|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zniszczone, szorstkie włosy.
Witam wszystkich. Mam problem z moimi włosami, a mianowicie są one strasznie szorstkie, suche, wypadają mi, nie chcą się układać, a przy dotyku bolą. Od kilku tygodni używam Białego Jelenia oraz szamponu ziołowego z pokrzywy, ale nie zauważyłem żadnej poprawy. Zaraz po spłukaniu szamponu nie mogę ich nawet zarzucić do tyłu bo leżą na głowie i nie chcą się podnieść. Noc po umyciu są już tłuste ale dalej szorstkie bolą i szumią przy dotykaniu. Dodam, że kilka lat temu postanowiłem przefarbować sobie włosy, później bardzo tego żałowałem i do teraz żałuję, gdyż robiłem to sam bardzo nieumiejętnie (farba była na skórze głowy jeszcze przez kilka dni) oraz przez pewien okres codziennie rano przed szkołą myłem włosy, po czym suszyłem je gorącym strumieniem.
Liczę na sugestie i podpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zniszczone, szorstkie włosy.
robiłaś sobie może spr4awdzenie jaką masz porowatość włosów? brzmi to trochę jak średnioporowate albo wysokoporowate. Najlepiej olejuj włosy, nie używaj gumek z elementami metalowymi ale też i sprężynek, szczotkuj włosy gdy wyschną po myciu, na czas spania upinaj je, nakładaj maski emolientowe, myj włosy szamponami bez slsów itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Martwi mnie ten ból, czy nie masz podrażnionej skóry głowy lub nie pojawiają się inne zmiany? Może warto udać się do dermatologa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Serdecznie polecam poniższy produkt. U mnie efekty naprawdę bardzoâ☠spektakularne i to w bardzo szybkim tempie. Trzeba tylko pamiętać o systematycznym i zawziętym stosowaniu, co po kilku użyciach i tak samo wchodzi w nałóg
![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2021-11-12 o 18:28 Powód: Edytowane przez Moderatora Nieoplacona Reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.