| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-11-21, 13:33 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Polska 
				 | Moja ocena jakości sieciówek itp - Zara, H&M, Camaieu, Top Secret, Top Shop, Next...

Dziewczyny, chciałam zebrać kompletny wątek o jakości ubrań w naszych sklepach. Proszę przyłączcie się. Moja propozycja: 1. Jakość: 1-10 2. Wzornictwo: codzienne-weekend, najnowsze trendy, sportowe, do pracy, na wielkie wyjście, (jakie jeszcze?) 3. Ceny: mały budżet, średni, duży Camaieu: 1. 7 2. Wzornictwo: codzienne-weekend, najnowsze trendy, do pracy, 3. ś Next 1. 8 2. Wzornictwo: codzienne-weekend, najnowsze trendy, sportowe, do pracy, na wielkie wyjście, 3. duży Top Secret 1. 5-6 2. Wzornictwo: codzienne-weekend, najnowsze trendy, do pracy, na wielkie wyjście, 3. średni Zara 1. 7 2. Wzornictwo: codzienne-weekend, najnowsze trendy, do pracy, na wielkie wyjście, 3. Duży | 
|     |   | 
|  2010-11-21, 17:28 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Dot.: Moja ocena jakości sieciówek itp - Zara, H&M, Camaieu, Top Secret, Top Shop, Ne

Nikt sie nie chce dołączyc? Ja dodam jeszcze: Orsay 1. Jakość: 6 2. Wzornictwo: tu musze zmienić na opisówke: nie ma dokładnie najnowszych trendów ale ubrania takie żeby dało sie w tym chodzić do biura, znjadzie się coś na kobiece sylwetki czyli rozmiary 38-40 3. Ceny średnie - na wyprzedaży niskie H&M 1. Jakość: 7 2. Wzornictwo: najnowsze trendy ale znajdzie się także posezonowe szmaty, znam osoby, które w ubraniach z HM wyglądają jak w szmatach a znam takie co "mucha nie siada" 3. Ceny:średnie | 
|     |   | 
|  2021-07-23, 18:08 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Wrocław/Jelenia Góra 
				 | 

Dot.: Moja ocena jakości sieciówek itp - Zara, H&M, Camaieu, Top Secret, Top Shop, Ne

RIVER ISLAND 1. Jakość: 9 2. wszystkiego po trochu 3. ceny wysokie GUESS 1. Jakość: 10 2. wszystkiego po trochu 3. ceny wysokie TERRANOVA 1. Jakość: 4 2. wszystkiego po trochu 3. ceny niskie / bardzo niskie H&M 1. Jakość: 7 2. wszystkiego po trochu 3. ceny średnie NEW YORKER 1. Jakość: 5 2. wszystkiego po trochu 3. ceny niskie / średnie | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.