|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z Penisem czy nie?
Witam , Ja 31 lat . Od jakiegoś czasu zauważyłem o wiele zmniejszony popęd seksualny , wiadomo do młodych już nie należe , nie tak jak w wieku 20 lat , że się widziało kawałek odsłoniętej nogi na ulicy i już się miało kosmate myśli i wyobrażenia co to bym z nią nie robił ... 😃 , ale do sedna.
Od jakiegoś roku , powiedzmy nie mam kompletnie samoczynnie większej ochoty na sex , jeśli jest to jest , jeśli go nie ma to tez jest ok , dawniej tak nie miałem , raczej ja byłem inicjatorem , że potrzebuje zbliżenia , bo poprostu czułem , że faktycznie potrzebuje. Tak samo było z nową poznaną osobą czy nawet przypadkową . Teraz tak nie mam. Jeśli dochodzi do stosunku to raczej wszystko po staremu , sprzęt działać działa , ale zauważyłem , że już nie mam tej tzw. "twardości" jak to miałem kiedyś. Trudno mi to opisać słowami trochę , ale chodzi o takie naprężenie członka całkowite , natomiast teraz podczas stosunku , stoi bo stoi , ale takie całkowite napręzenie jest w chwili "dojścia" i tyle. Ponadto , nie czuje go tak jak wcześniej , czasem jak jestem w partnerce zastanawiam się czy mi nie opadł bo nie czuje jak stoi i jest naprężony ( ale zawsze jest) Czy to normalne ? czy raczej powinienem odwiedzić jakiegoś lekarza ? Jeśli lekarza to jakiego i jak opisać swój problem ? A może wystarczą jakieś dodatkowe suplemementy ? Co myślicie ? Czy w tym wieku już tak będzię , że nie będę miał większego parcia na sex ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Problem z Penisem czy nie ??
Masz dopiero 31 lat, to za wcześnie na jakiekolwiek problemy "naturalnie". Myślę że powinieneś się skonsultować z lekarzem. Albo urologiem albo seksuologiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Przestań się masturbować i sprawdź czy będzie różnica
Sent from my BV9800Pro using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
poziom teścia sobie sprawdź jesteś w takim wieku że może już spadać jego stężenie
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89163616]Przestań się masturbować i sprawdź czy będzie różnica
Sent from my BV9800Pro using Tapatalk[/QUOTE] Na masturbację równiez nie mam ochoty , czasem jak sobie przypomne "dla zdrowia" gdy z żoną jest dłuższy przestuj , to się masturbuje, ale dalej tak samo. ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- To było w zasadzie moje pierwsze co zrobiłem to właśnie poziom teścia , miałem badany 3x w ciągu ostatniego roku , wszystkie 3x w normie. Dlatego się zdziwiłem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
To może warto jeszcze sprawdzić tarczyce ?
Czy problem z utrzymaniem erekcji pojawił się przed czy po spadku ochoty na seks ? Może rutyna i warto coś urozmaicić? Bierzesz jakieś leki które mogą mieć wpływ na libido? Przewlekły stres, objawy depresyjne? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
problem z utrzymaniem pojawił się "po" rutyna, raczej może i też , ale nie przypuszczam że wtedy nie miałbym ochoty na inne kobiety żadnych leków nie biore , kiedyś brałem sterydy typu testosteron stres raczej też wykluczam bo to długi okres czasu trwa , wiadomo bywały momenty stresujące ale nie przez cały rok. Objawy depresyjne również raczej brak |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Idz do seksuologa, masz objawy impotencji, mamy 21 wiek, zaburzenia wzwodu mozna skutecznie leczyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
czy spadek zaobserwowales po odstawieniu testosteronu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89164581]czy spadek zaobserwowales po odstawieniu testosteronu?[/QUOTE]
kilka tygodni po odstawieniu zauważyłem , że coś nie gra ( ale było to 2 lata temu) i utrzymuje się do dziś. Żebyście źle nie zrozumieli , jeśli ktoś mnie pobudzi to wszystko działa jak należy , mam poprostu problem z tym , że nie mam porannego wzwodu oraz ochoty na sex. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Kathy Leonia
|
Dot.: Problem z Penisem czy nie?
Cytat:
są różne przyczyny, może taka Twoja natura po prostu. możesz być też zmęczony, niewyspany, źle się odżywiasz? spróbuj zmienić dietę, wzmocnij jakość snu. jak to nie pomoże to można spróbować z lekarzem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.