|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kobiety w długim związku- co was nakręca
Witam,
Pytanie do kobiet w związkach z kilkuletnim stażem - jakie sytuacje, lub zachowania waszych partnerów wywołują u was podniecenie i ochotę na seks? Wiadomo, że w długich związkach częstotliwość uprawiania seksu spada i nie ma już tego ognia. Jednak są sytuacje kiedy zarówno kobiety jak i meżczyzn nachodzi podniecenie i ochota jak z pierwszych tygodni związku. Dlatego interesuje mnie, co na was podziałało ostatnio kiedy czułyście tą iskrę? Ja sam jestem w związku od ponad 10-ciu lat. Nie ma seksu już tak często u nas, ale zdarzają się momenty które wywołują u partnerki silne porządanie. I np. ostatni raz kiedy naszła ją silna ochota to podczas spaceru. Wędrowaliśmy w miejscu w którym nigdy nie byliśmy (park) i trochę się wygłupialiśmy. W pewnym momencie dla żartu powiedziałem żeby podniosła bluzkę do góry i pokazała piersi, co zrobiła. Jeszcze trochę się podroczyliśmy i udaliśmy się spowrotem do samochodu, gdzie po drodze rozmawialiśmy już na zupełnie inny temat niż seks i wogóle o nim nie myślałem. W samochodzie jak już mieliśmy odjeżdżać nagle ona się mnie pyta czy mam ochotę na szybki numerek na tylnej kanapie. Dalej możecie się już domyślić co się działo. Jestem ciekaw co u was w długich związkach ostatnio wzbudziło silne porządanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kobiety w długim związku- co was nakręca
Jak TŻ robi coś męskiego, naprawi coś, zrobi jakiś intensywny trening itp. Problem w tym, że w dzisiejszych czasach facet może przez rok nie zrobić nic męskiego, bo od wszystkiego są specjaliści itp heh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Co to za pytanie. Każdego nakręca co innego.
Widocznie ona lubi takie zachowania jak jej coś rozkazujesz niby na żarty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dlatego zadaję pytanie. Gdyby na każdą kobietę działało to samo, to bym się nie pytał
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.