|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sklep internetowy Oh my room ?
Witam serdecznie chciałam się zapytać czy któraś z Was drogie koleżanki zamawiała artykuły że sklepu z poscielami ohmyroom? Dwa tygodnie temu złożyłam zamówienie i cierpliwie na nie czekałam ponieważ z tego co pisało na stronie niektóre modele szyte są na bieżąco Ale dziś bardzo się zmartwilam bo wchodząc na ich stronę pisze komunikat "sklep zablokowany " zamówienie oplacilam z góry i teraz bardzo się martwię że produkty do mnie nie dotrą. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym sklepem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklep internetowy Oh my room ?
Z samych produktów jestem zadowolona, ale z kontaktu ze sklepem już niezupełnie. Z powodu braku odpowiedzi na moje maile i nieodbieraniem telefonu, kontaktowałam się za pomocą messenger. Mimo wielokrotnych obietnic, kiedy nastąpi zwrot, musiałam się o niego wręcz dopominać (bo regulaminowe 14 dni w moim przypadku na pewno nie zostało zachowane). Najgorsze w tym wszystkim było to, że zostałam bezczelnie okłamana, bo pisałam wiadomość w poniedziałek i poinformowano mnie, że został on już zlecony w ubiegłym tygodniu (doprecyzowując: żeby wpłynął do mnie w poniedziałek, musiał zostać zlecony w piątek, a nie jak wcześniej mi obiecano ok. wtorku). Ale z tego co się okazało, było to kłamstwo, gdyż zwrot zlecono, dopiero, po kolejnym moim zapytaniu w poniedziałek, a mi napisano, że już został zlecony, a teraz mi tylko wyślą potwierdzeni (potwierdzenie, które zostaje wysłane w momencie wysłania przelewu). Gdyby nie moje naciski, nie wiem czy sklep w ogóle zwróciłby mi pieniądze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.