|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mój chłopak ciągle mnie wyzywa.
Od miesiecy moj chlopak ciagle mnie obraza, wysmiewa, wyzywa. I prawie nigdy nie przeprasza bo to wszystko moja wina. Nie jest mu wstyd nawet krzyczec, obrazac mnie gdy rodzina jest w domu ze ktos moze uslyszec poprostu ma to gdzies. Ja jestem osoba chora ktora potrzebuje pomocy drugiej osoby, nie jestem do konca samodzielna. Z jednej strony wiem ze to ze on sie musi mna opiekowac i ze ja ciagle cos od niego potrzebuje rozumiem ze to jest dla niego bardzo ciezkie i meczace Ale z drugiej strony czy ja zasluguje na takie ponizanie i wyzwiska? Przeciez ja tez chcialabym byc zdrowa i niezalezna od nikogo.
Czy powinnismy sie rozstac skoro to dla niego tez jest za ciezkie i ma juz przezemnie problemy emocjonalne? Stracil do mnie szacunek calkowicie przez moja chorobe. Wpadlam dodatkowo w depresje i coraz mniej chce mi sie zyc. Patrze jak znajomi ukladaja sobie zycie, zareczyny, kupno domu, dziecko itp a ja juz prawie codziennie jestem wyzywana od szm.. itp. Nie dosc ze choroba to jeszcze te wyzwiska.... Ostatnio jak zaczal mnie obrazac i nie chcial mi pomoc jak go tak wiele razy prosilam wpadlam w jakis dziwny stan i z bezsilnosci uderzylam sie kilka razy w glowe reka poczym bylo mi strasznie przykro ze sama sobie tak zrobilam Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2022-10-29 o 08:28 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moj chlopak ciagle mnie wyzywa
Po co jesteś z kimś, kto cię od kilku miesięcy wyzywa i obraża? Po co kobiety to sobie robią?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moj chlopak ciagle mnie wyzywa
Odetnij się od tego człowieka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chłopak ciągle mnie wyzywa.
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Lady in red.
|
Poszukaj pomocy w ośrodku interwencji kryzysowej, centrum praw kobiet. Zrób wszystko żeby wydostać się z przemocowego związku.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.