|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wyznanie.
Powiem wam dziewczyny że byłem w podobnej sytuacji. Mój długoletni związek trwał 11 lat. Po spędzonym roku razem oswiadczylem się a po kolejnych 2 latach. Ja w wieku 21 ona 22 lat stanęliśmy przed ołtarzem. Byłem najsczesliwszym facetem na świecie w tym momencie gdyż miłość mojego życia została moja żona. Wszystko pięknie jak w bajce : mieszkanie wyremontowane, dobra praca moja i jej, kochająca żona u boku z która zawsze znaleźliśmy wyjście nawet z najgorszej sytuacji. 2,5 miesiąca po ślubie kolejna niespodzianka: BEDZIEMY RODZICAMI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Starsza córka mając 4/5 latek po niezliczonych wizytach u lekarzy i szpitalach zaczęła zdrowiec A młodsza mając między 2/3 latka co jakiś czas oskarżyła się że boli brzuszek, poplakiwala że boli. Badania robione co chwile różnego rodzaju i nic nie widać niby zdrowa a brzuszek bolał coraz mocniej i płakała bardziej aż w końcu wrzask to nie był placz tak nagle złapała się za brzuszek i kładąc się na podlodze krzyczała, trzasla się i nie pozwalała dotknąć nawet. Po długiej wizycie w szpitalu znów problem: CHOROBA KAWASAKI ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Była żona ciągle jakieś tajemnicze telefony, nic mi nie mówiła aż w końcu że chce rozwodu bo z alkoholikiem nie będzie, próbowałem powstrzymać ja przed ta decyzja bo kochałem ja ale zgodziłem się w końcu bo czego się nie robi jak się kocha, pomyślałem że już nie będziemy się kłócić. Po rozwodzie jeszcze próbowałem się o to by być razem, ale znów moja wina że jej nie chciałem zatrzymać przed naszym rozwodem i teraz to ma mnie w dupie. Przykro mi było ale cóż mówią że czas leczy rany i nie mogłem się poddać choćby ze względu na dzieci i decyzje trzeba uszanować trochę poboli i przestanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak zaczać od nowa?
Wyjaśnienie poniższego komentarza:
Pierwotnie post Autora był umieszczony w innym wątku (z problemem innej osoby), ale nijak się miał do treści tamtego wątku, więc moderator słusznie zrobił.z niego osobny wątek. W którym punkcie ta sytuacja jest podobna do sytuacji Autorki? ![]()
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2021-01-21 o 00:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Też to przeczytałam i sie zastanawiam z jakiej choinki to jest urwane. Gdzie jest jakakolwiek analogia do sytuacji z wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Także ja zostałem sam oczerniony w oczach jej rodziny i znajomych a ona stała się ta pokrzywdzony, wykorzystując mnie na masę pieniędzy które musiałem za nią spłacić bo nie splacala a pożyczka była na mnie brana i jeszcze do tego alimenty mówiąc że mam zaległe za prawie rok i podnosząc mi je jeszcze. Ale pieniądze nie są dla mnie tak ważne jak to że dzieci zdrowe już mam A pieniądze rzecz nabyta dziś jest jutro nie ma. Wiem że podjąłem decyzję dobra zgadzając się na rozwód. Poznałem jej prawdziwe oblicze i to kim jest. Prędzej czy później jestem pewien że doszło by do tej sytuacji, mam do niej tylko żal że wykorzystała do tego wszystkiego chorobę dzieci ale takie jest życie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czemu mój chłopak tak sie zachowuje?
Facet, załóż własny wątek, bo to co piszesz nijak się ma do sytuacji Autorki.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Sorki to nie miało być tutaj nie wiem dlaczego tak się stało. Jeszcze raz przepraszam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wyznanie.
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-12-05 o 02:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;88451251]Treść usunięta[/QUOTE]
Post był umieszczony w wątku o tej 30-latce bujającej się z młodszym facetem i skonfliktowanej z jego ojcem. Ale nijak się miał do treści tamtego wątku, więc moderator słusznie zrobił z niego osobny wątek.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2021-01-21 o 00:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-12-05 o 02:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Jeszcze raz was przepraszam i życzę miłego dnia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bede brutalna Przemku Nie wiem po co robiliście drugie dziecko majac pierwsze chore Juz w tym momencie w zwiazku dzialo się zle ,brakowało czasu i pieniedzy a dalej to juz tylko konsekwencje tej głupiej decyzji Na twoim miejscu przestalabym w kolko przeżywac ta historie, jak mowisz dzieci wyzdrowialy zycie toczy sie dalej ,moze pomysl o wazektomi zebys np w następnym związku juz nie mial dzieci bo jak by nie wypalilo znowu to bedziesz tylko tyral na alimenty i nic z zycia miec nie będziesz Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2021-01-21 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;88451308]Przestan przepraszac
Bede brutalna Przemku Nie wiem po co robiliście drugie dziecko majac pierwsze chore Juz w tym momencie w zwiazku dzialo się zle ,brakowało kasy i pieniedzy a dalej to juz tylko konsekwencje tej głupiej decyzji [/QUOTE] Też mnie to najbardziej rozbraja. Jedno dziecko chore, wydają całą kasę na leczenie, już wtedy facet bierze drugi etat i całe dnie siedzi w pracy, a tutaj sru, następne dziecko. Tak jakby ono nie wymagało czasu i pieniędzy, których nie mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Piszę dopiero teraz bo wcześniej nie mogłem zmieniło się wszystko u mnie. Trafiłem tam gdzie moje miejsce i mój cel w życiu. Spełniam się w
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.