|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Blokowanie przez byłego
Mój były facet po rozstaniu (on mnie zostawił)
Zablokował mnie gdzie tylko się dało ,następnie po jakimś czasie odblokował mnie poczym po krótkiej wymianie zdań znowu mnie zablokował wszędzie ,następnie znowu odblokował ale tylko mój nr telefonu a po próbie skontaktowania się z nim już po jakimś czasie ,nie odebrał i znowu mnie zablokowal. O czym świadczy jego głupie zachowanie? Facet 29 lat . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Blokowaniem przez byłego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
uparta chmura
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
Ze ma cie dość
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Skoro były to były. Po co chcesz z nim mieć kontakt? Olej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Że nie chce mieć z tobą kontaktu i chce mieć święty spokój. Oraz że obawia się, że będziesz mu truć. Twoje zachowanie wcale nie jest mądrzejsze, skoro tak usilnie próbujesz się kontaktować ze swoim byłym, o którym wiesz, że nie chce z tobą kontaktu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Ja rozumiem chęć kontaktu z facetem, który mnie rzucił tylko w jednym przypadku... jakby jakieś ważne dla mnie rzeczy zostały u niego i chciałabym odebrać swoją własność. We wszystkich innych okolicznościach dałabym spokój i nie poniżała się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A Twoje zachowanie jest mądre? Facet Cię nie chce, dlaczego nie dajesz mu spokoju?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie jestem zwolenniczką blokowania byłych czy usuwania ich na różnych fejsbukach, ale jakby ktoś po rozstaniu usilnie narzucał się z kontaktem wbrew mojej chęci, to jednak bym go poblokowała - po prostu z troski o siebie samą i własny komfort psychiczny.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Uspokój emocje, bo będziesz później tego żałować, daj mu spokój, nie kontaktuj się. Wiem, że boli i że to męczy, bo lata temu zakładałam nawet fejkowe konta by się skontaktować z moim ex, po latach strasznie mi wstyd co ja odwalałam w ogóle...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Jak juz napisano - widac mu sie narzucasz (dzwonienie do byłego, wtf?) i po prostu inaczej nie potrafi ci dać do zrozumienia, że sobie tego nie życzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Po prostu nie chce mieć z Tobą kontaktu.
Ostatnio zablokowałam swojego byłego, z którym rozstałam się 20 lat temu. Napsuł mi krwi po rozstaniu, ale jak po kilkunastu latach znalazł mnie na fb to przyjęłam zaproszenie. Jednak z czasem zaczął pisać, wypytywać i zdałam sobie sprawę, że znowu doszły do głosu moje negatywne emocje, więc dla własnego spokoju zablokowałam. Mam nadzieję, że brak kontaktu usunie mi go z głowy, bo teraz zdarza mi się o nim myśleć i to właśnie w negatywnym tonie. Nie wiedziałam, że tak we mnie będzie siedziała ta złość, ale jednak. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
A mnie mój eks zablokował na msg i w ten sposób się dowiedziałam, że jest eksem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
(=^‥^=)
|
Jak wyżej - nie chce mieć z Tobą kontaktu. Ja swojego ex zablokowałam na mess, bo mi się ciągle pokazywał jako 'aktywny teraz' i przez to ciężej było mi zapomnieć. Jak uporałam się z rozstaniem to go odblokowałam, bo miałam taki kaprys, żeby nie mieć tej magicznej czarnej listy fejsbukowej i przy okazji po takim czasie mi się już nie wyświetlał. Dlatego przestań się poniżać i nie odzywaj się już więcej do niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Odblokowuje, by sprawdzic czy moze dalej z ciebie korzystac na podbudowe swojego ego. Jara go, ze sie ponizasz i moze robic z ciebie podnozek kiedy tylko zechchce. Ma niskie poczucie wartosci, dlatego w ten sposob co jakis czas ładuje swoje baterie a ty nie mając godnosci bardzo mu w tym pomagasz. Czerpie zyski z twojej głupoty, czym poprawiasz mu humor. A skoro łapiesz sie na to, to bedzie stosowal takie gierki, bo moze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.