JEGO nastrój. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-09-09, 12:53   #1
lover134
Raczkowanie

JEGO nastrój.

Nie chce zbyt długo się rozpisywać, więc szybko opiszę tą sytuację. Pokłóciłam się z facetem, przyznaję, moja wina, a poszło o to, że miałam gorszy dzień, w związku z tym nastrój więc nie byłam super rozgadana i czuła, wg niego swoim zachowaniem zepsułam mu cały wieczor i po prostu ładnie mówiąc "z☠☠☠a*am ". Naprzepraszałam się go sporo, łącznie z płakaniem i udobruchaniem, chwilami było ok, a potem znowu przestawal się do mnie odzywac i zaczynał być niemiły i oschły. Sytuacja trwa od poniedziałku wieczorem. Wczoraj powiedział mi , że chce ze mną być i mnie kocha i spotkamy się w czwartek, tylko on musi trochę odpocząć, bo ogolnie ma tez doła życiowego. Ok, fajnie, z tym, że dzisiaj od rana nastąpił kolejny nawrót negowania wszystkiego i mój ukochany nie wie czy jutro się spotka, zależy jaki będzie miał humor. W związku z tym, mam się do niego dzisiaj nie odzywać, dopiero późnym wieczorem i wtedy to też da mi znać, czy jutro się zobaczymy. Nie muszę mówić, że czuję się strasznie, latam jak piesek od wczoraj, przymilam się, przeżywam, a kolejny dzień będę miała pełen nerwów. Czemu mam czekać do nocy na decyzję odnośnie moich jutrzejszych planów? Czuję się z tym źle, nie wiem co mam robić, jak się zachować. Tak jak mówiłam kłótnia nie była o nic poważnego, chodziło o mój nastrój, za który już naprawdę zdążyłam się potem naprzepraszać.... Denerwuję się a jednocześnie jestem zła. Jaką strategię przyjąć?

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Jest tu ktoś?
lover134 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-09, 12:53   #2
GangstaBaby
BLACK&WHITE

Dot.: JEGO nastrój.

Cytat:
Napisane przez lover134 Pokaż wiadomość
Nie chce zbyt długo się rozpisywać, więc szybko opiszę tą sytuację. Pokłóciłam się z facetem, przyznaję, moja wina, a poszło o to, że miałam gorszy dzień, w związku z tym nastrój więc nie byłam super rozgadana i czuła, wg niego swoim zachowaniem zepsułam mu cały wieczor i po prostu ładnie mówiąc "z☠☠☠a*am ". Naprzepraszałam się go sporo, łącznie z płakaniem i udobruchaniem, chwilami było ok, a potem znowu przestawal się do mnie odzywac i zaczynał być niemiły i oschły. Sytuacja trwa od poniedziałku wieczorem. Wczoraj powiedział mi , że chce ze mną być i mnie kocha i spotkamy się w czwartek, tylko on musi trochę odpocząć, bo ogolnie ma tez doła życiowego. Ok, fajnie, z tym, że dzisiaj od rana nastąpił kolejny nawrót negowania wszystkiego i mój ukochany nie wie czy jutro się spotka, zależy jaki będzie miał humor. W związku z tym, mam się do niego dzisiaj nie odzywać, dopiero późnym wieczorem i wtedy to też da mi znać, czy jutro się zobaczymy. Nie muszę mówić, że czuję się strasznie, latam jak piesek od wczoraj, przymilam się, przeżywam, a kolejny dzień będę miała pełen nerwów. Czemu mam czekać do nocy na decyzję odnośnie moich jutrzejszych planów? Czuję się z tym źle, nie wiem co mam robić, jak się zachować. Tak jak mówiłam kłótnia nie była o nic poważnego, chodziło o mój nastrój, za który już naprawdę zdążyłam się potem naprzepraszać.... Denerwuję się a jednocześnie jestem zła. Jaką strategię przyjąć?

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Jest tu ktoś?
Najlepsza strategia bedzie jak przestaniesz sie do niego odzywac. Calkowicie. Na zawsze I na wiecznosc.
GangstaBaby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-09, 13:05   #3
fragile_27
Zadomowienie

Powiedzieć mu, żeby się do Ciebie odezwał jak już przemyśli swoje głupie zachowanie. Jakiś niedojrzały ten facet.
fragile_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-09, 13:06   #4
skazana_na_bluesa
.

Cytat:

Jest tu ktoś?
podstawowa zasada - przestań robić za podnóżek i przestań przepraszać. ja bym się na tyle wkurzyła, że sama przestałabym się do niego odzywać, a po takich tekstach o spotkaniu powiedziałabym, że nie mam ochoty się z nim widzieć.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-09, 13:11   #5
Fleur_D
Zakorzenienie

Taka histeria o zupełną głupotę nie wróży nic dobrego.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-09, 13:15   #6
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Taka histeria o zupełną głupotę nie wróży nic dobrego.
Obczaj inne tematy, jak rzadko to mówię
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-09, 13:26   #7
DziewczynaWloczykija
Zadomowienie

Cytat:
Jaką strategię przyjąć?
Powiedzieć mu, że najwyższy czas, by przestał być zasmarkanym dwulatkiem który każe całemu światu cierpieć, bo nie dostał lizaka. Czas dorosnąć.
DziewczynaWloczykija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-09, 14:21   #8
stewardesa
BAN stały

Rozumiem, że wszystkie wątki, jakie założyłaś dotyczą tego samego faceta?
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-09, 14:58   #9
mama001
Raczkowanie

no niestety dałaś się wrobić... przepraszanie i latanie za nim bo miałaś gorszy dzień? rzeczywiście miałas za co przepraszać, no błagam cię
mama001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-09, 15:29   #10
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Założyłaś o nim już tyle wątków, że jedyna rada jaką Ci mogę dać to:
rozejdźcie się, bo bardzo wyraźnie widać, że do siebie nie pasujecie i się nie dogadujecie, a ten związek jest - delikatnie mówiąc - słaby.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-11-27, 16:46   #11
lover134
Raczkowanie

Czesc dziewczyny, piszę to łuhu hu po ładnych kilku latach, jako wydaje mi się już inna osoba. Chciałam Was tylko przestrzec- jesli Wasza facet przejawia sygnały ktore opisałam w poście- prosze zerwijcie z nim. Ja przeszłam z tym gościem traumatyczne 3 lata, podczas których na końcu wylądowałam z podbitym okiem u psychologa z interwencji kryzysowej, w zerwaniu pomagali mnie wszyscy znajomi i rodzina, toksyk uzależnia, a a miałam do czynienia z toksycznym narcyzem, który przemielił i wypluł moje i tak już nadwątlone poczucie własnej wartosci, że stanowiło ono zero... Zerwałam z nim w 2017 roku, ale dzisiaj dopiero natknęłam się na te moje stare wpisy i aż szkoda mi było tego nie skomentować. Dodam jeszcze, że po zerwaniu jak to z kazdym toksykiem nie mogłam się od niego opędzić przez jakiś czas, groził , że się zabije, jak do niego nie wróce itd. Przejrzałam na oczy dopiero, gdy zaczął stosować wobec mnie fizyczną przemoc, wiem, że to późno, ale nigdy nie jest za pozno, aby odejść od takiej osoby. Takze nie zastanawiajcie się czy będzie lepiej, tylko uciekajcie bo mówię Wam to na 10000 % - NIE BĘDZIE. Pozdrawiam wszystkich, którzy tutaj się wtedy udzielali.
lover134 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-11-28, 15:04   #12
Monstera_zielona
Raczkowanie

Cytat:
Czesc dziewczyny, piszę to łuhu hu po ładnych kilku latach, jako wydaje mi się już inna osoba. Chciałam Was tylko przestrzec- jesli Wasza facet przejawia sygnały ktore opisałam w poście- prosze zerwijcie z nim. Ja przeszłam z tym gościem traumatyczne 3 lata, podczas których na końcu wylądowałam z podbitym okiem u psychologa z interwencji kryzysowej, w zerwaniu pomagali mnie wszyscy znajomi i rodzina, toksyk uzależnia, a a miałam do czynienia z toksycznym narcyzem, który przemielił i wypluł moje i tak już nadwątlone poczucie własnej wartosci, że stanowiło ono zero... Zerwałam z nim w 2017 roku, ale dzisiaj dopiero natknęłam się na te moje stare wpisy i aż szkoda mi było tego nie skomentować. Dodam jeszcze, że po zerwaniu jak to z kazdym toksykiem nie mogłam się od niego opędzić przez jakiś czas, groził , że się zabije, jak do niego nie wróce itd. Przejrzałam na oczy dopiero, gdy zaczął stosować wobec mnie fizyczną przemoc, wiem, że to późno, ale nigdy nie jest za pozno, aby odejść od takiej osoby. Takze nie zastanawiajcie się czy będzie lepiej, tylko uciekajcie bo mówię Wam to na 10000 % - NIE BĘDZIE. Pozdrawiam wszystkich, którzy tutaj się wtedy udzielali.

Zawsze mnie to w duchu cieszy, kiedy kobiety się budzą i ratują siebie odchodząc z takich toksycznych relacji. Sama taka kiedyś byłam, dwie dłuższe relacje bardzo toksyczne, jeden związek z psychopatą, drugi z narcyzem- alkoholikiem. Kiedyś nawet napisałam tu wątek (z innego loginu), każda Wizażanka radziła mi uciekać, a ja dalej tkwiłam w tym szambie, żadne słowa do mnie nie trafiały, dopiero jak zaczęłam nad sobą pracować.
Brawo dla Ciebie, bądź szczęśliwa i miej zawsze czujne radary na ,,czerwone lampki''.

Edytowane przez Monstera_zielona
Czas edycji: 2021-11-28 o 15:06
Monstera_zielona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-11-28, 18:25   #13
Patizm
Raczkowanie

Wydaje mi sie ze tylko osoba ktora sama byla/jest w toksycznym zwiazku wie jak trudno sie z takiej relacji wydostac. W kazdym badz razie gratulacje ze Tobie sie udalo.
Patizm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-11-28, 19:34   #14
Efkakam
Zadomowienie

Gratulacje, że w końcu się opamiętałaś, chociaż szkoda, że przeszłaś piekło.
Jako niezbyt optymistyczną "ciekawostkę" podam statystykę:
Co tydzień z powodu przemocy giną 3 Polki... W rok ginie ich 500... A tego wszystkiego można uniknąć.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Efkakam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-12-02, 08:03   #15
Polka1919
Przyczajenie

Zamilknij całkowicie, będzie chciał to Cię znajdzie. Narcystyczni faceci tacy są niestety

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Polka1919 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości