|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szampon dla mężczyzny.
Witam!
Jaki szampon dla mnie mężczyzny będzie najlepszy? Mam krótkie, przetłuszczające się włosy i jeśli ma to znaczenie brązowe. Nie mam łupieżu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Szampon dla mężczyzny.
Cytat:
![]() Joanna ma też w ofercie specjalnie szampon dla mężczyzn. Mój luby go używał, obłędnie pachnie ![]() Oba są śmiesznie tanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Radzę skorzystać z KWC, wpisz po prostu 'męskie szampony' czy coś w tym stylu w wyszukiwarkę, wyskoczy Ci lista. Porównasz sobie opinie. I też radzę, jak wyżej naturalne szampony dla 'tłuściochów'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mojemu chłopakowi na urodzinki sprawiłam Men Sport od Seboradinu . Został mi polecony przez inna kolezanke, która używała kosmetyków tej formy. Janek zadowolony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Polecam kupić coś z fajnym składem, co będzie nie tylko oczyszczające a jednocześnie pielęgnacyjne. Tutaj np. Natura Siberica, posiadają fajną ofertę kosmetyków dla mężczyzn.
xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2021-05-05 o 10:41 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.