facet z tindera - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-12-08, 10:44   #1
Miska321321
Przyczajenie

facet z tindera

Hej. Mianowice tak jak w tytule chodzi o poznanego faceta na tinderze. Tydzień temu napisał do mnie chłopak lat 26, ja mam 27. Chwilę pisaliśmy potem na spontanie wyszło spotkanie. W sumie 2 w ciągu dnia. Było na prawdę fajnie. On mówił, że jest już 4 lata sam, ponieważ nikogo nie znalazł. Mieliśmy dużo tematów do rozmowy. Najpierw spacer, potem herbata. Wieczorem pojechaliśmy się przejechać na spacer. Ja wypiłam piwo. Po czym odwiózł mnie do domu i zaczął całować w aucie i zapytał czy idziemy na film do mnie. Oczywiście odmówiłam bo wiem o co takiemu delikwentowi chodzi ;D Napisałam mu, o moich obawach ale zaczął mówić, że jemu na tym nie zależy, że chce mnie poznać i spędzać ze mną czas. .. myślę ok. Następnym razem zaprosiłam go do mnie, żeby zobaczyć co na prawdę siedzi mu w głowie. Gadaliśmy, dużo mnie przytulał, całował. Po czym hmm ze dwa razy złapał mnie za biust i zachwycał się nad moją urodą...Ale to nic zapytał kiedy ostatni raz uprawiałam seks haha. I dał mi do zrozumienia, że on w łożku by mnie zaspokoił. Potem dostał telefon od kolegi, ze musi zawieźć go do szpitala no i pojechał.jeszcze nakłamał, że usunął tindera bo poznał mnie 😄 Odezwał się po godzinie że wszystko ok i szkoda że tak wyszło. Następnie zapytał się czy jak mu już bardziej zaufam to czy będzie mógł zostać u mnie na noc. Po tym wszystkim napisałam mu, żeby nie robił sobie nadziei bo nic z tego nie będzie. Bo oboje szukamy czegoś innego
Miska321321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-12-08, 12:17   #2
arno22
Zadomowienie

Dot.: facet z tindera

to znaczy On szuka szybkiego seksu a Ty czego szukasz na portalu? W sumie miałaś szczęście że trafiłaś na całkiem przyzwoitego faceta który zrozumiał że nie będzie seksu na randce i kulturalnie dał nogę nie robiąc Tobie krzywdy .
arno22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-12-08, 14:50   #3
Basia303030
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miska321321 Pokaż wiadomość
Hej. Mianowice tak jak w tytule chodzi o poznanego faceta na tinderze. Tydzień temu napisał do mnie chłopak lat 26, ja mam 27. Chwilę pisaliśmy potem na spontanie wyszło spotkanie. W sumie 2 w ciągu dnia. Było na prawdę fajnie. On mówił, że jest już 4 lata sam, ponieważ nikogo nie znalazł. Mieliśmy dużo tematów do rozmowy. Najpierw spacer, potem herbata. Wieczorem pojechaliśmy się przejechać na spacer. Ja wypiłam piwo. Po czym odwiózł mnie do domu i zaczął całować w aucie i zapytał czy idziemy na film do mnie. Oczywiście odmówiłam bo wiem o co takiemu delikwentowi chodzi ;D Napisałam mu, o moich obawach ale zaczął mówić, że jemu na tym nie zależy, że chce mnie poznać i spędzać ze mną czas. .. myślę ok. Następnym razem zaprosiłam go do mnie, żeby zobaczyć co na prawdę siedzi mu w głowie. Gadaliśmy, dużo mnie przytulał, całował. Po czym hmm ze dwa razy złapał mnie za biust i zachwycał się nad moją urodą...Ale to nic zapytał kiedy ostatni raz uprawiałam seks haha. I dał mi do zrozumienia, że on w łożku by mnie zaspokoił. Potem dostał telefon od kolegi, ze musi zawieźć go do szpitala no i pojechał.jeszcze nakłamał, że usunął tindera bo poznał mnie 😄 Odezwał się po godzinie że wszystko ok i szkoda że tak wyszło. Następnie zapytał się czy jak mu już bardziej zaufam to czy będzie mógł zostać u mnie na noc. Po tym wszystkim napisałam mu, żeby nie robił sobie nadziei bo nic z tego nie będzie. Bo oboje szukamy czegoś innego
No faktycznie przyzwoity facet. Najpierw zapewnia że chce Autorkę bliżej poznać i spędzić z nią czas a na seksie mu nie zależy a gdy przychodzi co do czego to się do niej dobiera i daje do zrozumienia że chętnie ją zaspokoi.

Ja również miałam kiedyś podobną sytuacje. Tzn zaprosiłam faceta do Siebie (po którejś randce) i niby z wcześniejszych ustaleń wynikało że oboje szukamy czegoś poważnego a nie tylko łóżkowej rozrywki A w trakcie spotkania spotkały mnie same nieprzyjemność bo musiałam siłą gościa od Siebie odciągać.
Basia303030 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-12-08, 17:14   #4
arno22
Zadomowienie

No, jak się poluje na tygrysicę to trzeba mieć przynętę czyli ściemę że się szuka czegoś poważnego itp. itd...... a potem okazuje się że facet jest jak ośmiornica gdzie się nie obrócisz tam jego łapska.
arno22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-12-09, 17:31   #5
816f5aca4bcedd6b7b6b1735683f717796a52e20_63eacf7a883f4
BAN stały

Nie zapraszaj obcego mężczyzny do domu.

Uwierz, że oni powiedzą wszystko co chcesz usłyszeć aby dotrzeć do istatniej bazy.
816f5aca4bcedd6b7b6b1735683f717796a52e20_63eacf7a883f4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-09-29, 13:48   #6
Maligner
Przyczajenie

No typowy heteroseksualny facet.
Maligner jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-09-29, 13:53   #7
Nadiaa33
Raczkowanie

W życiu bym nie zaprosiła obcego faceta z Internetu żeby zobaczyć, co mu "siedzi w głowie". Dobrze, że nie próbował cię zgwałcić tak, gwałty na randce się zdarzają
Nadiaa33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-09-29, 16:23   #8
MajaTrusz
Przyczajenie

4 lata sam i bardzo śmiało sobie poczyna. Według mnie typowy ruchacz
MajaTrusz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-10-02, 19:41   #9
holgath
Rozeznanie

A, że tak pardą, to pytanie do pań.
Kiedy i jak się dobierać?
Z mojego doświadczenia, to parę okazji na coś uciekło, bo właśnie za bardzo się ociągałem z dobieraniem się.
holgath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-10-03, 21:21   #10
DrDoom
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Basia303030 Pokaż wiadomość
No faktycznie przyzwoity facet. Najpierw zapewnia że chce Autorkę bliżej poznać i spędzić z nią czas a na seksie mu nie zależy a gdy przychodzi co do czego to się do niej dobiera i daje do zrozumienia że chętnie ją zaspokoi.

Ja również miałam kiedyś podobną sytuacje. Tzn zaprosiłam faceta do Siebie (po którejś randce) i niby z wcześniejszych ustaleń wynikało że oboje szukamy czegoś poważnego a nie tylko łóżkowej rozrywki A w trakcie spotkania spotkały mnie same nieprzyjemność bo musiałam siłą gościa od Siebie odciągać.
A po której randce można iść do łóżka jeżeli jednoczenie myśli się o czymś poważniejszym :P
Nie wiem co ma piernik do wiatraka, jak się facet na coś zapowiada to trzeba dłużej przetrzymać ; P
DrDoom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-10-04, 14:52   #11
Maligner
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez holgath Pokaż wiadomość
A, że tak pardą, to pytanie do pań.
Kiedy i jak się dobierać?
Z mojego doświadczenia, to parę okazji na coś uciekło, bo właśnie za bardzo się ociągałem z dobieraniem się.
Taaa. A niektóre to się nawet obrażają, bo myślą że ich wdzięki nie działają.
Maligner jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2023-10-10, 20:17   #12
MOja_tana
Raczkowanie

Realia takich aplikacji, forów jest taka.
97 % facetów do 3% kobiet.
95% z tych facetów zapomina na chwilę, że ma żonę.
50 % kobiet tam zarobkuje.
MOja_tana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości