|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
usuwanie przebarwień laserem IPL
szukam dobrego Gabinetu w Poznaniu do wykonania zabiegu usuwania przebarwień za pomocą Laser IPL. może ktos robił sobie taki zabieg, każda uwaga jest dla mnie istotna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: usuwanie przebarwień laserem IPL
Droga Beato,
Co prawda ja nie jestem po takim zabiegu,ale kiedyś miałam zamiar usunąć przebarwienia laserem.Jednak moje przebarwienia były w rodzaju znamion posłonecznych. Pani z gabinetu medycyny estetycznej odpowiedziała,że takie zabiegi należy powtórzyć kilka razy. Oczywiście należy później przestrzegać dalszych zaleceń i stosować filtry UV. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czyli jak usunąć takie przebarwienia? Moje powstały po.... depilacji laserowej... dostałam chyba za mocną wiążkę, bo zaraz po zabiegu przez jakieś 3 dni skóra mnie piekła... a teraz mam 2 plamy. kremy? już testowałam Albucin Erisa i teraz La Roche Posay jakis,ale bez efektu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
z tego co wiem można laserowo zlikwidować przebarwienia ponieważ u Ciebie wystąpiły one po zabiegu warto skonsultować się z dobrym lekarzem nie wiem niestety skąd jesteś ale np. w Szczecinie jest dobra klinika Medi Cinique http://www.medi-clinique.pl/
mam nadzieję że jakoś pomogłam, tak jak mówię najważniejsze to dobry sprawdzony lekarz i wartościowa wizyta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
podbijam wątek, mi się zrobiły takie małe plamki coś jak pieprzyki po zmianie tabletek anty + solarka, umówiłam się na ipl, warto?? kto jest po takim zabiagu i może podzielić się opinią?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.