|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zachowac panterke na glowie
Przez 2 lata farbowalem wlosy na kolor czarny , byl to bardzej eksperyment , chec zobaczenia jak bede wygladal w czarnych wlosach i wyszlo ekstra , ale zdecydowalem sie na powrot do naturalnego koloru wlosow , chcialem robic dekoloryzacje wlosow , ale moj fryzjer odmowil mi tego z powodu iz mialem dosc kruche wlosy , wiec mucialem czekac az mi odrosna !!! Wkoncu po pol roku , z szatyna typu wloskiego stalem sie blondynem , lecz na koncowkach moich wlosow pozostaly jeszcze czarne kosmyki , fajnie to wyglada , fachowo tego ocenic nie potrafie , ale podobno mowia na to panterka :/ I teraz nie wiem , czy zostawic ja czy moze dodoac jej wiecej charakteru
Nie bede mogl wam zobrazowac jak to dokaldnie wyglada ale uwiezcie mi na slowo , jak mi sie cos podoba musi byc naprawde ekstra i bardzo awangardowe !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zachowac panterke na glowie
to moze zamieść jakieś zdjecia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jedno zdiecie jest podczas gdy mizlaem jeszcze czarne wlosy , a nastepne jest po przemianie ,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
oj niewiem co Ci doradzić, chyba bedziesz musial za kazdym razem jak Ci odrosną włosy farbowac na nowo końcówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
wybacz ale zupelnie mi sie nie podoba panterka... moze u innych lepiej by to wygladalo, moze w innym zestawieniu kolorystycznym, ale u ciebie mi sie nie podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hm... Ja proponuję pozbyć się "panterki". Poczekaj aż odrosną Ci twoje naturalne włosy i poeksperymentuj z fajnymi fryzurkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
wiecie co dziewczyny zadecydowane , powracam do swojego naturalnego koloru
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.