![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
-----------------------------------------------------------------------------
WYMIENIONE: anielica Gosh Effect Powder w odcieniu FAIRY jasnoróżowy- raz użyty Sebastian Luminates Grip Defining Polish - nabłyszczający i dodający objętości płynny żel do włosów, stosuje się go przed stylizacją, niedostepny w Polsce, pojemność 150 ml, ubytek niecałe 30 % elektrokot Rouge eau delicate - 30 ml ubytek minimalny, kartonik, KENZO puder rozświetlający Satin de Chanel, w odcieniu Golden dream (peachy golden glow) - pojemność 15 g, zawiera mikroskopijne drobinki rozświetlające - jesli dobrze się im przyjrzałam, to sa zarówno złote jak i srebrne, zużycie pudru okreslam na jakieś 20 % - , nie ma pędzelka, Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2006-08-24 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRAS
AA kakaowe masło do ciała raz uzyte, pojemnośc 300 ml
mleczko nawilżające Garnier "skóra muśnięta słońce" ubytek 20 % z 400 ml. maseczka oczysczająca Freeman z avocado i owsianką, zostało 25% ze 150 g Avon Planet Spa scrub do stóp z minerałami z Morza Martwego, nowy, nieotwierany, pojemnośc 75 ml Body Shop scrub do ciała z serii afrykańskiej, mini opakowanie 45 g znajdziesz cos u mnie za te kosmetyki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRAS
Madlaine luknij do mnie czy coś by ci wpadło w oko
![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRASZAM
Madlaine,
czy znalazłabyś u mnie coś za ZeroFrizz serum wygładzająco-nawilżające, zostało ok. 60 % ze 100 ml (o ile w ogóle w chodzi w rachubę taka mała wymiana ![]() Zaciekawił mnie u Ciebie również zapach Hermesa, ale nie wiem, czy nie chcesz go wymienić tylko i wyłącznie na inny zapach (niestety nie mam aktualnie zadnego zapachu w zlizonej pojemności). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRASZAM
akurat Rouge moge wymienic na cokolwiek, stoi i się kurzy nieużywany, aż szkoda na niego patrzec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej
interesuje mnie u Ciebie puder rozświetlający Satin de Chanel, w odcieniu Golden dream MATRIX amplify root lifter - płyn odbijający włosy u nasady, pojemność 250 ml, ubytek ok. 35 % odzywka bez spłukiwania Matrix Biolage z serii nawilżającej krem do rąk Neutrogena - koncentrat, zostało 40% z 50 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...33#post2416433 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Madlaine , podobał Ci się mój cień Collistar taki biały ze złotymi żyłkami, czy chciałabyś go za :
Clinique Colour Surge podwójne cienie w odcieniach: light gold (bezowo-złoty) i pink (róż opalizujący na złoto)- waga 3,2 g, zużycie w granicach 15 %,cienie pochodzą z większego kompletu stąd napis "not for individual sale" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
puder rozświetlający Satin de Chanel, w odcieniu Golden dream (peachy golden glow) - pojemność 15 g, puder na twarzy zostawia prawdziwie satynową złoto-brzoskwiniową poświatę, zawiera mikroskopijne drobinki rozświetlające - jesli dobrze się im przyjrzałam, to sa zarówno złote jak i srebrne, zużycie pudru okreslam na jakieś 20 % - real foto dołączę wieczorem, teraz fotka znaleziona w sieci, nie ma pędzelka, gdzieś go zgubiłam, albo po prostu nie moge znaleźć
znajdziezz u mnie cos za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Rouge eau delicate - 30 ml ubytek minimalny, kartonik,
jestem chetna,mma troszke perfumkow na wymiane ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hej, moze znajdziesz cos u mnie w ciuszkach? Bylabym chetna na maslo kakaowe AA.
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-12 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Jestem bardzo chetna na ten zapaszek
![]() Mam do zaoferowania: -neonatura cocon-wersja torebkowa -Mure(jezyna)Yves Rocher -Fraise (Truskwka)Yves Rocher -ewentualnier probki zapachow niszowych,oryginalne z ozdobnymi kartonikami -odsypke cennej ziemi wulkanicznej -i jeszcze jakis zapszki,ale musze zajrzec co mam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Ewentualnie
Pamplelune Guerlain - perfumy sięgają do krawędzi złotego koszyczka - pojemność pierwotna 125 ml, korek się niestety nie przekręca, ale psika jak powinien
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym, że bardziej niż na zapachu Hermesa zależy mi na ZeroFrizz. Na temat zapachu Hermes'a - nota bene - bardzo niewiele udało mi się znaleźć w necie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Narni niestety nic dla mnie, jedyna rzeczy, czyli Neonatura, juz jest u mnie i to właśnie w wersji torebkowej, w zupełności mi wystarczy
![]() Alal nie szukam ubrań, sama mam o jedna szafe za dużo ![]() Nikita tez nic. vilandro ( ubytek w matrixie płynie odbijającym jest chyba troche większ, sprawdzę i napisze, ostatnio uzyła go moja mama) a u Ciebie znalazłam: 1. CLINIQUE GENTLE LIGHT 02 sypki ubytek ok 50%/RESERV http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=283 5. KANEBO OIL CONTROL WASCH END MASK emulsja do mycia twarzy, zuzycie ok.1cm http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...?tsid=1&csid=4 a27ecfa5268ef0edf1e2dd9a4 e806c3&cmd=details&itemid =6235 MINIATURKI 21.AVENE ANTIROUGEURS,krem do skóry z rozszerzonymi naczynkami SPF10- 5ml, tubka, kartonik http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9798 12. SEPHORA PROFESSIONEL REPARATUER , maska do włosów 15ml, saszeta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
astronomiczna
![]() # Lumene – błyszczyk BerryFun kolor koralowy; wykończenie lustrzane (bez drobinek); nowy, nieużywany, nieotwierany # Clinique – Clarifying Lotion 2; 60 ml; nowy, nie otwierany # (!!!) Guerlain - Issima Invigorating Purifying Mask; glinkowa maseczka oczyszczająca; zostało ok. 1/3 z 75-mililitrowej tuby; zużycie zaznaczone na fotce; mam kartonik - REZERWACJA DLA NEONKA28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Madlaine czy interesuje cie moze puderek w kamieniu Matis odcien 01 nowy lub mgielka keratynowa do wlosow CHI - 300 ml nowa????
wklejam link do mgielki i puderku http://www.farouk.com.pl/catalog/pro...products_id=94 http://www.sklep.matis.pl/product_in...roducts_id=273 Mnie u ciebie interesuje puderek Chanel oraz odzykwa Matrixa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czy odpowiadałayby Ci wymiana twojego ZeroFrizz serum wygładzająco-nawilżające, zostało ok. 60 % ze 100 ml na mój Clinique – Clarifying Lotion 2; 60 ml; nowy, nie otwierany. Biorąc pod uwagę ceny z Sephory (tonik, 100 ml - 55 zł, serum- 45 zł) obydwa kosmetyki mają zbliżoną wartość. Tylko nie wiem, czy jesteś zainteresowana wymianą na niewielką skalę ![]() Z Hermesa jednak zrezygnuję ![]() ![]() Obawiam się, że gdyby mi się ten zapach nie spodobał, miałabym spore problemy z wymianą (podobnie jak mam teraz z moim Eternity Summer 2005 - nie ma go juz nigdzie, a w ciemno nikt zapachu brać nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kenzo, odzywka nie jestem zainteresowana, mogłabyś napisac cos o pudrze, bo nie znam, a na stronie nic nie ma, co prawda mam moje ukochane przyzmy, ale kto wie, jesli wymiana z vilnadra nie wyjdzie
![]() astronomiczna, pomyślę, bo miałam w planach zakup 400 ml CL1 lub Mild zwazywszy, że moja skóra ostatnio trochę wariowała i nie wiem, czy 2 nie byłaby za mocna, poza tym 400 ml kosztuje 110 zł, więc lepiej juz nie rozpatrywac tak cenowo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja lwzięłam za "punkt odniesienia" cenę setki, bo to najbardziej zbliżona pojemność ![]() W ramach kuszenia napiszę tylko, że skoro jeszcze nie testowałaś toników Clinique'a, to 60 ml byłoby baaaardzo fajna ilością ![]() Tonik Mild osobiście odradzam ![]() Można go mieć małą buteleczkę i używać w te dni, kiedy skóra jest jakoś bardziej przesuszona, ale na dłuższą metę jako tonik złuszczający jednak sie nie sprawdza. Nawet przy skórze megawrażliwej. Jedynka jest bardzo fajna ![]() ![]() Tak czy owak, czekam na info ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ANiu, toniki testowałam, przy zakupach dostałami 30 ml "dwójki" i 30 "trójki" - trójka kompletnie nie dla mnie z wiadomych wzgledów, 2 była nawet nawet, ale teraz dopiero co uspokoiłam cerę i nie chcę więcej takiego buntu, stąd pomysł na 1 lub Mild,
Weroniczko nic nie znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.