   #8
v-x-n
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 486

Napisac "nie jestem zainteresowana znajomoscia", kierowniczce powiedziec o sytuacji i poinformowac, ze sobie nie zyczysz podawania Twoich danych/facebooka itd komukolwuek. Jezeli typ sie nie odczepi, to zablokowac.
[ Biegam ] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M
v-x-n jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-12, 12:41   #9
kennedy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 401

Przesadzasz. Mozesz wywalic ze znajomych i nie musisz odpisywac.
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”.
kennedy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-12, 16:58   #10
Hultaj
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 27 877

Cytat:
O ile nic wcze¶niej do niego nie mia³am, bo w sumie nie znam faceta tak teraz mam serdeczn± ochote odp. mu s****j. Niestety wiem ze nie mogê. Najgorsze jest to ze wiem ze to ja wyjdê na t± wredn±.
to mu napisz w bardzo grzeczny i mi³y sposób ¿e bardzo dziêkujesz za jego zainteresowanie ale spotykasz siê ju¿ z kim¶.
Hultaj jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-12, 17:47   #11
Aaneczkaa86
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 723

Cytat:
Napisane przez Hultaj Poka¿ wiadomo¶æ
to mu napisz w bardzo grzeczny i mi³y sposób ¿e bardzo dziêkujesz za jego zainteresowanie ale spotykasz siê ju¿ z kim¶.
A to niby dlaczego ma k³amaæ przed facetem, ¿e siê z kim¶ spotyka.

Wystarczy powiedzieæ, ¿e nie jest zainteresowana a kierowniczce to te¿ bym nagada³a ¿eby siê nie wtr±ca³a w moje ¿ycie prywatne.

Nie robi³abym tego w taki wulgarny sposób je¶li macie razem wspó³pracowaæ. Wystarczy ¿eby facet zna³ swoje miejsce i ¿e interesuj± Ciê tylko relacje s³u¿bowe.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2021-04-12, 18:06   #12
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaneczkaa86 Poka¿ wiadomo¶æ
A to niby dlaczego ma k³amaæ przed facetem, ¿e siê z kim¶ spotyka.

Wystarczy powiedzieæ, ¿e nie jest zainteresowana a kierowniczce to te¿ bym nagada³a ¿eby siê nie wtr±ca³a w moje ¿ycie prywatne.

Nie robi³abym tego w taki wulgarny sposób je¶li macie razem wspó³pracowaæ. Wystarczy ¿eby facet zna³ swoje miejsce i ¿e interesuj± Ciê tylko relacje s³u¿bowe.
Wykrêty "mam kogo¶" mog± przynie¶æ odwrotny skutek. Ja bym niczego nie t³umaczy³a, tylko zablokowa³a plus przygada³a kierowniczce raz a konkretnie, ¿e sobie nie ¿yczê.
Stary 2021-04-12, 19:03   #13
Hultaj
BAN sta³y

Ca³a 3ka jaka¶ dziwna.
Kierowniczka mo¿e ? najmniej i mo¿e tak palnê³a o tym singlowaniu autorki a potem ju¿ tylko powiedzia³a jej ¿e facet pyta³ o insta.
Go¶ciu nie pisze ''normalnie'' tylko porozumiewa siê przez emoty (pismo obrazkowe, jak w staro¿ytnym Egipcie , ale oni to chocia¿ byli wysoce rozwiniêt± cywilizacj±) oraz do obcej baby której kompletnie nie zna zagaja moje kochanie. Pisze do szefowej ¿e autorka nie odpowiada na jego podryw.
Autorka robi dramê zamiast powiedziec grzecznie kolesiowi ¿e nie uznaje takich g³upich wiadomo¶ci z³o¿onych g³ownie emotek ani tekstów jak powy¿szy i nie bêdzie na tak± wichurê odpowiadaæ a w ogóle to nie w g³owie jej romanse.

Na razie to mu jest daleko do natrêtnego adoratora, tylko uderza do niej z jakimi¶ konskimi zalotami. Niech go sp³awi i dopiero potem robi z niego natrêta.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2021-04-12 o 19:07
Stary 2021-04-12, 19:07   #14
67eve
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 325

Cytat:
Najgorsze z mo¿liwych rozwi±zañ. Niech po prostu powie, ¿e nie chce siê z nim spotykaæ. Nie musi podawaæ powodów, prawdziwych ani zmy¶lonych.

Pokonywanie rywali jest bardzo atrakcyjne i mówienie o ch³opaku tylko rozzuchwali adoratora. Znam to z autopsji, te¿ kiedy¶ mia³am takiego adoratora w pracy, wiêc poprosi³am ch³opaka, ¿eby po pracy czeka³ na mnie przed zak³adem, tak by adorator naocznie zobaczy³ nasze czu³e powitanie z poca³unkiem i kwiatami. Efekt by³ odwrotny do zamierzonego.
67eve jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-12, 19:14   #15
Hultaj
BAN sta³y

Nie ma jedynie dobrych rozwi±zañ bo nigdy nie wiesz na kogo trafiasz. Gdyby kole¶ by³ stalkerem blokada ¶wira mo¿e byæ tylko kosmetyk± a nie faktycznym rozwi±zaniem problemu. Na razie z postu wynika ¿e facet nie tyle jest dla autorki natrêtem co burakiem i gdyby mo¿e podrywa³ j± zmy¶lniej i subtelniej to mo¿e i by siê zainteresowa³a.
Stary 2021-04-12, 20:16   #16
anzet
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 131

Je¶li to komunikatory firmowe to bym odpowiada³ wy³±cznie na sprawy s³u¿bowe, ch³odno, krótko i na temat, bez ¿arcików, emotek, grama serdeczno¶ci, schodzenia na inne tematy. Je¶li by to nie pomog³o to bym napisa³ co¶ w stylu "masz jaki¶ dziwaczny zwyczaj zagadywania nowo poznanych sobie ludzi albo zapominasz siê gdzie jeste¶ i po co. Daruj sobie nie bawi mnie to".

Je¶li to jakie¶ fb / insta to bym wyciszy³ typa, niech sobie tam pisze co chce, bez odzewu siê w koñcu znudzi i odczepi.

Edytowane przez anzet
Czas edycji: 2021-04-12 o 20:17
anzet jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-12, 20:48   #17
Melisatoja
Przyczajenie

Odpowiem hurtem bo nie dam rady ka¿dego cytowaæ.

Problem jest w tym ze ja chcia³abym to rozwi±zac jak najbardziej pokojowo. Jeste¶my w jednej firmie i niestety nie chcê kwasów. A niestety ju¿ wiem ze bêd±.

Co do kierowniczki to ona nie widzi nic z³ego W ogóle to ja jestem ta z³a i bez dystansu i mam nie przesadzaæ. Ju¿ nie mówi±c o tym ze ten temat nawet nie pozosta³ na lini ja - kierowniczka tylko debata siêgne³a równie¿ innych wpó³pracowników. Oczywi¶cie wszystkich to bawi tylko nie mnie,

Co do go¶cia. Postanowi³am ze go po prostu oleje i ju¿ mu nic nie bêde odp. Szczerze to nawet nie mam ochoty mu odpisaæ zeby siê odczepi³.

Nie zgodze siê te¿ z tym ze nie jest natrêtem. Pisze co 2h i pretensje ze nie odpisuje? Jak dla mnie to swiadczy ewidentnie o byciu natrêtnym.
Stary 2021-04-12, 20:59   #18
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Autorko, kobiety tak siê szczypi±ce z natrêtami s± potem jako pierwsze celem molestowania. Praca nie ma nic wspólnego z na si³ê tworzonymi i utrzymywanymi "przyjaznymi stosunkami". Musisz dokonaæ wyboru a przede wszystkim byæ jednoznaczna w komunikatach jakie dajesz temu cz³owiekowi. Wierz mi, nieraz te¿ sili³am siê na bycie mi³± i jakie¶ delikatne "nie" i koñczy³o siê jeszcze bezczelniejszym przystawianiem siê, bo facet stwierdza³, ¿e jestem "urabialna". Napisz mu - o ile jeszcze Ciê zaczepia a piszesz, ¿e to robi - ¿e nie jeste¶ i nie bêdziesz zainteresowana, potem zablokuj. I nie czuj siê winna.

W pracy ludzie z jakiej¶ przyczyny nie traktuj± Ciê serio. Przemy¶l sobie dlaczego. Z racji wieku, czy dlatego, ¿e nie jeste¶ asertywna i na si³ê starasz siê z ka¿dym "dobrze ¿yæ"?

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2021-04-12 o 22:28
Ellen_Ripley jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-12, 21:46   #19
NocnaWiedma
Lady in red.

Wiadomo¶ci: 67 023

Cytat:
Napisane przez Melisatoja Poka¿ wiadomo¶æ

Problem jest w tym ze ja chcia³abym to rozwi±zac jak najbardziej pokojowo. Jeste¶my w jednej firmie i niestety nie chcê kwasów. A niestety ju¿ wiem ze bêd±.

Co do kierowniczki to ona nie widzi nic z³ego W ogóle to ja jestem ta z³a i bez dystansu i mam nie przesadzaæ. Ju¿ nie mówi±c o tym ze ten temat nawet nie pozosta³ na lini ja - kierowniczka tylko debata siêgne³a równie¿ innych wpó³pracowników. Oczywi¶cie wszystkich to bawi tylko nie mnie,

Co do go¶cia. Postanowi³am ze go po prostu oleje i ju¿ mu nic nie bêde odp. Szczerze to nawet nie mam ochoty mu odpisaæ zeby siê odczepi³.

Nie zgodze siê te¿ z tym ze nie jest natrêtem. Pisze co 2h i pretensje ze nie odpisuje? Jak dla mnie to swiadczy ewidentnie o byciu natrêtnym.
Nie wszyscy musz± Ciê lubiæ i kochaæ. W pracy te¿. Nie ma siê co bawiæ w bycie eleganck± w stosunku do kogo¶ kto nie jest elegancki w stosunku do Ciebie.

Twoja kierowniczka jest mega burakiem. Zanim mu poda³a jakie¶ namiary na Ciebie powinna Ciê zapytaæ, a nie stawiaæ Ciê przed faktem dokonanym i zachowywaæ siê jeszcze bardziej obrzydliwie zarzucaj±c Ci brak dystansu .

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2021-04-12, 22:26   #20
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NocnaWiedma Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wszyscy musz± Ciê lubiæ i kochaæ. W pracy te¿. Nie ma siê co bawiæ w bycie eleganck± w stosunku do kogo¶ kto nie jest elegancki w stosunku do Ciebie.

Twoja kierowniczka jest mega burakiem. Zanim mu poda³a jakie¶ namiary na Ciebie powinna Ciê zapytaæ, a nie stawiaæ Ciê przed faktem dokonanym i zachowywaæ siê jeszcze bardziej obrzydliwie zarzucaj±c Ci brak dystansu .

Plus (oczywi¶cie gdyby siê takie akcje powtarza³y) to na stronie, bez ¶wiadków, bardzo na zimno, spokojnie bym tej pani wyt³umaczy³a, ¿e takie jej zachowanie mo¿e byæ odbierane jako napêdzanie molestowania w miejscu pracy. I ¿e w ka¿dej chwili mo¿na na ni± z³o¿yæ skargê na pi¶mie, je¿eli bêdzie szczu³a jakich¶ napaleñców na pracownice. Niech siê zastanowi dobrze, czy naprawdê chce mieæ tak± skargê w aktach, bo dzisiaj szefostwo mo¿e to zignorowaæ a jutro wykorzystaæ przeciwko niej. ¦rednio rozumna osoba, nawet buraczana, jednak siê dwa razy zastanowi na przysz³o¶æ. Gdyby zaczê³a co¶ majaczyæ o "braku dystansu" to powtórzy³abym jeszcze raz, ¿e definicja molestowania w pracy nie zawiera takich zapisów i ¿eby sobie mo¿e nieco poczyta³a i siê zastanowi³a nad w³asn± postaw±.

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2021-04-12 o 22:29
Ellen_Ripley jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-12, 22:52   #21
Hultaj
BAN sta³y

No ale ile razy Ciê zaczepia³, jak d³ugo. Go¶æ jest od niedawna, wskazalas jakie¶ jednostkowe sytuacje. Có¿ takie sa Twoje granice skoro doprowadza Ciê to do sza³u ¶wiête Twoje prawo. Ale nie dziwie sie s³yszysz o braku dystansu bo ma siê wra¿enie ¿e faktycznie go nie masz.
Stary 2021-04-12, 23:55   #22
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 18 061

Cytat:

S± kwasy, bo to ten kole¶ je robi. Dlaczego szukasz winy w sobie? Serio, tyle siê ostatnio mówi o molestowaniu w pracy, o dyskryminacji kobiet. Zablokuj kolesia i tyle. Gdzie ty w ogóle pracujesz, jakie¶ ¿a³osne to miejsce.
Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Poka¿ wiadomo¶æ
Plus (oczywi¶cie gdyby siê takie akcje powtarza³y) to na stronie, bez ¶wiadków, bardzo na zimno, spokojnie bym tej pani wyt³umaczy³a, ¿e takie jej zachowanie mo¿e byæ odbierane jako napêdzanie molestowania w miejscu pracy. I ¿e w ka¿dej chwili mo¿na na ni± z³o¿yæ skargê na pi¶mie, je¿eli bêdzie szczu³a jakich¶ napaleñców na pracownice. Niech siê zastanowi dobrze, czy naprawdê chce mieæ tak± skargê w aktach, bo dzisiaj szefostwo mo¿e to zignorowaæ a jutro wykorzystaæ przeciwko niej. ¦rednio rozumna osoba, nawet buraczana, jednak siê dwa razy zastanowi na przysz³o¶æ. Gdyby zaczê³a co¶ majaczyæ o "braku dystansu" to powtórzy³abym jeszcze raz, ¿e definicja molestowania w pracy nie zawiera takich zapisów i ¿eby sobie mo¿e nieco poczyta³a i siê zastanowi³a nad w³asn± postaw±.
Otó¿ to.

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-13, 15:01   #23
Lapis_Lazuli
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 929

Ja bym po prostu bloknê³a typa a kierowniczkê opieprzy³a. Nie da siê pogodziæ normalnej atmosfery w pracy i zamiatania takich rzeczy pod dywan.
Lapis_Lazuli jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-13, 15:23   #24
Mija62
uparta chmura

Wiadomo¶ci: 8 650

Cytat:
No ale ile razy Ciê zaczepia³, jak d³ugo. Go¶æ jest od niedawna, wskazalas jakie¶ jednostkowe sytuacje. Có¿ takie sa Twoje granice skoro doprowadza Ciê to do sza³u ¶wiête Twoje prawo. Ale nie dziwie sie s³yszysz o braku dystansu bo ma siê wra¿enie ¿e faktycznie go nie masz.
Zgadzam siê. Chyba 2 razy, pewnie dla ¿artu te kochanie, a ona my¶li ¿e to odrazu natrêtny adorator

Stary 2021-04-13, 21:42   #25
Melisatoja
Przyczajenie

Cytat:
Ciê¿ko jest zachowaæ dystans gdy kto¶ publicznie ¿artuje z zycia prywatnego. Kierowniczka nie spyta³a siê mnie czemu nie odpisuje w prywatnej wiadomo¶ci tylko na czacie gdzie jest ca³y oddzia³. Oczywi¶cie spotka³o sie to te¿ z "zartami" nawet chamsko dwuznacznymi innych wspó³pracowników. A gdy zakomunikowa³am ze mi siê to nie podoba to jeszcze ze to ja nie mam dystansu.

Jak dla mnie kiepsko ¶wiadczy to ze w weekend wieczorem pisze do kierowniczki ¿e mu nie odpisuje gdzie napisa³ do mnie nieca³e 2h wcze¶niej. Tak samo jak dla mnie natarczywe jest wysy³anie kolejnych wiadomo¶ci gdy na poprzednie nie dosta³o siê odp w tak krótkim czasie. Ale ok. Jednak cholernie mnie wkurza to jakie "branie brudów" zosta³am wbrew mojej woli wci±gniêta.
Stary 2021-04-13, 21:46   #26
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Ciê¿ko jest zachowaæ dystans gdy kto¶ publicznie ¿artuje z zycia prywatnego. Kierowniczka nie spyta³a siê mnie czemu nie odpisuje w prywatnej wiadomo¶ci tylko na czacie gdzie jest ca³y oddzia³. Oczywi¶cie spotka³o sie to te¿ z "zartami" nawet chamsko dwuznacznymi innych wspó³pracowników. A gdy zakomunikowa³am ze mi siê to nie podoba to jeszcze ze to ja nie mam dystansu.

Jak dla mnie kiepsko ¶wiadczy to ze w weekend wieczorem pisze do kierowniczki ¿e mu nie odpisuje gdzie napisa³ do mnie nieca³e 2h wcze¶niej. Tak samo jak dla mnie natarczywe jest wysy³anie kolejnych wiadomo¶ci gdy na poprzednie nie dosta³o siê odp w tak krótkim czasie. Ale ok. Jednak cholernie mnie wkurza to jakie "branie brudów" zosta³am wbrew mojej woli wci±gniêta.

Dziwni ludzie w tej Twojej pracy. Je¿eli niespecjalnie Ci na niej zale¿y, to zaczê³abym siê rozgl±daæ za innym miejscem.

Zablokowa³a¶ tego trolla, czy nadal siê szczypiesz?
Stary 2021-04-13, 21:54   #27
Melisatoja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Poka¿ wiadomo¶æ
Dziwni ludzie w tej Twojej pracy. Je¿eli niespecjalnie Ci na niej zale¿y, to zaczê³abym siê rozgl±daæ za innym miejscem.

Zablokowa³a¶ tego trolla, czy nadal siê szczypiesz?
Po prostu zignorowa³am jego wiadomo¶ci, a wiêcej nie pisze. Widocznie do niego dotar³o ze nie jestem zainteresowana.

Jednak wiem ze "smród" siê bedzie jeszcze ci±gn±³.
Stary 2021-04-13, 21:59   #28
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu zignorowa³am jego wiadomo¶ci, a wiêcej nie pisze. Widocznie do niego dotar³o ze nie jestem zainteresowana.

Nie Ty masz siê wstydziæ czyich¶ dziwnych, idiotycznych, natarczywych zachowañ. I je¿eli kto¶ pozwoli sobie na jakie¶ komentarze, to b±d¼ stanowcza.

Natomiast to dla Ciebie powinna byæ mo¿e te¿ jednak trochê nauka obchodzenia siê z social mediami. Naprawdê wszyscy w pracy musz± wiedzieæ, ¿e masz Instagram? Jest on Ci potrzebny do ¿ycia? Mo¿e jednak warto przemy¶leæ kogo tam masz i komu pozwalasz na obserwowanie Twojego profilu. To samo z kontami na innych platformach. Nawet je¿eli ten kole¶ ju¿ nie pisze, to zostawi³a¶ go z jakiego¶ powodu w¶ród swoich znajomych / obserwatorów. Trochê te¿ dziwne zachowanie z Twojej strony. Dla kogo¶ mo¿na oznaczaæ jednak spory brak konsekwencji. Niby czujesz siê atakowana przez jakiego¶ creepa a nic z tym nie robisz.
Stary 2021-04-14, 10:58   #29
kennedy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 401

Cytat:

Ale jaki smrod przeciez nic sie nie stalo.
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”.
kennedy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-14, 11:26   #30
Mija62
uparta chmura

Wiadomo¶ci: 8 650

Cytat:
Napisane przez kennedy Poka¿ wiadomo¶æ
Ale jaki smrod przeciez nic sie nie stalo.
Autorka jest okropna jaki¶ kole¶ napisa³ do niej, zapewne dla jaj, a ona histeryzuje, ¿e natrêtny adorator itp zaraz pewnie na policjê poleci na skargê.
Teraz juz nie dziwi± mnie niektóre w±tki, w których faceci boj± siê napisaæ do jakiej¶ laski, bo zaraz bêdzie krêciæ aferê o molestowanie, albo zrobi± z niego natrêta, psychola itp
Wspó³czujê ch³opakowi. No ¿le trafi³.

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2021-04-14 18:39:50

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.