|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pytanie do osób mieszkających na Mazurach
Witam
![]() Mam malutki "romans" do osób,które mieszkają na Mazurach,a dokładnie w Piszu.Otóz wybieram się teraz na wakacje i chciałabym się dowiedzieć gdzie idzie się tam zabawić?Tzn dyskoteki,lokale itd.Będę wdzięczna za każdą pomoc,pozdrawiam i życzę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie do osób mieszkających na Mazurach
Amelk@ ja mieszkam na Mazurach co prawda nie w Piszu,ale w Ełku
![]() Jeśli chodzi o Pisz to nie pomoge,ale jeśli będziesz miała możliwość to polecam miasta w pobliżu Pisza,np.Giżycko,świetne jezioro Niegocin,twierdza,Ełk równiez,mnóstwo pubów,dyskoteki nad jeziorkiem Ełckim,Augustów to co prawda podlaskie ale niedaleko war-maz.a tam wyciąg nart wodnych,rejsy statkiem po kanale augustowskim,polecam również wycieczke do Kortowa koło Orzysza na największe jezioro Śniardwy,nie wiem czy jeszcze sa tam dyskoteki bo juza dawno nie jezdziłam ale koło Giżycka była dosyć fajna dyskoteka ta miejscowośc to chyba Ryn sie nazywała,ale pewności nie mam. Na mazurach jest co robic latem napewno znajdziesz sobie mnóstwo rozrywek,życze udanego wypoczynku no i świetnych imprezek ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak polecam MIkolajki, Giżycko najciekawsze miasta tu na mazurkach, piekne jeziorka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam tam restauracje "CAPIODORO" ![]() Splywy kajakowe sa naprawde swietne
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ruciane-Nida ..hmm..aż się rozmarzyłam ![]() ![]() ![]() Jezdziliśmy tam bardzo często. Jak bylam młodsza,to chodzilam tam do dyskoteki "Warmianka" Restauracja "Capiodoro"- sympatycznie tam jest.Też polecam ![]() W tym roku wybieramy się gdzie indziej na urlop,ale zaczyna mi się tęsknić za Mazurami i nie wiadomo jak to się skończy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Popieram w Ruciane Nida jest pyszne jedzenie
![]() ![]() Oby Nam tylko pogoda dopisała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.