|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wanna z hydromasażem
Hej. Kupiłam dom, w którym znajduje się wanna z hydromasażem. Niestety nie mam pojęcia jak obsługiwać panel sterujący, wanna ma prawie 20 lat i nie jestem w stanie znaleźć instrukcji takiego modelu. Czy ktoś z obecnych wie jak obsługiwać to ustrojstwo?
Wanna jest obrzydliwe zapuszczona, konieczne jest gruntowne czyszczenie. Ma zbiornik do automatycznej dezynfekcji, ale nie wiem jak to działa. Czy ktoś może mi pomóc? Inaczej czeka mnie zakup nowej wanny, bo w tej moja stopa nie postanie jeśli nie doprowadzę jej do stanu używalności 🙁 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wanna z hydromasażem
Trochę późno piszę, pewnie już problem rozwiązany...
Też wynajmowałam mieszkanie ze starą wanną z hydromasażem. Niestety panel był inny, a ja już tam nie mieszkam... Zresztą nie wszystkie funkcje działały. Mogę tylko dać ci taką radę: naciskaj guziki po kolei, (wiem do d...y rada). Jednakże aby uruchomić tamten mój hydromasaż, trzeba było najpierw nalać jakieś większe pół wanny wody, tak żeby zasłoniła większość dysz. Wtedy dopiero dawało się uruchomić. I ostrzegam, że jeśli się już uda, to z rurek wypłynie na pewno dużo brudu. Pozdrawiam i życzę powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.