![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Podklady i pare innych rzeczy :)
To moj pierwszy watek na kosmetykach, ale moze cos sie komus spodoba
![]() 1. Podklad MAYBELLINE SMOOTH RESULTS, kolor 010 Ivory, praktycznie nowy, uzyty raz, ale nieodpowiedni do mojej alergicznej cery ![]() NIE MA 2. Podklad AVON, kolor WARM BEIGE, zostalo jakies 70% NIE MA 3. Podkład REVLON COLORSTAY, kolor 08 WARM BEIGE, zostalo hmm z 6 cm brakuje niecale 1,5cm ![]() 4. Podklad L'OREAL TRUE MATCH, kolor C3, beige rose, zostala ok. 1/3 5. Tusz do rzes GOSH MAXIMUM VOLUME, kolor ciemy braz, uzyty ok 5 razy, mokry 6. Tusz RIMMEL EXTRA SUPER LASH, uzyty kilkanascie razy, mokry NIE MA 7. Perfumy AVON PUR BLANCA, uzyte 2 razy NIE MA 8. Pomadka ISADORA, kolor 25 TUSCANY RED 9. Pomadka AVON, uzyta 3-4 razy 10. 11. Cienie Avon, podwojne i potrojne, niestety nie wiem jakie to kolory bo mam manie zdzierania nalepek ![]() 12. Cienie poczworne RUBY ROSE, odcienie niebieskiego i fioletu, zuzycie niewielkie 13. Puder prasowany, ROBERTO BORO, jasny odcien, zuzycie ok 15 % 14. Odzywka i Mleczko SUNSILK "intesnywnosc lata" odzywka uzyta 4-5 razy, mleczko tylko 1. 15. Zel do mycia Twarzy NEUTROGENA CLEAR PORE, zuzycie widoczne na zdjeciu 16. MANHATTAN, "hot ondia original kajal cream", uzyty z 5 razy 17. Plukanka fioletowa DELIA, zostalo wiecej niz polowa 18. Guma do wlosow JOANNA, zostalo ok 2/3 DOKLADKA NIE MA 19. Tusz MAX FACTOR 2000 CALORIE czarny, raz uzyty. Dostalam w prezencie i mam juz 3 ![]() Edytowane przez sweeney Czas edycji: 2006-03-18 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Podklady i pare innych rzeczy :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
3. Podkład REVLON COLORSTAY, kolor 08 WARM BEIGE, zostalo hmm z 6 cm brakuje niecale 1,5cm 15. Zel do mycia Twarzy NEUTROGENA CLEAR PORE, zuzycie widoczne na zdjeciu 17. Plukanka fioletowa DELIA, zostalo wiecej niz polowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mi się u Ciebie podoba kilka rzeczy
![]() ![]() ![]() 1. Podklad MAYBELLINE SMOOTH RESULTS, kolor 010 Ivory, praktycznie nowy, uzyty raz, ale nieodpowiedni do mojej alergicznej cery ![]() 3. Podkład REVLON COLORSTAY, kolor 08 WARM BEIGE, zostalo hmm z 6 cm brakuje niecale 1,5cm ![]() 4. Podklad L'OREAL TRUE MATCH, kolor C3, beige rose, zostala ok. 1/3 10. 11. Cienie Avon, podwojne i potrojne, niestety nie wiem jakie to kolory bo mam manie zdzierania nalepek ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-02-16 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Emi1234, Mariola13 --> niestety nic u was nie wybralam
weronika18 --> odpisalam w Twoim nowym watku ciuszkowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Za podklad Loreala moge Ci zaproponowac maskara "efekt wibrujacycj rzes" Bourjois kolor 62 -piekny turkusowy. Maskara jest praktycznie jak nowa-uzyta kilka razy wiec chcialabym cos jeszcze sobie dobrac...
Moze cos zaproponujesz... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mój watek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=96854 Poza nim mam maseczke Pure Pore Fection Avonu, Glam Shine Sorbet Raspberry (najlepsze oceny na KWC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
5. Tusz do rzes GOSH MAXIMUM VOLUME, kolor ciemy braz, uzyty ok 5 razy, mokry
10. Cienie Avon, podwójne 13. Puder prasowany, ROBERTO BORO, jasny odcien, zuzycie ok 15 % 15. Zel do mycia Twarzy NEUTROGENA CLEAR PORE, zuzycie widoczne na zdjeciu Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
bulba_z_kafeterii --> niestety nic
Dorota-Coco --> kolor turkusowy mnie nie interesuje ![]() Puniax --> tez nic ![]() Najbardziej zalezy mi na jakims jasniutkim podkladzie, korektorze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
3. Podkład REVLON COLORSTAY, kolor 08 WARM BEIGE, zostalo hmm z 6 cm brakuje niecale 1,5cm
interesuje mnie ten podklad...zajrzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
bulba_z_kafeterii --> nie przepadam za tym podkladem
virtual_reality --> u Ciebie zainteresowala mnie pomadka isadory i olejek pichtowy |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
bylabym zainteresowana wszytskimi podkladami, czy wszytskie sa ciemne/?ja kjestem blondynka z jasna karncja i przydalayby mi sie takie raczej jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
3. Podkład REVLON COLORSTAY, kolor 08 WARM BEIGE, zostalo hmm z 6 cm brakuje niecale 1,5cm
4. Podklad L'OREAL TRUE MATCH, kolor C3, beige rose, zostala ok. 1/3 Znajdziesz cos u mnie? ![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.