Przeszłość seksualna partnera - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-06-28, 11:04   #1
Gruszzzka
BAN stały

Przeszłość seksualna partnera

Zakochałam się ostatnio. Jestem osoba która miała tylko dwóch partnerów w seksie i podchodzi do tego bardzo uczuciowo.
Poznałam ostatnio starszego faceta który mówił mi se podchodzi do tego tak samo.

Jednak ostatnio powiedział mi ze będąc w związku mial dwa razy (rano i wieczorem) trojkat z inna kobieta w ich łóżku. Podobno z inicjatywy partnerki.
Najpierw powiedział św zrobił to dla niej a potem ze kręciło go to ze ją to podnieca i ona chce.
Był z obiema naraz obie penetrował.
Na moja zszokowana reakcje powiedział ze ja tego nie zrozumiem, jestem zblokowana i to jest wyższy stan świadomości i zrobił to z miłości do swojej kobiety…,
Nie wiem co mam o tym myśleć

Powiedział ze jego partnerka potem chciała znowu a on już nie bo czuł się po tym złe.

Nie wiem dlaczego ale nue potrafię już na niego spojrzeć tak samo po tym jak się o tum dowiedziałam. Nie mieści mi się w głowie ze on niby podchodzi emocjonalnie ale był w stanie r*** inna kobietę przy swojej. Niby mu się nie podobało ale rano powtórzył?
To wzzuxtko chyba mnie przerasta a bardzo mi na nim zależy
Ni
Gruszzzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-28, 12:27   #2
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

Dot.: Przeszłość seksualna partnera

Nie rozumiem po co się tym z Tobą dzielił? Zwłaszcza szczegółami w stylu kto kogo penetrował i jakimi uczuciami darzył byłą? Chyba tylko żeby nakręcić dramę

Sent from my BV9800Pro using Tapatalk
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-28, 12:44   #3
Gruszzzka
BAN stały

[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89271262]Nie rozumiem po co się tym z Tobą dzielił? Zwłaszcza szczegółami w stylu kto kogo penetrował i jakimi uczuciami darzył byłą? Chyba tylko żeby nakręcić dramę

Sent from my BV9800Pro using Tapatalk[/QUOTE]

O to ze penetrował obie sama zapytałam ponieważ to dla mnie znacząca różnica - gdyby była druga kobieta stricte dla przyjemności jego byłej spojrzałabym na to inaczej. I rzeczywiście mogłabym uwierzyć ze to było „dla niej”..

Tez mam mu za złe Że w ogóle mi o tym powiedział
On stwierdził tak samo ze mógł nie mówić

Teraz jak o nim myśle to wyobrażam go sobie z dwiema kobietami.
Serio zależy mi na nim to nie jest dla mnie byle kto, ale nie wiem czy będę umiała o tym nie myśleć

Zreszta już wcześniej mieliśmy zgrzyty w Temacie seksu. Chciałam go zostawić gdy na pierwszym spotkaniu zaproponował mi seks. Wiedział ze jestem zrażona i ciężko mi się przed nim otworzyć na seks.

Czuje coś do niego ale przez to gadanie boje się seksu z nim. Obawiam się ze to może zniszczyć nasza relacje która sama w sobie jest piękna

Ostatnio zaproponował mi przeprowadzkę do siebie bo mieszkamy w innych miastach . Bardzo bym chciała ale na myśl o seksie z nim dostaje bólu brzucha

Edytowane przez Gruszzzka
Czas edycji: 2022-06-28 o 12:58
Stary 2022-06-28, 13:52   #4
linaya
astro-loszka

Przeszłość seksualna nie powinna rzutować na obecny związek. To z Tobą teraz jest (?), a nie z kimś innym. Wtedy, gdy uprawiał seks w trójkącie nie wiedział przecież, że Cię pozna i że Cię to zrazi.
Zresztą, uważam, że powinien to zachować dla siebie. Zwłaszcza, że znacie się niedługo.

Cytat:
Napisane przez Gruszzzka Pokaż wiadomość
Zreszta już wcześniej mieliśmy zgrzyty w Temacie seksu. Chciałam go zostawić gdy na pierwszym spotkaniu zaproponował mi seks. Wiedział ze jestem zrażona i ciężko mi się przed nim otworzyć na seks.

Czuje coś do niego ale przez to gadanie boje się seksu z nim. Obawiam się ze to może zniszczyć nasza relacje która sama w sobie jest piękna

Ostatnio zaproponował mi przeprowadzkę do siebie bo mieszkamy w innych miastach . Bardzo bym chciała ale na myśl o seksie z nim dostaje bólu brzucha
Skoro tak jest, że zmroziły i zbrzydziły Cię te incydenty seksualne z jego przeszłości, że stresuje Ci e myśl o seksie z nim, to chyba powinnaś sobie darować dalszy z nim związek, bo macie kompletnie inne oczekiwania względem seksu i inne podejście.
Stary 2022-06-28, 15:42   #5
Gruszzzka
BAN stały

No właśnie boje się ze ta sfera będzie u nas problematyczna.

Znamy się tylko dwa tygodnie i wciąż mu to powtarzam ale on mówi ze skoro się w sobie zakochaliśmy to w czym mam problem.
I ze widocznie on mnie traktuje zbyt poważnie a ja mu nie wierze i czuje się z tym beznadziejnie. Ciagle mi powtarza se go chyba uważam za klamce który r*** co popadnie.

Pare razu Tez niemiło mnie skomentował tekstami typu- robisz z siebie zakonnice albo ze widocznie tylko tak gadałam ze lubię seks a naprawdę go nie lubię. A skoro lubię to czemu nie chce.,,

Tym gadaniem jeszcze bardziej mnie odrzuca a on chyba tego nie rozumie

Ciagle mi powtarza jak bardzo go pociągam a gdy jesteśmy razem co chwila ma wzwód, nawet mówił se sam zapach mojego potu go podnieca - a ja zamiast cieszyć się tym tak jak powinnam czyje się przytłoczona i przerażona

Zniknął we mnie cały popęd seksualny. Zanim się poznaliśmy co wieczór musislsm sobie zrobić dobrze a teraz nie czuje kompletnie nic. Nawet przy całowaniu nic

Serio nie wiem co msm z tym zrobić. Chce siè otworzyć na niego

Ostatnio powiedziałam mu ze mnie w dzieciństwie dotykał członek rodziny i ze miałam tylko dwóch partnerów. Stwierdził ze gdyby wiedział to wszystko to by się tak nie zachował i ze już za późno i teraz już wie jak do mnie podejść. Ale czuje ze i to nie pomoże i zaras będą naciski

Czas edycji: 2022-06-28 o 15:55
Stary 2022-06-28, 21:48   #6
Gravitsappa
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie boje się ze ta sfera będzie u nas problematyczna.

Znamy się tylko dwa tygodnie i wciąż mu to powtarzam ale on mówi ze skoro się w sobie zakochaliśmy to w czym mam problem.
I ze widocznie on mnie traktuje zbyt poważnie a ja mu nie wierze i czuje się z tym beznadziejnie. Ciagle mi powtarza se go chyba uważam za klamce który r*** co popadnie.
Dwa tygodnie i już zakochanie, ciągłe naciski na seks i przeprowadzka do innego miasta? Dla mnie to jest niepokojące.

Cytat:
Pare razu Tez niemiło mnie skomentował tekstami typu- robisz z siebie zakonnice albo ze widocznie tylko tak gadałam ze lubię seks a naprawdę go nie lubię. A skoro lubię to czemu nie chce.,,

Tym gadaniem jeszcze bardziej mnie odrzuca a on chyba tego nie rozumie

Ciagle mi powtarza jak bardzo go pociągam a gdy jesteśmy razem co chwila ma wzwód, nawet mówił se sam zapach mojego potu go podnieca - a ja zamiast cieszyć się tym tak jak powinnam czyje się przytłoczona i przerażona
Wybacz ale facet brzmi strasznie obleśnie, i w ogóle jakoś ciarki mnie przechodzą jat to czytam.

Cytat:
Zniknął we mnie cały popęd seksualny. Zanim się poznaliśmy co wieczór musislsm sobie zrobić dobrze a teraz nie czuje kompletnie nic. Nawet przy całowaniu nic

Serio nie wiem co msm z tym zrobić. Chce siè otworzyć na niego

Ostatnio powiedziałam mu ze mnie w dzieciństwie dotykał członek rodziny i ze miałam tylko dwóch partnerów. Stwierdził ze gdyby wiedział to wszystko to by się tak nie zachował i ze już za późno i teraz już wie jak do mnie podejść. Ale czuje ze i to nie pomoże i zaras będą naciski
Wcale ci się nie dziwię, że straciłaś popęd. Gość cię naciska, próbuje urabiać tekstami o zakonnicach, nie ufasz mu jeśli chodzi o podejście do seksu. Dałabym sobie z nim spokój
Stary 2022-06-28, 22:43   #7
Konto usunięte

Ok dwa tygodnie znajomości, i już naciskanie na seks, opowieści o byłej, seksie z nią i dramy z tą była innych wątkach... Syreny alarmowe

b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-28, 23:13   #8
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Oblech na 102 i toksyk. To dopiero sam poczatek i czubek góry lodowej problemów, które się pojawią.

Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26)
Wyzwanie Filmowe
5 / 100
100 książek w 2023 92 / 55

Pani_Robot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-29, 06:33   #9
Gruszzzka
BAN stały

Tu serio jest coś nie tak. Wiem i widzę ze fscet mnie traktuje poważnie, akceptuje mnie w 100%,podobam mu się strasznie- czuje do niego to samo co on.
Wiem jak to brzmi na forum ale serio zakochaliśmy się oboje od pierwszego wejrzenia.
I mimo se wiem i czuje to wszystko to nie mam ochoty na seks z nim.
To wszystko jest zbyt poplątane.
Stary 2022-06-29, 09:16   #10
linaya
astro-loszka

Cytat:
Tu serio jest coś nie tak. Wiem i widzę ze fscet mnie traktuje poważnie, akceptuje mnie w 100%,podobam mu się strasznie- czuje do niego to samo co on.
Wiem jak to brzmi na forum ale serio zakochaliśmy się oboje od pierwszego wejrzenia.

Jeśli nie masz ochotę na seks z nim, mierzi Cie - to sprawa jest jasna. Zakończ związek z tym bucem i oblechem.
Żadne "poważne traktowanie" i akceptacja na 100% (wg mnie baaardzo pozorna, bo skąd możesz o tym wiedzieć, skoro znacie się tak krótko? bo on tak powiedział?) nie zrównoważy awersji do seksu z nim i braku pożądania.
Stary 2022-06-29, 10:00   #11
Konto usunięte

Cytat:

Jeśli czujesz, że coś jest nie tak to najpewniej tak jest. Być może patrzysz na niego przez różowe okulary że względu na zakochanie ale intuicja mówi Ci co innego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2022-06-29, 10:58   #12
Gravitsappa
Zadomowienie

[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89272294]Jeśli czujesz, że coś jest nie tak to najpewniej tak jest. Być może patrzysz na niego przez różowe okulary że względu na zakochanie ale intuicja mówi Ci co innego

Dokładnie. Słuchaj swojego ciała. Taka zdecydowana reakcja to może być sygnał, że odbierasz 'zły vibe' na podświadomym poziomie.
Ciało ci mówi: coś tu jest nie tak, zwijaj się, niebezpieczeństwo'. Postronne osoby ci piszą, że gość jest oblechem i nie szuka pięknej miłości, tylko szybkiego numerka. Wyciągnij wnioski.
Stary 2022-06-29, 17:32   #13
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Zgadzam się z dziewczynami, intuicja, która nie jest żadnym czary mary ani szóstym zmysłem, tylko sygnałami z Twojego ciała i emocji mówi WIEJ, ale na poziomie poznawczym racjonalizujesz sobie, że on jest tym dobrym i pudrujesz to, co Ci zgrzyta.

Żaden stabilny emocjonalnie mężczyzna nie bedzie sie tuż po poznaniu kobiety przechwalał swoimi podbojami seksualnymi wraz z absolutnie nikomu do szczęścia niepotrzebnymi detalami na temat penetracji. Żaden też nie będzie wywoływał w partnerce poczucia winy i bycia gorszą nazywając ją zakonnicą. To jest rasowy toksyk i właśnie taka przyszłość Cię z nim czeka. Zracjonalizowane zauroczenie, bo to nie jest miłość, podszyte obrzydzeniem do obleśności jegomościa. Do tego "mężczyzna tłumaczy Ci świat" czyli mówi, co naprawdę miałaś na myśli kwestionując Twoje zdanie. To jest wszędzie opisywany red flag i kwintesencja toksyczności.

Szczerze, jeśli pisał ci takie rzeczy, to nie zdziwię się, jeśli to mokry sen zboczeńca, który się przy tym masturbował Wielu takich. Kręci ich bycie obleśnym.

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Edytowane przez Pani_Robot
Czas edycji: 2022-06-29 o 17:34
Stary 2022-06-29, 22:29   #14
linaya
astro-loszka

Cytat:
Napisane przez Pani_Robot Pokaż wiadomość
Zgadzam się z dziewczynami, intuicja, która nie jest żadnym czary mary ani szóstym zmysłem, tylko sygnałami z Twojego ciała i emocji mówi WIEJ, ale na poziomie poznawczym racjonalizujesz sobie, że on jest tym dobrym i pudrujesz to, co Ci zgrzyta.

Żaden stabilny emocjonalnie mężczyzna nie bedzie sie tuż po poznaniu kobiety przechwalał swoimi podbojami seksualnymi wraz z absolutnie nikomu do szczęścia niepotrzebnymi detalami na temat penetracji. Żaden też nie będzie wywoływał w partnerce poczucia winy i bycia gorszą nazywając ją zakonnicą. To jest rasowy toksyk i właśnie taka przyszłość Cię z nim czeka. Zracjonalizowane zauroczenie, bo to nie jest miłość, podszyte obrzydzeniem do obleśności jegomościa. Do tego "mężczyzna tłumaczy Ci świat" czyli mówi, co naprawdę miałaś na myśli kwestionując Twoje zdanie. To jest wszędzie opisywany red flag i kwintesencja toksyczności.

Szczerze, jeśli pisał ci takie rzeczy, to nie zdziwię się, jeśli to mokry sen zboczeńca, który się przy tym masturbował Wielu takich. Kręci ich bycie obleśnym.
Dokładnie tak
Stary 2022-06-30, 12:50   #15
ridley92
Raczkowanie

To to jest nic. Zapytaj się chociaż czy robił raz na jakiś czas badania na HPV. Zresztą Ty też zrób. Można używać prezerwatywy a wirus przez skórę się przedostanie...
ridley92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-07-01, 09:19   #16
Gruszzzka
BAN stały

Chyba zrozumiał swój błąd po tym jak pogadaliśmy .
Odwiedziłam go ostatnio pierwszy raz. Przytulał mnie tylko i całował, na nic nie nalegał. Potem okazało się ze nie ma pociągu powrotnego bo coś złe sprawdziłam i zostałam u niego na noc. Nie był natarczywy, nue gadał głupich tekstów, chciał mi dać długa piżamę do spania nawet zebym nie czuła się skrępowana spaniem z nim.
Położyliśmy się i tylko mnie przytulał i całował w czoło, mimo ze czułam ten wzwód ciagle. Sam nic nie zrobił nawet nie próbował mnie dotykać w intymnych miejscach ani nic. Wręcz je specjalnie omijał.

Doszło do pieszczot z MOJEJ inicjatywy i stwierdzam ze było cudownie. Oczywiście chciał seks ale normalnie przyjął odmowę i było naprawdę miło. Powiedział ze rozumie ze zepsuł wszystko tym swoim gadaniem i chce zebym spokojnie do tego dojrzała.

Chyba zrozumiał swój błąd i dam mu szanse

Czas edycji: 2022-07-01 o 09:21
Stary 2022-07-05, 07:43   #17
bb877eca5b670ba2fd8b4b07a42f711101bde2c0_634f2ff37f2c0
Konto usunięte

Po tym, co napisałaś, wnioskuję, że on szybko będzie chciał "leczyć" Cię z doświadczeń z przeszłości i powoli będzie starał się przesuwać granicę. Sama wspomniałaś, że mimo trzymania ostatnio rąk przy sobie jednak chciał seksu.

Z drugiej strony, sama wysyłasz mu bardzo niejednoznaczne sygnały. Niby się boisz, niby nie chcesz, niby boli Cię jego zachowanie, ale ciągle mimo to go do niego prowokujesz i go potem usprawiedliwiasz. Poza tym znacie się dopiero dwa tygodnie, nic praktycznie o nim nie wiesz (na etapie zakochania ludzie mają tendencję do prezentowania tej lepszej strony siebie) i tak samo on nie zna Ciebie, a mimo to naciska na seks. To jest ogromna czerwona flaga. W dodatku facet Tobą manipuluje (próbuje podkopać Twoje poczucie własnej wartości, żebyś szybciej mu się oddała) i - oczywiście - lepiej od Ciebie wie, co masz na myśli. Dorabia też sobie ideologię do własnej chuci i uznaje seks w trójkącie za jakiś wyższy poziom świadomości. Obyś po miesiącu związku z nim nie przekonała się, że jeszcze wyższym poziomem jest np. poligamia czy korzystanie z usług prostytutek.

Dziewczyno, uciekaj z tej relacji. Skoro Tobie proponował seks już na pierwszej randce, to oznacza, że proponuje go każdej kobiecie, z którą randkuje, nie jesteś dla niego w żaden sposób wyjątkowa, w razie czego szybko Cię wymieni. Po prostu teraz dla niego zaliczenie Cię to sprawa honoru (bo przecież zaczęliście być ze sobą), więc się stara, bajeruje i urabia Cię, żeby jak najszybciej to zrobić, odhaczyć Cię w kajeciku i w razie pierwszego zgrzytu w związku wymienić na inny model.

Edytowane przez bb877eca5b670ba2fd8b4b07a42f711101bde2c0_634f2ff37f2c0
Czas edycji: 2022-07-05 o 07:45
bb877eca5b670ba2fd8b4b07a42f711101bde2c0_634f2ff37f2c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-07-05, 10:09   #18
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Cytat:
Powiedział ze rozumie ze zepsuł wszystko tym swoim gadaniem i chce zebym spokojnie do tego dojrzała.

Chyba zrozumiał swój błąd
i dam mu szanse
[1=bb877eca5b670ba2fd8b4b0 7a42f711101bde2c0_634f2ff 37f2c0;89277962]Po prostu teraz dla niego zaliczenie Cię to sprawa honoru (bo przecież zaczęliście być ze sobą), więc się stara, bajeruje i urabia Cię, żeby jak najszybciej to zrobić, odhaczyć Cię w kajeciku i w razie pierwszego zgrzytu w związku wymienić na inny model.[/QUOTE]

Tez odczuwam to tak, że to ten typ, co powie wszystko, co "głupia baba chce uslyszec", byle nogi rozlozyła. Ludzie sie tak nagle nie zmieniają. Ludzie zmieniają się w trakcie długiej pracy na psychoterapii, a nie doznają oświecenia w weekend i zmiany wartości. Takie rzeczy to tylko w Harlequinach.
Kolejnej zamiast o trójkącie i penetracji, będzie opowiadał o cnotce, co to niby nie chciała, a później sama "dała", bo taki z niego figo fago, że żadna nie odmówi.

To mi przypomina pewnego na pozór ogarniętego, kulturalnego i zadbanego faceta zdecydowanie nie w stylu wloskiego mafiozo, który jednak przemycił na pierwszej randce między jednym tematem, a drugim jaki z niego figo fago, bo "kobiety zawsze mowia, ze nie chodzi im o seks i szukaja zwiazku, a pozniej ida ze mna do hotelu na pierwszym spotkaniu". No i zdziwko, nie poszłam jak pewnie większośc po takim tekście Zadzwonił do mnie godzinę po spotkaniu, że "to jednak nie to"

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Edytowane przez Pani_Robot
Czas edycji: 2022-07-05 o 15:56
Stary 2022-07-08, 10:13   #19
Gruszzzka
BAN stały

Kurczę… wiem jak to brzmi ale te moje obawy byly tylko w mojej głowie.
On mi powtarzał ze sam nic nie zacznie i jeśli ja będę chciała to mam sama zainicjować bo on się jyz boi moich reakcji i zniechęcenia.
W ostatni weekend przyjechał i to ja znów zainicjowałam zbliżenie i doszło między nami do seksu wielokrotnie.
I nie miałam jeszcze orgazmów bo byłam długo bez seksu i potrzebuje na to czasu żeby sie rozciągnąć itp (on w sumie doszedl chyba z 5 razy wiec xD) ale bylo mi taaak przyjemnie jak z nikim i zgraliśmy sie w tym niesamowicie

No i nasza relacja rozwija się dalej i niczego nie żałuje

Co do tego ze „zostawi mnie po pierwszym zgrzycie”- my zgrzyty mieliśmy już pare razy czy to w sprawach seksu czy w sprawach innych i zawsze umacniały nasza relacje. Od kiedy zbliżyliśmy się przez seks to jakoś dziwnie ustały i ja tez jestem spokojniejsza i ogólnie jest świetnie

Teraz od paru dni siedze u niego w domu i czas razem spędzony jest magiczny :0

Czas edycji: 2022-07-08 o 10:15

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2022-07-08, 10:27   #20
Konto usunięte

Cytat:
I nie miałam jeszcze orgazmów bo byłam długo bez seksu i potrzebuje na to czasu żeby sie rozciągnąć itp
Co? XD pochwa rozciąga się kiedy jesteś podniecona bez względu na to kiedy ostatnio uprawiałas seks. Tak działa biologia.
Do orgazmów łechtaczkowych też musisz się "rozciągać"?

Stary 2022-07-08, 11:20   #21
karawanna
Zakorzenienie

O tym rozciągnięciu pochwy to nawet nie będę komentować...

Moim zdaniem to facet po prostu szybko zmienił strategię, żeby osiągnąć swój cel, czyli seks z Tobą i jak widać udało się bez problemu.
Kilka starć w ciągu trzech tygodni? miesiąca? znajomości to dla mnie bardzo dużo i raczej zły znak.

Ale jeśli Ty jesteś zadowolona, to mi nic do tego.
karawanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-07-08, 11:24   #22
Gruszzzka
BAN stały

[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89281108]Co? XD pochwa rozciąga się kiedy jesteś podniecona bez względu na to kiedy ostatnio uprawiałas seks. Tak działa biologia.
Do orgazmów łechtaczkowych też musisz się "rozciągać"?

Wiesz daruj sobie te komentarze. Wiem ze z nim będę miała orgazmy tylko muszę przywyknąć ..
Ja muszę przywyknąć do partnera zanim w pełni sie wylizuje i otworze na pęlne doznania
Poza tym swoich ciał trzeba się nauczyć nawzajem

Lechtaczkowe orgazmy miałam

Każda kobieta jest inna co to za wyśmiewanie i próba zawstydzenia?

Słabe. Jeszcze na kobiecym forum :0
Stary 2022-07-08, 11:27   #23
Konto usunięte

Cytat:
Wiesz daruj sobie te komentarze. Wiem ze z nim będę miała orgazmy tylko muszę przywyknąć ..

Ja muszę przywyknąć do partnera zanim w pełni sie wylizuje i otworze na pęlne doznania

Poza tym swoich ciał trzeba się nauczyć nawzajem

Lechtaczkowe orgazmy miałam

Każda kobieta jest inna co to za wyśmiewanie i próba zawstydzenia?

Słabe. Jeszcze na kobiecym forum :0
Po prostu piszesz bzdury z biologicznego punktu widzenia. Pochwa nie ciaśnieje od przerwy w seksie i nie wymaga rozciągania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2022-07-08, 11:45   #24
Gruszzzka
BAN stały

[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89281163]Po prostu piszesz bzdury z biologicznego punktu widzenia. Pochwa nie ciaśnieje od przerwy w seksie i nie wymaga rozciągania

Jak uprawiam częściej seks to czuje ze jest inaczej niż po przerwie
Moze to kwestia psychiki tak samo jak orgazmy z nowym partnerem

Ja np nigdy bym nie doszła uprawiając seks z kimś przypadkowym choćby cuda wyczyniał. Zazdroszczę kobietom które tak łatwo osiągają orgazmy i nie maja blokad. Wszystko siedzi w głowie.
Z moim nowym partnerem było mi mega przyjemnie ze wielokrotnie byłam bliska orgazmu ale głowa mi na to nie pozwalała :0

Czas edycji: 2022-07-08 o 11:47
Stary 2022-07-08, 11:50   #25
Finlora
Zakorzenienie

Tak czytam i mam rozdwojenie jaźni - taki super ten facet, tak dobrze się od początku dogadywaliście itd, a tu się okazuje, że proponował seks na pierwszym spotkaniu, co Ci nie pasowało, że było kilka poważnych starć w ciągu kilku tygodni znajomości itd. A teraz znowu jest super.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-07-09, 19:27   #26
magbeth
Dzik

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Tak czytam i mam rozdwojenie jaźni - taki super ten facet, tak dobrze się od początku dogadywaliście itd, a tu się okazuje, że proponował seks na pierwszym spotkaniu, co Ci nie pasowało, że było kilka poważnych starć w ciągu kilku tygodni znajomości itd. A teraz znowu jest super.
To jest nas dwie z rozdwojeniem.
Bardzo szybkie zwroty akcji w relacji.
Życzę Ci dobrze autorko, ale bądź ostrożna.
magbeth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości