Mój chłopak ciągle mnie wyzywa. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2022-10-28, 18:49   #1
Lalalu181818
Raczkowanie

Mój chłopak ciągle mnie wyzywa.

Od miesiecy moj chlopak ciagle mnie obraza, wysmiewa, wyzywa. I prawie nigdy nie przeprasza bo to wszystko moja wina. Nie jest mu wstyd nawet krzyczec, obrazac mnie gdy rodzina jest w domu ze ktos moze uslyszec poprostu ma to gdzies. Ja jestem osoba chora ktora potrzebuje pomocy drugiej osoby, nie jestem do konca samodzielna. Z jednej strony wiem ze to ze on sie musi mna opiekowac i ze ja ciagle cos od niego potrzebuje rozumiem ze to jest dla niego bardzo ciezkie i meczace Ale z drugiej strony czy ja zasluguje na takie ponizanie i wyzwiska? Przeciez ja tez chcialabym byc zdrowa i niezalezna od nikogo.

Czy powinnismy sie rozstac skoro to dla niego tez jest za ciezkie i ma juz przezemnie problemy emocjonalne? Stracil do mnie szacunek calkowicie przez moja chorobe. Wpadlam dodatkowo w depresje i coraz mniej chce mi sie zyc. Patrze jak znajomi ukladaja sobie zycie, zareczyny, kupno domu, dziecko itp a ja juz prawie codziennie jestem wyzywana od szm.. itp. Nie dosc ze choroba to jeszcze te wyzwiska.... Ostatnio jak zaczal mnie obrazac i nie chcial mi pomoc jak go tak wiele razy prosilam wpadlam w jakis dziwny stan i z bezsilnosci uderzylam sie kilka razy w glowe reka poczym bylo mi strasznie przykro ze sama sobie tak zrobilam

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2022-10-29 o 08:28 Powód: Przywrócenie usuniętego posta.
Lalalu181818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-10-28, 19:20   #2
Hermiona83
Zadomowienie

Dot.: Moj chlopak ciagle mnie wyzywa

Po co jesteś z kimś, kto cię od kilku miesięcy wyzywa i obraża? Po co kobiety to sobie robią?
Hermiona83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-10-28, 19:52   #3
SukDuken1
Przyczajenie

Dot.: Moj chlopak ciagle mnie wyzywa

Odetnij się od tego człowieka.
SukDuken1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-10-28, 20:10   #4
Trzepotka
Zakorzenienie

Dot.: Mój chłopak ciągle mnie wyzywa.

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-10-28, 20:25   #5
NocnaWiedma
Lady in red.

Poszukaj pomocy w ośrodku interwencji kryzysowej, centrum praw kobiet. Zrób wszystko żeby wydostać się z przemocowego związku.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2022-10-28, 21:22   #6
DrDoom
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lalalu181818 Pokaż wiadomość
Od miesiecy moj chlopak ciagle mnie obraza, wysmiewa, wyzywa. I prawie nigdy nie przeprasza bo to wszystko moja wina. Nie jest mu wstyd nawet krzyczec, obrazac mnie gdy rodzina jest w domu ze ktos moze uslyszec poprostu ma to gdzies. Ja jestem osoba chora ktora potrzebuje pomocy drugiej osoby, nie jestem do konca samodzielna. Z jednej strony wiem ze to ze on sie musi mna opiekowac i ze ja ciagle cos od niego potrzebuje rozumiem ze to jest dla niego bardzo ciezkie i meczace Ale z drugiej strony czy ja zasluguje na takie ponizanie i wyzwiska? Przeciez ja tez chcialabym byc zdrowa i niezalezna od nikogo.

Czy powinnismy sie rozstac skoro to dla niego tez jest za ciezkie i ma juz przezemnie problemy emocjonalne? Stracil do mnie szacunek calkowicie przez moja chorobe. Wpadlam dodatkowo w depresje i coraz mniej chce mi sie zyc. Patrze jak znajomi ukladaja sobie zycie, zareczyny, kupno domu, dziecko itp a ja juz prawie codziennie jestem wyzywana od szm.. itp. Nie dosc ze choroba to jeszcze te wyzwiska.... Ostatnio jak zaczal mnie obrazac i nie chcial mi pomoc jak go tak wiele razy prosilam wpadlam w jakis dziwny stan i z bezsilnosci uderzylam sie kilka razy w glowe reka poczym bylo mi strasznie przykro ze sama sobie tak zrobilam
Na pewno z tej relacji musisz się wyrwać, różnie w życiu bywa, ale szacunek do partnera to podstawa. Wasz związek jest toksyczny i będzie dla Ciebie coraz gorzej, na start rodzina/jakiś ośrodek w zależności od choroby, ale szkoda zmarnować sobie życie przy kimś kto się tak zachowuje.
DrDoom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-10-29, 08:29   #7
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości