|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Estee Lauder Radiant Mirage 5,58zł/ml
Rozbiórka anulowana
Zapraszam na wspólne zakupy cudownego zapachu od Estee Lauder, może znajdą się chętni w najlepszej cenie jaką widzę od dawna? ![]() 1. Nazwa zapachu i pojemność: Estee Lauder Radiant Mirage, 100ml 2. Miejsce zakupu: Douglas 3. Link do opisu nut: Fragrantica 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 558,75zł (na obecnej promce) + darmowa wysyłka 5. Kwota za 1 ml zapachu: 5,58zł 6. Termin zbierania wpłat: do 3 dni od zebrania się kompletu chętnych i wysłania PW z danymi do wpłaty 7. Posiadane atomizery i ich ceny: decant: 5/10/15/20 ml - 1,8zł Globe: 10ml - 2,20zł 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka 9. Koszt wysyłki do współkupujących: Paczkomat 15zł Możliwa wysyłka poprzez olx, ale należy brać pod uwagę, że zostanie doliczona opłata serwisowa 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: Max tydzień od odebrania flakonu, zawsze jednak staram się wysłać przesyłki jak najszybciej 11. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: Ja 60ml + F Edytowane przez gonia0202 Czas edycji: 2022-11-28 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Estee Lauder Radiant Mirage 5,58zł/ml
Ja, ja, ja poproszę!
Dyszkę albo i dwie i wysyłkę przez olx. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Estee Lauder Radiant Mirage 5,58zł/ml
Niestety rozbiórka do anulowania ze względu na zbyt małą ilość chętnych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.