|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Inicjatywa kobiety
Spotykam się z kimś. Fwb. Ostatnia rozmowa na temat ze ja nie wychodzę z inicjatywa. Wiem jedna rzecz która bardzo lubi ale czym mogę go jescze zaskoczyć. Dajcie pomysły co robicie swoim facetom. Nie chcę pytać też nie go ciagle bo to takie oczywiste będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Inicjatywa kobiety
Nie wiemy jak już go zaskoczyłaś, więc ciężko coś proponować żeby się nie powielać. Czasem nie potrzeba dużo, to co mnie kręci to np.
- gdy kobieta złapie ręką tamto miejsce, - kiedy jest w samym T-shircie bez stanika, najlepiej dobrze przylegającym, - niech zrobi Ci kilka nagich fotek jego ulubionej Twojej części ciała lub całej Ciebie. Zdjęcia można skasować zaraz po wszystkim, -zaproponuj żeby Cię umył, ale bez wejścia z Tobą do wanny/ kabiny. Co do łóżka to temat rzeka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Hmmmmmno niby tak...a czy jako facet lubisz czy ogólnie faceci wylizanie bitej śmietany z klatki w wiadomym kierunku czy raczej nie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Osobiście lubię takie lizanie, ale bez tej śmietany czy innego jedzenia. Myślę, że znajdą się faceci, co woleli by być najpierw czymś umazani, a jak jest u Twojego Frienda, to może jego zapytaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sent from my BV9800Pro using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;88855229]Spontaniczny oral to dobry pomysł, ale jednak poczekałabym aż facet się odświeży po powrocie
![]() Sent from my BV9800Pro using Tapatalk[/QUOTE] Założyłem, że przyjeżdża czysty i pachnący. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Hahaha oczywiście!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja bym się go jednak spytała. Nie musisz robić rzeczy, o których o powie od razu po rozmowie, a myślę, że tydzień później będzie miał miłe zaskoczenie. I będą to rzeczy, które masz pewność, że mu się podobają. Poza tym: eksperymentuj. Wymyśl coś spontanicznie. Jak wyjdzie to będzie fajnie, a jak nie to trudno, świat się nie zawali, a przynajmniej poznacie siebie lepiej i będziecie wiedzieć na przyszłość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.