Problem z Penisem czy nie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-03-25, 21:01   #1
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Problem z Penisem czy nie?

Witam , Ja 31 lat . Od jakiegoś czasu zauważyłem o wiele zmniejszony popęd seksualny , wiadomo do młodych już nie należe , nie tak jak w wieku 20 lat , że się widziało kawałek odsłoniętej nogi na ulicy i już się miało kosmate myśli i wyobrażenia co to bym z nią nie robił ... 😃 , ale do sedna.
Od jakiegoś roku , powiedzmy nie mam kompletnie samoczynnie większej ochoty na sex , jeśli jest to jest , jeśli go nie ma to tez jest ok , dawniej tak nie miałem , raczej ja byłem inicjatorem , że potrzebuje zbliżenia , bo poprostu czułem , że faktycznie potrzebuje.
Tak samo było z nową poznaną osobą czy nawet przypadkową . Teraz tak nie mam. Jeśli dochodzi do stosunku to raczej wszystko po staremu , sprzęt działać działa , ale zauważyłem , że już nie mam tej tzw. "twardości" jak to miałem kiedyś. Trudno mi to opisać słowami trochę , ale chodzi o takie naprężenie członka całkowite , natomiast teraz podczas stosunku , stoi bo stoi , ale takie całkowite napręzenie jest w chwili "dojścia" i tyle. Ponadto , nie czuje go tak jak wcześniej , czasem jak jestem w partnerce zastanawiam się czy mi nie opadł bo nie czuje jak stoi i jest naprężony ( ale zawsze jest) Czy to normalne ? czy raczej powinienem odwiedzić jakiegoś lekarza ? Jeśli lekarza to jakiego i jak opisać swój problem ? A może wystarczą jakieś dodatkowe suplemementy ? Co myślicie ? Czy w tym wieku już tak będzię , że nie będę miał większego parcia na sex ?
Pozdrawiam
Lukasz90Lukasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-26, 12:10   #2
Pedro94
BAN stały

Dot.: Problem z Penisem czy nie ??

Masz dopiero 31 lat, to za wcześnie na jakiekolwiek problemy "naturalnie". Myślę że powinieneś się skonsultować z lekarzem. Albo urologiem albo seksuologiem.
Pedro94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-26, 14:12   #3
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

Przestań się masturbować i sprawdź czy będzie różnica

Sent from my BV9800Pro using Tapatalk
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-26, 17:58   #4
adrianoleite
Raczkowanie

poziom teścia sobie sprawdź jesteś w takim wieku że może już spadać jego stężenie
adrianoleite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-26, 22:18   #5
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89163616]Przestań się masturbować i sprawdź czy będzie różnica

Sent from my BV9800Pro using Tapatalk[/QUOTE]

Na masturbację równiez nie mam ochoty , czasem jak sobie przypomne "dla zdrowia" gdy z żoną jest dłuższy przestuj , to się masturbuje, ale dalej tak samo.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez adrianoleite Pokaż wiadomość
poziom teścia sobie sprawdź jesteś w takim wieku że może już spadać jego stężenie
To było w zasadzie moje pierwsze co zrobiłem to właśnie poziom teścia , miałem badany 3x w ciągu ostatniego roku , wszystkie 3x w normie. Dlatego się zdziwiłem
Stary 2022-03-27, 08:53   #6
Aaneczkaa86
Zadomowienie

To może warto jeszcze sprawdzić tarczyce ?
Czy problem z utrzymaniem erekcji pojawił się przed czy po spadku ochoty na seks ?
Może rutyna i warto coś urozmaicić?
Bierzesz jakieś leki które mogą mieć wpływ na libido?
Przewlekły stres, objawy depresyjne?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2022-03-27, 14:42   #7
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaneczkaa86 Pokaż wiadomość
To może warto jeszcze sprawdzić tarczyce ?
Czy problem z utrzymaniem erekcji pojawił się przed czy po spadku ochoty na seks ?
Może rutyna i warto coś urozmaicić?
Bierzesz jakieś leki które mogą mieć wpływ na libido?
Przewlekły stres, objawy depresyjne?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tarczyca również była sprawdzana i również wszystko w normach.
problem z utrzymaniem pojawił się "po"
rutyna, raczej może i też , ale nie przypuszczam że wtedy nie miałbym ochoty na inne kobiety
żadnych leków nie biore , kiedyś brałem sterydy typu testosteron
stres raczej też wykluczam bo to długi okres czasu trwa , wiadomo bywały momenty stresujące ale nie przez cały rok. Objawy depresyjne również raczej brak

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2022-03-27, 17:08   #8
PanFantastyczny
Przyczajenie

Idz do seksuologa, masz objawy impotencji, mamy 21 wiek, zaburzenia wzwodu mozna skutecznie leczyc.
PanFantastyczny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-27, 19:44   #9
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

czy spadek zaobserwowales po odstawieniu testosteronu?
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-04-01, 20:43   #10
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89164581]czy spadek zaobserwowales po odstawieniu testosteronu?[/QUOTE]

kilka tygodni po odstawieniu zauważyłem , że coś nie gra ( ale było to 2 lata temu) i utrzymuje się do dziś. Żebyście źle nie zrozumieli , jeśli ktoś mnie pobudzi to wszystko działa jak należy , mam poprostu problem z tym , że nie mam porannego wzwodu oraz ochoty na sex.
Stary 2022-04-02, 10:23   #11
KathyLeonia
Kathy Leonia

Dot.: Problem z Penisem czy nie?

Cytat:
Napisane przez Lukasz90Lukasz Pokaż wiadomość
Witam , Ja 31 lat . Od jakiegoś czasu zauważyłem o wiele zmniejszony popęd seksualny , wiadomo do młodych już nie należe , nie tak jak w wieku 20 lat , że się widziało kawałek odsłoniętej nogi na ulicy i już się miało kosmate myśli i wyobrażenia co to bym z nią nie robił ... 😃 , ale do sedna.
Od jakiegoś roku , powiedzmy nie mam kompletnie samoczynnie większej ochoty na sex , jeśli jest to jest , jeśli go nie ma to tez jest ok , dawniej tak nie miałem , raczej ja byłem inicjatorem , że potrzebuje zbliżenia , bo poprostu czułem , że faktycznie potrzebuje.
Tak samo było z nową poznaną osobą czy nawet przypadkową . Teraz tak nie mam. Jeśli dochodzi do stosunku to raczej wszystko po staremu , sprzęt działać działa , ale zauważyłem , że już nie mam tej tzw. "twardości" jak to miałem kiedyś. Trudno mi to opisać słowami trochę , ale chodzi o takie naprężenie członka całkowite , natomiast teraz podczas stosunku , stoi bo stoi , ale takie całkowite napręzenie jest w chwili "dojścia" i tyle. Ponadto , nie czuje go tak jak wcześniej , czasem jak jestem w partnerce zastanawiam się czy mi nie opadł bo nie czuje jak stoi i jest naprężony ( ale zawsze jest) Czy to normalne ? czy raczej powinienem odwiedzić jakiegoś lekarza ? Jeśli lekarza to jakiego i jak opisać swój problem ? A może wystarczą jakieś dodatkowe suplemementy ? Co myślicie ? Czy w tym wieku już tak będzię , że nie będę miał większego parcia na sex ?
Pozdrawiam

są różne przyczyny, może taka Twoja natura po prostu.
możesz być też zmęczony, niewyspany, źle się odżywiasz?
spróbuj zmienić dietę, wzmocnij jakość snu.
jak to nie pomoże to można spróbować z lekarzem

http://kathyleonia88.blogspot.com
KathyLeonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości