Co najbardziej/najmniej lubicie w swoim wyglądzie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-03-25, 19:11   #1
Pusheen_
BAN stały

Co najbardziej/najmniej lubicie w swoim wyglądzie?

Mam nadzieję, że nie brzmi seksistowsko...

A mówiąc wprost to proszę o zachowanie jakiejś równowagi, czyli bez nadmiernych przechwalek lub smutnej samokrytyki po drugiej stronie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Pusheen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-25, 20:23   #2
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dot.: Co najbardziej/najmniej lubicie w swoim wyglądzie?

W zasadzie nic nie lubię w swoim wyglądzie.

Całe życie walczę z zaburzeniami odżywiania różnego rodzaju, tyje i chudnę na przemian. Od dzieciństwa w domu wpajano mi, że bycie szczupłym= powodzenie w życiu, dobra kariera, czy związek..

Nie lubię patrzeć w lustro,unikam tego

Jedynie lubię swoje włosy, nie raz były komplementowane.

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-25, 21:22   #3
Pusheen_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość

Całe życie walczę z zaburzeniami odżywiania różnego rodzaju, tyje i chudnę na przemian. Od dzieciństwa w domu wpajano mi, że bycie szczupłym= powodzenie w życiu, dobra kariera, czy związek..

A jakie masz włosy? Grube? Blyszczace? W jakim kolorze?

U mnie włosy to największy mankament...Tak to jest jak kobieta dziedziczy cechy fizyczne po ojcu :/
Moje włosy to takie piórka czy wręcz puch, że szkoda gadać.
Jedyna ich zaletą jest to, że mają ładny kolor (podobno).
Żal mi, że natura nie była dla mnie pod tym względem łaskawa...Zawsze mi się wydawalo, że ladne włosy to naprawdę spory atut u kobiety, jeśli nie jeden z największych.
A moja matka i tak uważa, ze są osoby o gorszych włosach od moich.

Nie przepadam też za swoimi oczami - za jasne, za mało wyraziste...

Co do tych lepszych partii, to mam bardzo ładne usta (to zwykle słyszę od makijazystek), ładny kształt zębów.

Figura bardzo ok, chociaż nie mogę się pochwalić niezłym biustem.
Nogi zawsze uważałam za swój atut, a jak zaczęłam pracować zdalnie, to ze zdumieniem odkryłam, że nawet te partie ciała potrafią nabrać masy i już nie są takie fajne.
Mam niezły zadek i jestem dość wysoka (chociaż 5 cm więcej byłoby idealne)
.

Często słyszałam komplementy dotyczące cery i przyznaję, że jest dobra i sporo potrafi znieść, ale...I tak nie jest idealna . Nie jestem typem o nieskazitelnej cerze.

W sumie to trochę dobrego mam, ale nie na tyle, żebym się miała jakoś wyjątkowo wyróżniać wśród innych.

Stary 2022-03-25, 21:26   #4
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Lubię kolor moich włosów. Ogólnie włosy z grubsza też, chociaż mniej, niż kiedyś, bo mam mniej czasu na robienie przy nich. Lubię mój wzrost. Lubię moją twarz, jeśli pominąć, że mi od jakiegoś czasu cera robi numery.

A nie lubię moich nóg, są grube, brzydkie, z jakimiś dziwnymi rzeczami pod skórą. Najgorsze są uda, po prostu paskudne. Paznokcie też mam brzydkie, a jak próbuję coś z nimi robić, to wyglądają jeszcze gorzej.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-25, 21:31   #5
Regista
Meravigliosa creatura

Całkiem lubię swoją twarz i włosy. Uważam, że mam ładne dłonie, stopy i paznokcie. I plecy swoje lubię

Za to zdecydowanie nie lubię swojego brzucha i ud.

Reszta ciała jest wg mnie zwyczajna. Ani ładna, ani brzydka.
Regista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-25, 21:42   #6
natalcia250
sentimental animal

lubię swoją twarz jako całość, usłyszałam w ciągu życia sporo komplementów na temat swojej twarzy od mężczyzn jak i od kobiet.
lubię swoją figurę klepsydry (przynajmniej od przodu).
no i zęby, kilka osób pytało mnie czy nosiłam kiedyś aparat, bo mam takie proste zęby

ambiwalentne odczucia mam wobec włosów, mają ładny skręt i kolor, chociaż są cienkie i bardzo łatwo się łamią. mam takie dni, że ich nienawidzę, ale są też takie, że potrafię je docenić
wzrost to też raz plus raz minus, zależy od aktualnego samopoczucia.

nie przepadam za swoim nosem i płaskodupiem i ogólną skłonnością do flakowatości, mam bardzo "miękką" budowę, np. nigdy nie będę miała twardego brzucha, a niektóre dziewczyny mają to genetycznie
When you've seen him use a gun, boy
When you've seen him use a gun
natalcia250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-25, 21:57   #7
Pusheen_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Regista Pokaż wiadomość
Całkiem lubię swoją twarz i włosy. Uważam, że mam ładne dłonie, stopy i paznokcie. I plecy swoje lubię

Za to zdecydowanie nie lubię swojego brzucha i ud.

Reszta ciała jest wg mnie zwyczajna. Ani ładna, ani brzydka.
O, ja zapomniałam o dłoniach - mam bardzo ładne dłonie i szczupłe nadgarstki, nie wstydzę się do tego przyznać .

Stopy też podobno są ładne (tak slyszalam), ale kogo to obchodzi? No i ja akurat nie widzę potrzeby, żeby je jakoś specjalnie pokazywać.

Za to paznokcie u rąk mam tak słabe, że szkoda gadać...

W wątkach o mankamentach naprawde przypadkowo pominęłam pewne części ciała. No więc...Mam raczej kiepski nos.
Nie lubię go - wiadomo, że mógłby być 3 razy gorszy, bo mój nie należy do dużych, ale cóż...Nie jestem z niego zadowolona.

No i mam dość niskie czoło, kiedyś się strasznie tego wstydziłam. Nie wiem czy ktoś to zauważa, sądzę raczej że ta część twarzy rzadko jest widziana jako mankament ze względu na to, jak wyglada u danej osoby.

No i coś co mnie zapienia i powoduje dyskomfort - dwie blizny po ospie na buzi : jedna na nosie, druga na policzku. Do pierwszej się przyzwyczailam (nawet ma swój urok), druga nieustannie mi przeszkadza...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2022-03-25, 22:22   #8
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pusheen_ Pokaż wiadomość
No i coś co mnie zapienia i powoduje dyskomfort - dwie blizny po ospie na buzi : jedna na nosie, druga na policzku. Do pierwszej się przyzwyczailam (nawet ma swój urok), druga nieustannie mi przeszkadza...

Ja mam trzy, jedną na nosie i dwie bardziej w okolicy żuchwy.
Nawet ich nie zauważam.
Blizn na kolanach tez już od lat nie zauważam.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-25, 22:37   #9
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Lubię swoją twarz, wiele razy słyszałam komplementy, że jestem bardzo ładna Figurę mam także spoko, nigdy nie miałam problemów z wagą, od 10 lat noszę rozmiar S (przedtem nosiłam XS). Teraz pracuję nad wyrzeźbieniem/ujędrnieniem sylwetki i będzie super Żałuję, że przez brak pewności wyniesiony z domu bardzo późno odkryłam, że jestem ładna. Patrzę na swoje zdjęcia z lat nastoletnich i nie mogę uwierzyć, że płakałam przed lustrem z pytaniem, czemu jest brzydka Świadomość swojej urody i wysoka samoocena poprawiają jakoś życia w gigantyczny sposób, bez kitu.

Nie przepadam za swoim wzrostem, chciałabym mieć te 5 cm więcej. Dawniej nie lubiłam swojej cery, ale izotek rozwiązał problem. Teraz została mi walka z paroma bliznami na policzku, na szczęście nie są one bardzo głębokie.

Bardzo nie lubię tego, że mam jasną, prawie białą skórę, ale czarne włosy na ciele :/ Golenie nóg i okolic intymnych to jest koszmar, odrastające włoski mam widoczne już po mniej niż 24h. Na szczęście w tym roku idę na depilację laserową bikini i, jeśli się dobrze przyjmie, zrobię też nogi, pachy i wszystko inne. Chcę zostawić tylko włosy na głowie, brwi i rzęsy

No i nie lubię swoich stóp. Uważam, że mam brzydki kształt paznokci u stóp (odwrócony trapez). Do tego mam wąskie pięty i szerokie śródstopie- mogę zapomnieć o kupnie ładnych i wygodnych wsuwanych butów typu czółenka.
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-26, 05:15   #10
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Pusheen_ Pokaż wiadomość
A jakie masz włosy? Grube? Blyszczace? W jakim kolorze?

U mnie włosy to największy mankament...Tak to jest jak kobieta dziedziczy cechy fizyczne po ojcu :/
Moje włosy to takie piórka czy wręcz puch, że szkoda gadać.
Jedyna ich zaletą jest to, że mają ładny kolor (podobno).
Żal mi, że natura nie była dla mnie pod tym względem łaskawa...Zawsze mi się wydawalo, że ladne włosy to naprawdę spory atut u kobiety, jeśli nie jeden z największych.
A moja matka i tak uważa, ze są osoby o gorszych włosach od moich.

Nie przepadam też za swoimi oczami - za jasne, za mało wyraziste...

Co do tych lepszych partii, to mam bardzo ładne usta (to zwykle słyszę od makijazystek), ładny kształt zębów.

Figura bardzo ok, chociaż nie mogę się pochwalić niezłym biustem.
Nogi zawsze uważałam za swój atut, a jak zaczęłam pracować zdalnie, to ze zdumieniem odkryłam, że nawet te partie ciała potrafią nabrać masy i już nie są takie fajne.
Mam niezły zadek i jestem dość wysoka (chociaż 5 cm więcej byłoby idealne)
.

Często słyszałam komplementy dotyczące cery i przyznaję, że jest dobra i sporo potrafi znieść, ale...I tak nie jest idealna . Nie jestem typem o nieskazitelnej cerze.

W sumie to trochę dobrego mam, ale nie na tyle, żebym się miała jakoś wyjątkowo wyróżniać wśród innych.

Mam włosy błyszczące, zdrowe, lśniące. Od lat używam henny, więc pielęgnują się same myje codziennie bylejakim szamponem i tyle. Żadnych odżywek, masek nie stosuje, bo mi się nie chce.

Wklejam zdjęcia.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20200417_162004235_HDR_compress22.jpg (157,7 KB, 170 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20200417_162118764_HDR_compress75.jpg (166,5 KB, 157 załadowań)

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-26, 07:50   #11
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
Mam włosy błyszczące, zdrowe, lśniące. Od lat używam henny, więc pielęgnują się same myje codziennie bylejakim szamponem i tyle. Żadnych odżywek, masek nie stosuje, bo mi się nie chce.

Wklejam zdjęcia.

Masz piękne włosy

Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2022-03-26, 07:56   #12
alexandraaa09
Raczkowanie

Cytat:

To ja mam odwrotnie, od lat staram się, żeby moje włosy były ładne i z marnym skutkiem (choroba tarczycy)

Ale przynajmniej od zawsze mogłam jeść ile chcę i nie mam problemów z wagą.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:

Wklejam zdjęcia.

Piękne
alexandraaa09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-26, 08:36   #13
Paprotka_
Zakorzenienie

Kiedyś lubiłam swoje włosy. Teraz już nawet to mi nie zostało

Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Za słownikiem PWN:
pretensjonalny to
1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się»
2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście»
Paprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-26, 09:32   #14
syyyyyylwia
cat lady

Lubię kolor oczu, usta, brwi.
Nie lubię swojej figury, ale nie umiem się nią przejmować na tyle żeby brać się za diety, o ile mieszczę się w standardowej rozmiarówce w sklepach
Nie lubię też kształtu swojej twarzy, ale to wada szczęki, muszę się za to ewentualnie wziąć, ale to parę lat drogiego leczenia ortodontycznego i operacja więc to odkładam na moment aż ogarnę inne cele życiowe, pewnie za jakieś 2 lata zacznę.

syyyyyylwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-26, 15:27   #15
NocnaWiedma
Lady in red.

Ja to właściwie wszystko lubię w swoim wyglądzie. Szczególnie lubię usta, piersi, tyłek, dłonie, sylwetkę. Najmniej lubię podeszwy swoich stóp i jedną bliznę. Kompleksy ma każdy, ale moje są kompletnie nie związane z wyglądem.

Stary 2022-03-26, 16:30   #16
_medianoche
theatrical romantic

Najbardziej włosy - C1, proste, grube itd. Przetłuszczające się, ale wystarczy codziennie umyć i już. Czasem nawet odżywki nie potrzebują. Nawet prostować nie trzeba.

Najmniej - to, że tyję głównie w brzuchu i ciężko to zrzucić
_medianoche jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-26, 16:48   #17
1f523025fec1a137a503b9538176c8d184ddfe4a_6265d6840ddc6
Konto usunięte

Lubię swój kolor włosów na głowie. I kolor brwi. Cieszę się że jestem ciemną blondynką, bo blondów wg mnie nigdy się uzyska ładnych farbą do wlosów, oraz to że mam brwi w kolorze wlosów na głowie
Nie lubię nóg, brzucha, piersi. Gdybym mogla wybrać inne, tobym wybrała, ale nie można
1f523025fec1a137a503b9538176c8d184ddfe4a_6265d6840ddc6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-27, 04:58   #18
OldWorldBlues
mad lad

Narcyz ze mnie, więc pominę pozytywną część wypowiedzi. Najmniej od zawsze lubię swoją cerę. Myślałem, że w tym wieku nie będę już miał żadnych problemów z trądzikiem, ale nadal niestety ze stanem skóry twarzy bywa różnie. Chociaż tyle, że nie zostają w związku z tym żadne blizny. Oprócz tego mam dość widoczne znamię na szyi, którego z chęcią bym się kiedyś pozbył.
Stary 2022-03-27, 05:40   #19
Misia452
Zakorzenienie

Tak generalnie to lubię siebie i swoje ciało (choć nie uważam, że jest idealne i dużo mu do takiego brakuje) i nie zdarzało mi się mieć jakieś większych kompleksów na punkcie swojego wyglądu.
Najbardziej u siebie lubię: pupę, piersi, rzęsy, wcięcie w talii.
Najmniej lubię: paznokcie (ogólnie mam słabe), uda (uważam,że są za bardzo szerokie, kiedyś takie chyba nie były) i kształt twarzy. To by było chyba na tyle.

Edytowane przez Misia452
Czas edycji: 2022-03-27 o 05:42
Misia452 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2022-03-27, 23:00   #20
Monia284
Zakorzenienie

Lubie włosy (ciemne i dość geste), piersi (biust może spory i mało jędrny ale lubie), oczy, w miarę usta. Kiedyś miałam większe kompleksy, teraz nie jest źle. Nie muszę być pięknością by lubić siebie. Nie przepadam za swoimi rzęsami- krótkie i mało widoczne, nos tak średnio (lekki garbek i mógłby być mniejszy), to że tyje w brzuchu.

Edytowane przez Monia284
Czas edycji: 2022-03-27 o 23:01
Monia284 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-28, 08:09   #21
pieleszka
Wtajemniczenie

Lubię swoje włosy, bo nigdy nie miałam z nimi specjalnych problemów. Są grube, gęste, mają jeszcze nawet ładny kolor, więc mimo pasemek siwizny nie farbuję ich jeszcze. Lubię swój wzrost, jest taki akurat dla mnie i swoją figurę, mimo, że jestem z tych bardziej płaskich (malutki biust i płaski tyłek). Mam podobno bardzo zgrabne nogi ;-) poza tym lubię mój kolor oczu (zielone). nie lubię swoich dłoni (wielkie i szerokie jak do pługa) i stóp. Paznokcie mam beznadziejne. i lekko odstające uszy - to był zawsze mój największy kompleks. z biegiem lat nieco zmalał, ale nadal ich nie lubię

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-28, 08:39   #22
effcia82
Zakorzenienie

Łatwiej wymienić to co lubię. Niemal płaski biust - jedyna szczupła część mojego ciała. No i brwi mam chyba nie najgorsze - mimo lat katowania i skubania na cienkie plemniki nadal odrastają.
effcia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-28, 12:35   #23
niemanicka
Wtajemniczenie

Co lubię? Figurę, kolor oczu, włosy. Z komplementów pamiętam te dotyczące włosów (długie, szybko rosną), sylwetki, nóg i wysokiego wzrostu.

Nie lubię kształtu twarzy (asymetria), nosa (lekki garbek), ogolnie twarzy - jest ona chyba moim największym kompleksem Mimo ze czasem wypada ladnie, najczęściej w srodku cyklu. Ciesze sie ze do łask wraca szczupla sylwetka i małe biusty, bo taka jestem, a za czasow szkolnych nasłuchałam sie jaka ze mnie szkapa, kościotrup, żyrafa itp.

Z krzywymi zębami radzę sobie aparatem, małe usta nawet mi sie podobaja, stopy mam
zniszczone treningami. Nie licze czy mam dwie blizny po trądziku, bo mam ich tak duzo ze nie ma sensu skupiać sie wyłącznie na dwóch. Jest wiele do poprawienia, ale całościowo mysle ze nie jest zle (takie 7/10) Mam w planach operację nosa i ewentualnie cos z tymi bliznami potradzikowymi, ale nie wiem czy akurat to cos da. Słabe paznokcie przykrywam od czasu do czasu hybrydą, naczynka na buzi przykrywam podkładem i jakos sie żyje
niemanicka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2022-03-28, 15:01   #24
7ae4e73d4b096fedcc3cca3dacf09e293fa96405_68a3b071c8cd0
Konto usunięte

Najbardziej lubię oczy i usta. No i włosy, ale to od kilku lat - jakieś trzy lata temu zaczęłam się interesować pielęgnacją włosów kręconych i przepadłam.
Najmniej - krótkie i koślawe nogi, stopy też mam beznadziejne. Nie lubię tego jak na nich chodzę, jak kaczuszka w ogóle psują całą sylwetkę, która też jest taka sobie.
Paznokcie mam grube i twarde, ale brzydki kształt, krótka płytka, jak zdarzało mi się o nie zadbać to było ok, ale już mi się nie chce poświęcać im kilku godzin tygodniowo.
Asymetria twarzy, ale to na szczęście jest do zrobienia u ortodonty.

7ae4e73d4b096fedcc3cca3dacf09e293fa96405_68a3b071c8cd0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-28, 15:08   #25
skara
Zakorzenienie

Nie mówię, że jestem ideałem, ale akceptuję się taką jaką jestem. Co najważniejsze jestem zdrowa, mam w miarę silne ciało, nogi, które mnie noszą, ręce, którymi mogę wiele zrobić, głowę nie od parady. I to mi wystarcza. Przekonałam się jak szybko można stracić życie, jak szybko może kogoś zjeść rak czy w mgnieniu oka zabić wypadek. Nie mają już dla mnie znaczenia kilogramy, zmarszczki czy siwe włosy. Oczywiście staram się dbać jako tako o urodę, ale ona od dawna nie jest na liście moich priorytetów. Jestem wdzięczna za to, że żyję i mam się dobrze, szara skóra czy drugi podbródek to naprawdę niewielka cena za życie.

skara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-29, 06:56   #26
chwast
Zakorzenienie

Na co dzień nie myślę o tym czy wyglądam super, czy do dupy, czuję się normalnie, zdaję sobie sprawę, że są ludzie ładniejsi, brzydsi, czasem człowiek wyglada lepiej, czasem gorzej. Ogólnie jednak mam ładne włosy, nie farbuję, kolor jest spoko, są grube, dobrze wyglądają niezależnie od długości, nie muszę ich układać, stylizować.
Nos mam ładny, oczy mam ładne, usta mogą być. Nie lubię tylko za bardzo kształtu mojej twarzy, ale co mam zrobić.
Czego naprawdę bardzo bardzo nie lubię to dwie rzeczy - zęby, ale zakładam niedługo aparat, drugiej rzeczy niestety raczej nie da się rozwiązać, choć jestem umówiona w tej sprawie do lekarza - krzywe kolana. Xd
To mój prawdziwy kompleks, ciężko jest mi ubierać ołówkowe spódnice czy rurki, najchetniej wybieram luźne rzeczy by nie było tego widać. Na ulicy każdym patrzę na kolana, jak widzę kogoś z krzywymi to trochę podnosi mnie to na duchu, że nie jestem sama.

Sent from my iPhone using Tapatalk
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-29, 12:28   #27
Sally1642
Rozeznanie

Na początku to co pozytywne
Lubię moje włosy (aktualnie ścięte do ramion bo mi mocno wypadały rok temu, długie i przerzedzone włosy są dla mnie fuj), są bardzo błyszczące pomimo braku specyficznej pielęgnacji, zbieram często włosowe komplementy

Kocham swój nos, malutki, z delikatnym łuczkiem, to chyba najlepsza część mojego ciała, ostatnio dwie kosmetolożki zwróciły uwagę że mam śliczny nos. Co z tego, że robiony u chirurga

W końcu akceptuję swoje piersi - są małe ale aktualnie mi się podobają po tym jak dość mocno przytyłam (całe szczęście część poszła w cycki). Boję się tylko, że jak wrócę do poprzedniej wagi to stanę się kompletnie bezcyckowa

Mam całkiem ładną cerę (ponownie: w końcu!).

Teraz czego nie lubię: tak jak wcześniej pisałam, dwa-trzy lata temu dość mocno przytyłam i najwięcej poszło mi w brzuch i uda. Nie podoba mi się to. Cały czas brakuje mi motywacji by schudnąć. Jestem niska (po mamie), chciałabym te 10 cm więcej... Nie lubię swojego drugiego podbródka.

Ale z tego wszystkiego najbardziej nie lubię tego, że znacznie wyostrzyły mi się zmarszczki na szyi/dekolcie (tzw. naszyjnik Wenus ). Wstydzę się tego, a najgorsze jest to że w salonie medycyny kosmetycznej powiedzieli mi że takie zmarszczki są ciężkie do usunięcia
Sally1642 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2022-03-29, 14:06   #28
Gravitsappa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sally1642 Pokaż wiadomość
Ale z tego wszystkiego najbardziej nie lubię tego, że znacznie wyostrzyły mi się zmarszczki na szyi/dekolcie (tzw. naszyjnik Wenus ). Wstydzę się tego, a najgorsze jest to że w salonie medycyny kosmetycznej powiedzieli mi że takie zmarszczki są ciężkie do usunięcia
Z całego serca polecam ci tego typu naklejki na noc:
https://www.amazon.co.uk/Reusable-Si...44006428&psc=1
Też miałam zmarszczki i to głębokie, bo śpię na boku, odkąd naklejam mam gładziutką skórę, po jakimś czasie efekt utrzymuje się nawet jesli zapomnę na noc założyć.
A w temacie im jestem starsza, tym bardziej się sobie podobam. Mam ładne oczy, brwi, włosy, sliczne małe stópki i fantastyczne cycki (każdy z partnerów to mówił, obecny powtarza, że gdyby miał sobie wybrać piersi z katalogu, to wybrałby właśnie moje). Ogólnie mam dobra figurę, proporcjonalną i naturalną klepsydrę. Chciałabym mieć regularne rysy twarzy, takie, które zawsze wyglądają dobrze.

Edytowane przez Gravitsappa
Czas edycji: 2022-03-29 o 14:10
Gravitsappa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-29, 14:23   #29
skara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gravitsappa Pokaż wiadomość
Z całego serca polecam ci tego typu naklejki na noc:
https://www.amazon.co.uk/Reusable-Si...44006428&psc=1
Też miałam zmarszczki i to głębokie, bo śpię na boku, odkąd naklejam mam gładziutką skórę, po jakimś czasie efekt utrzymuje się nawet jesli zapomnę na noc założyć.
A w temacie im jestem starsza, tym bardziej się sobie podobam. Mam ładne oczy, brwi, włosy, sliczne małe stópki i fantastyczne cycki (każdy z partnerów to mówił, obecny powtarza, że gdyby miał sobie wybrać piersi z katalogu, to wybrałby właśnie moje). Ogólnie mam dobra figurę, proporcjonalną i naturalną klepsydrę. Chciałabym mieć regularne rysy twarzy, takie, które zawsze wyglądają dobrze.
A orientujesz się czy są takie na twarz? Od spania na boku mam zmarszczki na jednej stronie twarzy.

skara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-29, 14:28   #30
Gravitsappa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skara Pokaż wiadomość
A orientujesz się czy są takie na twarz? Od spania na boku mam zmarszczki na jednej stronie twarzy.

Są pod oczy i na czoło, i chyba też takie na całą twarz, ale to już się wygląda co noc jak z teksańskiej masakry piłą mechaniczną Te na czoło mi sie nie sprawdziły, bo mam strasznie tłustą cerę i zwyczajnie nie chciały się trzymać.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości