|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sytuacja z dziewczyną
Witajcie
Piszę z taką dość delikatną sprawą, aczkolwiek chciałem się po prostu poradzić i poznać opinie kobiet. Mam 17 lat i jakiś czas temu poznałem naprawdę świetną dziewczynę, o rok młodszą. Bardzo dobrze się dogadujemy i powoli wszystko zmierza w dobrym kierunku. Sprawa jest jednak taka, że ona jest dla mnie niesamowicie piękna do tego stopnia że… no właśnie. Jestem jeszcze w sumie dojrzewającym chłopakiem i łatwo u mnie o pewną reakcję ciała. Kiedy jestem z nią bliżej np. przytulanie, jakieś droczenie się itd. to prawie zawsze mam przy niej wzwód. Nie mogę tego opanować, chociaż bardzo się staram. Raz to mi stanął nawet jak po prostu oglądaliśmy film i złapaliśmy się za ręce. Przez dłuższy czas się wierciłem żeby jakoś go ułożyć, nieco krępujące. Żadna inna dziewczyna aż tak na mnie nie działała. Do tej pory starałem się jakoś to maskować i chyba się udawało, a obawiam się trochę że coś sobie pomyśli, bo jest dość wstydliwa i miała kiedyś niezbyt miłe przejścia z jednym kolesiem, dlatego też relacja rozwija się dość powoli. Mi to nie przeszkadza, jestem wyrozumiały… Ogólnie mam z tym czasem kłopot, nieraz mi się zdarzyło że dostałem erekcji w szkole albo w innym zwykłym momencie bez wyraźnego powodu. Podczas tańca z koleżankami to już był standard. Nie wiem czy powinienem się tym jakoś martwić, może to minie za jakiś czas. Wtedy jednak sytuacja była inna i zawsze jakoś później sobie z tego żartowaliśmy. Teraz idzie lato więc wszystko będzie nieco bardziej widoczne ![]() Pozdrawiam i życzę miłego dnia 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Sytuacja z dziewczyną
Spuść wodę przed spotkaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
uparta chmura
|
Normalna reakcja fizjologiczna 🤷 (zwłaszcza w twoim wieku) powinna być zadowolona, że tak cieszysz się na jej widok
![]() Możesz czasem coś tam szepnąć jej do ucha, że niesamowicie na ciebie działa, żeby ją przygotować w razie, gdy się zorientuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lady in red.
|
Sądzę, że ona o tym wie i że wie także, że to zupełnie naturalna sytuacja i reakcja.
Spokojnie. Skoro sytuacja rozwija się w tempie, które jej odpowiada to jej nie wystraszysz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 |
demoralizator
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89241406]Spuść wodę przed spotkaniem.[/QUOTE]
Popieram. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To jest normalne, nie musisz się z tego tłumaczyć
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
To naturalna reakcja, oczywiście. Jednak natura naturą, a bieganie po mieście ze zwodem w środku lata jest krępujące i nie ma co temu zaprzeczać. Juz widzę jak jego 16-letnia dziewczyna idzie z nim przez miasto za rękę i jest dumna, że on "cieszy się na jej widok". Autor opisywał różne sytuacje, a nie tylko te w zaciszu domowym.
Autorze, no chyba nie ma innej rady jak faktycznie spuścić wodę w WC przed spotkaniem, a jak trzeba to i w trakcie spotkania. Przecież nie musisz się jej tłumaczyć po co idziesz do WC. Jeżeli chodzi natomiast o spacerki po mieście, to zakładaj, luźne szerokie spodenki. Kup takie majtki ochraniacze krocza ;P ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Właśnie o to chodzi, w miejscu publicznym niestety też potrafi się to zdarzyć, co innego niż w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89248301]Może zmień rodzaj bielizny np na ciaśniejsze bokserki kiedy jesteś w szortach[/QUOTE]
Spróbuję, może akurat się uda zamaskować. Ehh to jedna z tych sytuacji gdzie dziewczyny mają o wiele łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Normalna zdrowa reakcja, szczególnie w Twoim wieku. Jeśli Ty się źle z tym czujesz to ulżyj sobie w domu raz dziennie. A obcisłą bieliznę raczej odradzam, może to mieć zły wpływ, tam też potrzebujesz przepływu powietrza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ulżenie sobie pomaga to fakt, aczkolwiek tylko na jakiś czas, potem znowu staje, zbyt ładna po prostu jest ![]() ![]() Kwestia wieku pewnie też, bo czasami (na szczęście rzadko) zdarza się to z innego powodu. Jakiś czas temu w autobusie jak jedna bardzo atrakcyjna pani się przycisnęła w tłoku, na szczęście nie było widać. Kiedyś zdarzało się to częściej, teraz rzadziej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam na myśli coś takiego Załącznik 7773541 Załącznik 7773542 Edytowane przez b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 Czas edycji: 2022-06-07 o 23:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89250378]Bez przesady w normalnych slipach czy opietych bokserkach nic mu się nie stanie a erekcja będzie mniej widoczna
Mam na myśli coś takiego Załącznik 7773541 Załącznik 7773542[/QUOTE] Po kliknięciu tu wyświetla się błąd, chyba że u mnie coś jest nie tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Tego nie da się nie zauważyc raczej ze masz wzwód czy się wiercisz..
Chociaż w sumie ma 16 lat wiec może jà to dziwić Przy mnie zawsze faceci maja jak się zbliża i poprostu nie zwracam uwagi a jak to bliższa relacja to coś żartuje itp Poprostu zachowuj się naturalnie a najlepiej przed spotkaniem zrób sobie dobrze i po „klopocie” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hmm widzę jednak, że większość postrzega to raczej pozytywnie, więc może i ona też tak będzie uważać, może po prostu powinienem wprost o tym wszystkim jej powiedzieć? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sent from my BV9800Pro using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
uparta chmura
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89251703]Wytłumacz, że to tylko reakcja Twojego organizmu i że nie oczekujesz od niej żadnego dzialania
![]() Sent from my BV9800Pro using Tapatalk[/QUOTE] Słuchaj skarbie, sam sobie z tym poradzę, wyjdę do WC walne go kilka razy, przytrzasne klapą od sedesu i będzie git.. No chyba, że.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.