|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Seks oralny
Zaproponowalam chłopakowi, aby piescil moje miejsce intymne. On odpowiedział,zejego to brzydzi,bo to miejsce do wydalania i tak dalej czym dodał ze potrzebuje do tego czasu.
Nie rozumiem tego, ze można calowac piersi, brzuch, uprawiać seks a żeby zejść niżej pocalunkiem to potrzeba na to czasu ? Nie rozumiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Seks oralny
Cytat:
Sent from my BV9800Pro using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Mnie też to brzydzi, żadnemu facetowi nie daję seksu oralnego, chociaż prosili, ale nie i koniec. Kocham lub kochałam moich partnerów, co nie oznacza, że muszę robić takie obrzydlistwo, mam prawo tego nie lubić i nie robić. Im pozwalam pieścic mnie oralnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jak on robi to Cie nie brzydzi, a jak Ty jego to już tak ?
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Nie rozumiem do czego on potrzebuje czasu? Przecież to tylko pieszczoty tak samo jak piersi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sent from my BV9800Pro using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jasne, że nie wolno nikogo zmuszać do czegoś, czego nie chce, ale argument o wydalaniu mnie ubawił. To są też miejsca stworzone do seksu. A facet też penisem sika, a loda pewnie lubi, więc ten, no. Podwójne standardy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Nie chce. Mówi, ze to poniżenie dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Współczuję, że niektórzy mają takie podejście na zasadzie ja Ci robię loda, ale nie dlatego, że chcę, tylko abyś Ty mi też zrobił, no, po prostu przykro się to czyta Swoją drogą, do autorki, no ja widzę różnicę między całowaniem brzucha a penisa czy odbytu. Są osoby, które nigdy nie będą chciały, a niektóre faktycznie mają opory, ale po jakimś czasie będą chciały. Nie naciskaj na niego. Może po prostu go o to zapytaj. Co innego jak jesteś jego pierwszą dziewczyną i np. nie ma doświadczenia, to też normalne, że powoli się człowiek otwiera i niekoniecznie musi od razu mieć ochotę wypróbować wszystko. Ale jeśli koleś ma doświadczenie i nigdy nie chciał próbować, a Ci na tym zależy, to możliwe, że zdania nie zmieni. Wtedy tym bardziej dobrze byłoby po prostu pogadać i żebyś wiedziała czy serio potrzebuje czasu, bo się dopiero otwiera czy raczej nie sądzi, że kiedyś mu się odmieni Chociaż po tekście, że niby to dla Ciebie poniżenie (mimo że wyraźnie to Twoja inicjatywa) - sugeruje, że koleś ewidentnie coś kręci - jest po prostu nieszczery albo ma jakieś niezdrowe podejście do seksu i w ogóle jest jakiś problem w komunikacji. Nie wiem, ja gdybym coś takiego usłyszała to nie widziałabym kierunku w jakim to miałoby zmierzać w momencie, w którym koleś Ci wmawia co masz czuć i próbuje manipulować, byleby tylko nie musiał robić czego, czego nie chce (do czego ma prawo, ale po co kłamać zamiast powiedzieć wprost, że nie i koniec tematu, a nie że problem leży nie wiadomo tak naprawdę gdzie) Edytowane przez d1f8ef2008dea6bb47d7416400721be959008b42_63b3700256c75 Czas edycji: 2022-07-05 o 23:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Ja bym poczekała z 4 miesiące, w tym czasie nie naciskałabym go na nic, a jak po upływie tego czasu nadal byłby na nie, to po prostu bym odeszła. To zbyt ważna sfera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Zapewne jesteście jeszcze młodzi. Dajcie sobie czas, na spokojnie. Do wszystkiego trzeba dojrzeć. Ważne w związku jest, żeby rozmawiać otwarcie i na luzie również o seksie. O tym jakie macie fantazje, co Was kręci, czego nie lubicie itd. Szczera rozmowa bez kłótni, spin i naciskania na drugą stronę to podstawa. Możesz go np. spróbować zachęcić idąc na kompromis i zgadzając się na coś, czego Twój chłopak chciałby spróbować, lecz Tobie się nie widzi jego propozycja z jakichś tam powodów. Co do oralu w Twoją stronę, jak już raz kiedyś spróbuje to potem sam będzie chciał... Jeżeli nie, to pruderia na maksa 😅 Zwinny język i brak egoizmu w łóżku to najlepsza droga by zostać dobrym kochankiem 😉 PoZdro i powodzenia 😌
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.