|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tampony do seksu Tampony Beppy
Hej,
Czy ktoras z was stosowała może te tampony wykonane z gąbeczki, bez sznurka podczas seksu ? Czy miałyście kłopoty z ich wyjęciem i założeniem ? Jak wrażenia ? Proszę jeśli ktoś używał, niech podzieli się opinią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tampony do seksu Tampony Beppy
Tak, ja używam tyle tylko, że nie beppy a joy division (te trójkątne z dziurką - w sumie chyba prawie to samo):
1. sprawdzają się i to jest najważniejsze; 2. aplikacja jest prosta (palcem), ale trzeba moim zdaniem lekko nawilżyć tampon lubrykantem lub kupić nawilżane. Na sucho "nie wchodzi". 3. podczas stosunku trzeba używać lubrykantu bo tampon dokładnie wchłania naturalną wilgoć 4. w trakcie no takiego średniego krwawienia wytrzymuje zabawy przez nawet cztery godziny - nie miałam problemu, że coś przeciekło. 5. wyciąganie jest niestety niezbyt łatwe i przyjemne - tak jak w instrukcji radzą po nawilżeniu wodą w kuckach i się "napiąć", ale zwykle nie chce wyskoczyć i wtedy nieodzowna jest pomoc TZ - ja nie jestem w stanie włożyć palca w otwór w gąbce. Mimo punktu 5 osobiście polecam Edytowane przez Ranita Czas edycji: 2021-08-23 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja kiedyś wycięłam nożyczkami kawałek zwykłej gąbki i mi się sprawdziło, tanio i skutecznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja też używałam Joy division i zgadzam się ze wszystkim co pisała Ranita. Niestety żeby je potem wyciągnąć to nieźle się trzeba nagimnastykować.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.