|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Zły numer telefonu - poznawanie na randkach
Heloł,
czy zdarzyło się Wam, że przy wyminie numerów, ktoś Wam podał błędny numer? To znaczy nie wiem czy on jest błędny. Rozmawialiśmy ze sobą kilka dni (mowa o randkach fb), wymiana numerów i po wysłaniu sms, dziś dostaje info "że to pomyłka." Dziś rano nie wiedzieć czemu, wiadomość na randkach że możemy się spotkać itd może weekend? mimo że numery wymieniliśmy ![]() Aż się nie chce spotykać bo cholera wie co się może stać, nie przyjdzie, albo coś innego wywinie, skoro nie ma normalnego kontaktu, poza tym co to za jakieś zwyczaje podawać nieswoje numery?? Wiem że dziwny temat, ale tak na szybko, ktoś coś? Olać sprawę i tyle? ![]() Czy wyjaśnić to na tej apce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zły numer telefonu - poznawanie na randkach
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2022-10-27 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Umierają resztki mojej wiary we współczesną młodzież.
Jeśli ktoś Ci podał błędny numer, to to odkręć, zamiast zakładać wątek na forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
No wątek powstał bo tak myślę, czy zwyczajnie nie olać, czy jest sens cokolwiek odkręcać, dziwne to dla mnie pomyłka przy podaniu numeru...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Odkręcenie tego zajmie ci tyle ile napisanie: hej, chyba podałeś mi zły numer, możesz sprawdzić"? Czyli jakieś 10 sekund. A więc znacznie mniej niż rozwodzenie się nad tym na forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zagadaj na apce i tyle, jeżeli napisze, sorry pomyliłem się i wyśle jeszcze raz, okaże się że jakaś 1 cyfra jest błędna/przestawiona, to tak bywa w życiu. Jeżeli będzie coś kręcił, to znaczy, że jakiś oszołom który sobie chce tylko na apce popisać. Opcje są 2 i nikt Ci tutaj nie odpowie z jakiego powodu tak wyszło póki sama nie zweryfikujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
lokalna gwiazda
|
Ja niedawno robiłam przelew i tytułem miałam wpisać swój numer telefonu. No i dziabnęłam paluchem cyfrę obok, zamiast właściwej. I nie zauważyłam. Czyli może się zdarzyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jasne że tak, palec może się omsknąć. Czasami takie głupoty piszę bez patrzenia, że potem tylko pękać ze śmiechu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Jezu serio to trzeba wątek dodawać specjalnie na forum? Ja bym napisała ten numer w wiadomości do niego i spytała czy to na pewno jego, ponieważ uzyskałam odpowiedź, że to pomyłka i tyle, zwykłe zapytanie, mi parę razy też sie zdarzyło błędnie podać numer i to nie celowo, po prostu człowiek czasem się śpieszy i nie spojrzy czy na pewno wszystko ok ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wyjasnij na appce. Powiedz, ze w numerze jest blad i prosisz o dobry nr.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Po prostu mu powiedz, że numer jest chyba błędny i zobacz co odpowie. Jak ci poda prawdziwy i będzie podobny do tego który ci podawał, to raczej nie ma o czym gadać. Jak będzie coś kręcił albo numer będzie zupełnie inny to ja raczej posłuchałbym swojej intuicji. Jak coś ci "śmierdzi" w rozmowie z nieznajomym człowiekiem, to po prostu lepiej sobie zaufać i nie ryzykować, bo po co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.