|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Proszę o radę !
Witajcie,
Z reguły staram się pracować na swoimi problemami sam, niestety poczułem się lekko zagubiony więc bardzo proszę o cenne rady. W październiku zacząłem spotykać się z dziewczyną z pracy, ona 24 lata, ja 34. Byliśmy 3 miesiące po swoich długich związkach, nie mieliśmy w planach być ze sobą, chcieliśmy miło spędzać czas. Okazało się, że poza pracą przez dwa miesiące spędzaliśmy miło każdy wieczór, codziennie. Przed świętami poczułem, że zaczynamy się oddalać, podjąłem ten temat i powiedziała, że zbyt szybko wszystko się dzieję, ale czuję to samo. Choć zależało mi na niej nie chciałem nic na siłę, mimo wszystko widywaliśmy się nadal. Spędziliśmy całe 2 święto, w sylwestra miała być u mnie, ale stwierdziła, że musimy odpocząć i pojechała do siostry, wcześniej pomogła mi przygotować wszystko i w tę noc pisała do mnie do 3 w nocy. W nowy rok to samo, widywaliśmy się, ale bez rozmów choć dało się wyczuć, że nie jest tak samo. W poprzedni czwartek wyjaśniliśmy sobie wszystko, że to jednak nie jest to i musimy to zakończyć. Mimo to, w sobotę i niedzielę przyjechała spędzić ze mną cały dzień bez uprzedzenia. Właśnie w niedzielę powiedziałem jej, że tak nie może być, musimy dać sobie czas, zrozumieć sytuację i zobaczyć czy będzie nam siebie brakować. W poniedziałek zadzwoniła i tylko powtórzyła moje słowa " potrzebuje odpoczynku, chce spojrzeć na wszystko jak ochłonę i czy będzie mi Ciebie brakować". Od poniedziałku nie mamy kontaktu, widujemy na korytarzu w pracy, zwykłe "cześć"...a dziś zauważyłem, że jak na nią spojrzę to odwraca wzrok. Proszę o radę, trochę się pogubiłem, przestałem rozumieć gesty kobiet i nie wiem co dalej, czekać, odezwać się czy wg, Was to przesądzone i dać sobie spokój. Będę wdzięczny za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o radę !
Serio coś tu jest dla Ciebie jeszcze niejasne?
![]() Troszkę masz nauczkę, aby nie wchodzić w niepewne układy z kimś, z kim pracujesz.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2023-01-15 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziewucha ewidentnie na Ciebie leci. Chciałeś, by odpocząć od siebie by zobaczyć czy tęsknicie, ona przyjeżdżając bez zapowiedzi dała Ci do zrozumienia, że Cię chce. Chcesz odpoczynku to ona Ci go teraz daje . Jak jesteś zdecydowany to weź ją na stronę i jej to powiedz, jak się wahasz to daj spokój, szkoda jej i Twojego czasu na "niezdecydowanie".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.