|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
O co mu chodzi ? W rzeczywistości jest mega fajny a nocą na snapie zamienia się w 😈
Hej🥰 mam 23 lata (jestem po długim związku i wiem ze tematy tabu dla mnie nie istnieją ... ) do czego dążę - -
Około poltora roku temu napisał do mnie chłopak , mieszka niedaleko ,na początku ok tak dla nie poznaki. Stwierdziłam ze przerzucimy się na snapa (dla starszych to taka aplikacja gdzie wysyła się zdjęcia i można na nich pisać -powiedzmy 😅🥰 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: O co mu chodzi ? W rzeczywistości jest mega fajny a nocą na snapie zamienia się
Dziewczyno ten chłopak to zwykły player. Myśle ze nie jesteś jedyna dziewczyna do której wysyła takie rzeczy i pisze. Skoro tak szybko wysłał Ci takie zdjęcia to znaczy ze z jego głowa nie jest zbyt dobrze. Myśle ze chłop liczy na jedno, ale napewno nie na jakaś poważniejsza relacje czy związek. Ja na twoim miejscu bym się ewakuowała z takiej znajomosci bo z doświadczenia wiem ze one do niczego poważnego ani ciekawego nie prowadzą. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: O co mu chodzi ? W rzeczywistości jest mega fajny a nocą na snapie zamienia się
Skręcone to dla mnie. Gość po dwóch tygodniach wysyła Ci intymne fotki a ty twierdzisz, że to nic dziwnego... Serio?
Później się spotykacie i w zasadzie nawija jedynie o fantazjach erotycznych, nie wchodzi w żaden sensowny dialog, który nie opiera się na płaszczyźnie seksualnej - kiedy Ty nie chcesz rozmawiać on jak księżniczka się obraża. Aż mnie ciekawi skąd bierze się takich chłopaków? I jaki Ty widzisz tu problem? No chyba, że nie wiesz jak zerwać relacje przy takiej znajomości... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Od półtora roku trzymasz go w rezerwie i bujacie się w takim nie wiadomo czym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Masz 23 lata, a piszesz jakbyś miała 16
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Nie rozumiem jakie ty masz oczekiwania wobec tej relacji. Skoro cię nie kręci sexting to po co to ciągniesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;89029876]Nie rozumiem jakie ty masz oczekiwania wobec tej relacji. Skoro cię nie kręci sexting to po co to ciągniesz?[/QUOTE]
Bo to "mega fajny chłopak". ![]() To jakaś tiktokowa wersja Doktora Jekyll i Pana Hyde'a? Stephenson ponadczasowy.
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Chodzi o to, że robisz za darmowy sex telefon
Dla młodszych: przed powszechnym dostępem do internetu trzeba było zadzwonić pod specjalny numer telefonu i zapłacić pani po drugiej stronie za "brzydkie" rozmowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89029889]Chodzi o to, że robisz za darmowy sex telefon
Dla młodszych: przed powszechnym dostępem do internetu trzeba było zadzwonić pod specjalny numer telefonu i zapłacić pani po drugiej stronie za "brzydkie" rozmowy[/QUOTE] oooo, tak, w punkt. i były to bardzo kosztowne rozmowy, po kilka złotych za minutę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
O co chodzi jemu to raczej oczywiste. Pytanie o co chodzi tobie? Po co się z nim bujasz tyle czasu, czego właściwie chcesz od tej znajomości?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
gosciu chce cie przeleciec w miedzy czasie pisze do ciebie o seksie i pewnie robi sobie dobrze pod te brudne gadki
ja bym nie chciala miec nic doczynienia z kims kto wysyla zdjecia swoich organow intymnych tobie to nie przeszkadza wiec nie wiem czy doradzac ci wymiksowanie sie z tej znajomosci czy pojscie na calosc ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Masz 23, a piszesz jakbyś miała 17. Jak dla mnie chłopak szuka kogoś głównie do seksu, a przynajmniej sprawa takie wrażenie. Pytanie czego Ty od niego chcesz? Podoba Ci? Masz w ogóle ochotę iść z nim do łóżka? Jeśli tak i nie będziesz rozczarowana, jeśli jemu zależy tylko na tym na tym to spróbuj. Jeśli nie to szukaj kogoś z kim będziesz mogła rozmawiać nie tylko na takie tematy i z kim poza seksem będziesz mogła też poleżeć i pooglądać filmu jak nie będziesz w nastroju na fantazje
![]()
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Wtf, bujacie się tak półtora roku pisząc jakieś głupoty? Na pewno masz 23 lata, a nie 11?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-11-27 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
(=^‥^=)
|
Też za bardzo nie rozumiem. Chcesz czegoś więcej od faceta, którego stać tylko na wysyłanie 'bakłażana'?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Czytając twoje wypowiedzi i opis twoich zachowań trudno uwierzyć, że masz 23 lata.
Ogarnij się i zacznij zachowywać się jak dorosła osoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.