|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fakturzystki
Witam wszystkie fakturzystki, otóż od 2 dni jestem na szkoleniu na stanowisko fakturzystki i powiem szczerze,. ze troche mnie to przeraża jak widze jak dziewczyna szybko wszystko sprawnie robi a ja nie wiem ocb.
Która z was pracuje albo pracowała na programie KC Firma ?? Jeśli są tu takie to prosiłabym o odpisywanie na nasze pytanie dotyczace tego programu, oraz wszystkie fakturzystki dotyczące pracy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fakturzystki
Pracuje jako fakturzystka od 1,5 roku. Praca miła lekka i przyjemna, ale niestety kokosów dorobić się nie idzie. Pracuje na programie Subiekt GT.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a jakie były początki?? ile faktur dziennie musisz wklepać do komputera?? i od razu było prosto czy dopiero z czasem?? ile zarobisz jesli mozna wiedziec?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
drogie wizazanki zadna z was tu zaglądających nigdy nie byla lub nie jest fakturzystką?? dajcie jakieś rady
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja byłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Działalam na Subiekcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a znasz moze taki program jak KC Firma ??
trudno było?? dałas rade z wypisywaniem??mialas jakas szkolenia? bo ja nigdy nie wypisywalam itd a mialam szkolenie 4 dni i mam zaczac prace jako fakturzystka za 2 tyg , troche smieszne to no ale ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dasz rade , nie bój sie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Uczyłam się pracy w zawodzie na programie Symfonia Handel, ponieważ został on omówiony kompleksowo w kursie, który zrobiłam przez znalezieniem pracy. To było szkolenie w Krajowej Izby Księgowych, taki internetowy, bardzo przystępny. Początki zawsze bywają trudne, ale po kilku miesiącach wszystko staje się jasne, niektóre sprawy i błędy w dokumentach się powtarzają. Mogłam też liczyć na wsparcie koleżanek księgowych, nie taki był ten diabeł straszny, jak go malują.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.