|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
JEGO nastrój.
Nie chce zbyt długo się rozpisywać, więc szybko opiszę tą sytuację. Pokłóciłam się z facetem, przyznaję, moja wina, a poszło o to, że miałam gorszy dzień, w związku z tym nastrój więc nie byłam super rozgadana i czuła, wg niego swoim zachowaniem zepsułam mu cały wieczor i po prostu ładnie mówiąc "z☠☠☠a*am ". Naprzepraszałam się go sporo, łącznie z płakaniem i udobruchaniem, chwilami było ok, a potem znowu przestawal się do mnie odzywac i zaczynał być niemiły i oschły. Sytuacja trwa od poniedziałku wieczorem. Wczoraj powiedział mi , że chce ze mną być i mnie kocha i spotkamy się w czwartek, tylko on musi trochę odpocząć, bo ogolnie ma tez doła życiowego. Ok, fajnie, z tym, że dzisiaj od rana nastąpił kolejny nawrót negowania wszystkiego i mój ukochany nie wie czy jutro się spotka, zależy jaki będzie miał humor. W związku z tym, mam się do niego dzisiaj nie odzywać, dopiero późnym wieczorem i wtedy to też da mi znać, czy jutro się zobaczymy. Nie muszę mówić, że czuję się strasznie, latam jak piesek od wczoraj, przymilam się, przeżywam, a kolejny dzień będę miała pełen nerwów. Czemu mam czekać do nocy na decyzję odnośnie moich jutrzejszych planów? Czuję się z tym źle, nie wiem co mam robić, jak się zachować. Tak jak mówiłam kłótnia nie była o nic poważnego, chodziło o mój nastrój, za który już naprawdę zdążyłam się potem naprzepraszać.... Denerwuję się a jednocześnie jestem zła. Jaką strategię przyjąć?
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Jest tu ktoś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BLACK&WHITE
|
Dot.: JEGO nastrój.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Powiedzieć mu, żeby się do Ciebie odezwał jak już przemyśli swoje głupie zachowanie. Jakiś niedojrzały ten facet.
![]() |
![]() |
#4 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Taka histeria o zupełną głupotę nie wróży nic dobrego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Rozumiem, że wszystkie wątki, jakie założyłaś dotyczą tego samego faceta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
no niestety dałaś się wrobić... przepraszanie i latanie za nim bo miałaś gorszy dzień? rzeczywiście miałas za co przepraszać, no błagam cię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Założyłaś o nim już tyle wątków, że jedyna rada jaką Ci mogę dać to:
rozejdźcie się, bo bardzo wyraźnie widać, że do siebie nie pasujecie i się nie dogadujecie, a ten związek jest - delikatnie mówiąc - słaby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, piszę to łuhu hu po ładnych kilku latach, jako wydaje mi się już inna osoba. Chciałam Was tylko przestrzec- jesli Wasza facet przejawia sygnały ktore opisałam w poście- prosze zerwijcie z nim. Ja przeszłam z tym gościem traumatyczne 3 lata, podczas których na końcu wylądowałam z podbitym okiem u psychologa z interwencji kryzysowej, w zerwaniu pomagali mnie wszyscy znajomi i rodzina, toksyk uzależnia, a a miałam do czynienia z toksycznym narcyzem, który przemielił i wypluł moje i tak już nadwątlone poczucie własnej wartosci, że stanowiło ono zero...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze mnie to w duchu cieszy, kiedy kobiety się budzą i ratują siebie odchodząc z takich toksycznych relacji. Sama taka kiedyś byłam, dwie dłuższe relacje bardzo toksyczne, jeden związek z psychopatą, drugi z narcyzem- alkoholikiem. Kiedyś nawet napisałam tu wątek (z innego loginu), każda Wizażanka radziła mi uciekać, a ja dalej tkwiłam w tym szambie, żadne słowa do mnie nie trafiały, dopiero jak zaczęłam nad sobą pracować. Brawo dla Ciebie, bądź szczęśliwa i miej zawsze czujne radary na ,,czerwone lampki''. Edytowane przez Monstera_zielona Czas edycji: 2021-11-28 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie ze tylko osoba ktora sama byla/jest w toksycznym zwiazku wie jak trudno sie z takiej relacji wydostac. W kazdym badz razie gratulacje ze Tobie sie udalo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Gratulacje, że w końcu się opamiętałaś, chociaż szkoda, że przeszłaś piekło.
Jako niezbyt optymistyczną "ciekawostkę" podam statystykę: Co tydzień z powodu przemocy giną 3 Polki... W rok ginie ich 500... A tego wszystkiego można uniknąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Zamilknij całkowicie, będzie chciał to Cię znajdzie. Narcystyczni faceci tacy są niestety
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.