|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Długość napletka
Cześć!
Mam pytanie do dziewczyn. Czy ma dla Was znaczenie długość napletka u chłopaka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Długość napletka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niekoniecznie niechęć, ale obrzezane są fajniejsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mogłabyś rozwinąć swoją wypowiedź? Pod jakim względem obrzezany penis jest lepszy (pomijając to, że mniejsza ilość skóry oznacza prysznic krótszy o kilka sekund :P)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Rozumiem. Ale różnica chyba nie jest bardzo duża, bo w trakcie erekcji napletek jest przecież zsunięty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja pod względem estetycznym wolę nieobrzezany członek, ale to sprawa indywidualna. Tak czy owak napletek przydaje się w trakcie masturbacji. Przynajmniej ja go używam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja rowniez wole bez, wyglada ladniej, wygodnieszy podczas seksu oralnego i oferuje lepsze doznania. Dla wyasnienia, podczas stosunku mimo, ze napletek jest zsuniety to jednak w pewnym stopniu porusza sie na penisie, "wygladzajac" ruchy. W przpadku obrzezanego odczuwam intensywniej brzeg glowki penisa, jako, ze porusza sie bezposrednio w pochwie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;88777413]no to spoko, ale w watku pytasz czy ma znaczenie dla dziewczyn, a nie dla Ciebie
![]() Rzeczywiście, zapomniałem :P Ale to nie znaczy, że nie mogę przy okazji wyrazić swojej opinii na ten temat. [1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;88777413]Dla wyasnienia, podczas stosunku mimo, ze napletek jest zsuniety to jednak w pewnym stopniu porusza sie na penisie, "wygladzajac" ruchy.[/QUOTE] Pewnie im napletek jest krótszy, tym ten efekt jest mniej odczuwalny. Edytowane przez tomek99 Czas edycji: 2021-06-27 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Były śmiechy , a teraz porozmawiajmy poważnie i bez żadnych złośliwości: chyba masz problem ze swoim napletkiem, wnioskuję, że jest zbyt okazały w twojej ocenie, mniemam również, że jeszcze nie współżyłeś lub przy pierwszych próbach twojej partnerce nie spodobał się twój penis. To co mogę zasugerować: wizyta u urologa - i jeżeli tu jest w porządku to jednak wizyta u psychologa (nie bój się psycholog jest po to aby pomóc a nie robić z kogoś wariata) powinny pomóc. Głowa do góry - będzie dobrze.
PS. Plastyka napletka to popularny i małoinwazyjny zabieg i nie ma się czego bać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
uparta chmura
|
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
astro-loszka
|
Mnie nigdy to nie robiło różnicy, o ile facet jest sprawny seksualnie i nie ma na przykład nieleczonej stulejki.
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hmm, przypomnij sobie, czy w dzieciństwie nie miałeś czasem robionej plastyki napletka?
PS. Dziewczyna jeszcze wielu rzeczy nie widziała... Edytowane przez Ranita Czas edycji: 2021-06-28 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Nie miałem, skąd to przypuszczenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Stulejka nie jest wcale taka rzadka i w PL często stosuje się tylko częściowe usunięcie napletka w jej korekcji lub obrzezanie typu loose. Wtedy napletek nie jest zbyt długi lub szczątkowy.
Jak masz krótki to dla mnie jesteś po tej lepszej stronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Mój napletek jest bardzo mały krótki nie zasłania żołądźa gdy penis jest w spoczynku i jest mały praktycznie cały jest odsłonięty a jeśli chodzi o to jak wygląda podczas wzwodu to praktycznie jest nie widoczny dodam że nie miałem nigdy żadnego zabiegu czy jakiej kolwiek ingerencji ja po prostu tak naturalnie mały krótki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.