|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Materac dla dziecka starszego-jaki?
No właśnie. Pomożecie?
![]() Córce sprawić muszę nowe łóżko, ale już duże (90x200), na wiele lat. Miotam się...lateksowy, piankowy.... Lateksowy ponoć najlepszy, ale bardzo drogi. Piankowy? Sprężynowy? Twardy? Średnio twardy? Kupić na długo czy tańszy z perspektywą wymiany za jakiś czas?
Edytowane przez taszkin Czas edycji: 2011-09-22 o 01:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Materac dla dziecka starszego-jaki?
Twardego bym nie kupiła. Sama się na takim koszmarnie męczę, gdy gdzieś śpię (u kogoś czy na wakacjach, koszmar). I to nie kwestia przyzwyczajenia, miałam taki kiedyś, przez kilka lat nie dałam rady się przyzwyczaić.
Sprężynowy - też nie, bo zaczyna skrzypieć. Masakra, każdy obrót w nocy mnie budzi ![]() Najpierw kupiłabym tańszy z perspektywą wymiany - bo może okazać się, że a nuż akurat ten spasuje? A drogi może być koszmarny. Tańszy, a jeśli się sprawdzi, to przy wymianie kup tego samego rodzaju ale lepszy jakościowo, na przykład. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29554871]Twardego bym nie kupiła. Sama się na takim koszmarnie męczę, gdy gdzieś śpię (u kogoś czy na wakacjach, koszmar). I to nie kwestia przyzwyczajenia, miałam taki kiedyś, przez kilka lat nie dałam rady się przyzwyczaić.
Sprężynowy - też nie, bo zaczyna skrzypieć. Masakra, każdy obrót w nocy mnie budzi ![]() Najpierw kupiłabym tańszy z perspektywą wymiany - bo może okazać się, że a nuż akurat ten spasuje? A drogi może być koszmarny. Tańszy, a jeśli się sprawdzi, to przy wymianie kup tego samego rodzaju ale lepszy jakościowo, na przykład.[/QUOTE] dlaczego nie twardy, skoro łóżeczkowy jest twardy ? - od lat nie umiem tego zrozumieć i też się zastanawiam na materacem dla 6+ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A może idź z dzieckiem do sklepu i zobacz co jej pasuje? Ja osobiście wolę twardsze materace, ale też nie takie jak deska. Miałam lateksowy materac, sporo mnie kosztował i przyznam, że żadna rewelacja
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.