|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zbyt szybkie tempo znajomości
Rok temu zakończyłam swój długi i poważny związek. Nie miałam ochoty na randki, na wiazanie sie z kimś. Jednak jakoś z 2 tygodnie temu pojawił się ON. Poznaliśmy się na urodzinach mojej koleżanki. Podobno od razu mu wpadłam w oko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zbyt szybkie tempo znajomości
Dwa tygodnie znajomości, dwa razy cię widział na żywo i już mówi o wspólnym mieszkaniu? Już wie, że chce z tobą być, tak naprawdę nic o tobie nie wiedząc? Może ja jestem przewrażliwiona i cyniczna, ale mnie by to raczej odstraszyło, a co najmniej skłoniło do uważnej obserwacji.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Powiem tak, uważaj. Śmierdzi to troszkę ,,bombardowaniem miłością". Poczytaj sobie o tym, pooglądaj filmiki na Youtubie. Z własnego doświadczenia powiem, że miałam podobny egzemplarz, wyznał mi miłość na drugim spotkaniu (!). Na szczęście w porę się wymiksowałam, bo posiadałam pewną wiedzę, intuicja mówiła mi, że coś tu nie gra i miałam kilka czerwonych lampek ostrzegawczych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Przystopuj go i tyle. Zobaczysz jak zareaguje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niepokojąco odstraszające jest to jego bombardowanie miłością.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Możliwe, że zależy mu głównie na tym, żeby mieć się do kogo wyprowadzić, bo jednak wynajęcie samodzielnie mieszkania nie jest takie hop siup. Także ja bym się nie zgodziła na razie na mieszkanie razem. Zobaczyłabym jak to się rozwija. Za kilka miesięcy być może.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja również zachęcam przyjrzeć się temu bliżej, bardzo często taką technikę stosują osoby toksyczne które stawiają najpierw na piedestale a niestety potem zaczyna się piekło. Zawsze gdy wszystko jest zbyt pięknie i jak w bajce powinna zapalić się czerwona lampka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oni się nawet nie dotknęli, byli na dwóch randkach, a on już fantazjuje na temat wspólnego mieszkania. No młody jest, niedoświadczony, ale mimo wszystko wymagalabym więcej oleju w głowie od 23latka.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Może rzeczywiście to tylko brak doświadczenia. A może gość w ten sposób próbuje ją urabiać. Tak, czy inaczej raczej bym się wycofała lub mocno to spowolniła i zobaczyła, czy starczy mu samozaparcia do wolniejszego budowania solidnej relacji.
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza randka 6g, druga od rana do nocy a na trzeciej juz prawie by sie wprowadzał. To nie jest normalne zachowanie. A gdzie okres umawiania, strojenia, odkrywania sie, spacerow, kina, poznawania swoich znajomych kolegow, kolezanek, rodziny. Nie pozol sobie tego romantycznego i najpiekniejszego okresu zabrać.
Tylko zaraz szczoteczki w kubku i dzielenie kibla. Szybko sama pozbawisz sie tej uroczej czesci a zastapisz prozą zycia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;89052384]Możliwe, że zależy mu głównie na tym, żeby mieć się do kogo wyprowadzić, bo jednak wynajęcie samodzielnie mieszkania nie jest takie hop siup. Także ja bym się nie zgodziła na razie na mieszkanie razem. Zobaczyłabym jak to się rozwija. Za kilka miesięcy być może.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ja też to tak odebrałam, że gość szuka możliwości na wyrwanie się z rodzinnej wsi do miasta (sam wspomniał, że mogą zamieszkać jako współlokatorzy) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.