|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Walka o cycki
Witam, mam 32 lata i proszę o poradę, sprawa jest poważna. Otóż moja wspaniała żona chce zacząć chodzić w staniku, nie daje mi to spokoju od kiedy mi to zakomunikowała. Aktualnie nie posiada żadnego stanika bo zanim się poznaliśmy wszystkie jej wyrzuciłem i udało się przemówić aby przestała nosić i mnie posłuchała, a teraz chce zacząć staniki kupować i je nosić. Chcę w głupi sposób wyrządzić krzywdę moim cyckom, a ja nie mogę na to pozwolić bo je kocham.
Jestem typem faceta, który dba o żonę jak i o jej cycki, a one są cholernie dla mnie ważne. Moje cycki są bardzo duże i pełne, mega jędrne, bardzo kształtne okrągłe, otoczki-aureolki są brązowate również są okrągłe jak i sutki, które są cholernie sterczące na około 1cm, tak mógłbym je opisać. Moje dwie dłonie złączone razem nie są w stanie w całoście objąć jej piersi. Praktycznie codzienne poświęcam swój czas na masowanie i rozmasowywanie cycków taki masaż ujędrniający relaksujący stosuje. Sam w rossmannie kupuje różne balsamy i inne kosmetyki z myślą o niej. Cycki są bardzo zadbane i bardzo zdrowe, duża w tym moja zasługa, a ona chce to wszystko zaprzepaścić. Naukowo potwierdzone, że noszenia stanika doprowadzi jedynie do rozkształcenia piersi, skutkiem noszenie stanika jest też osłabienie mięśni klatki piersiowej, a to z kolei jest bezpośrednią przyczyną opadania piersi. Dużo o tym pisze w internecie. Moje cycki w ogóle nie opadają są skierowane bezpośrenio na mnie. Co robić ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
nieprzyzwoita
|
Dot.: Walka o cycki
Cytat:
cytuję ku pamięci ![]() to żony cycki czy Twoje, bo się coś miotasz w opisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Dzik
|
[QUOTE=toma90;89464829]Witam, mam 32 lata i proszę o poradę, sprawa jest poważna. Otóż moja wspaniała żona chce zacząć chodzić w staniku, nie daje mi to spokoju od kiedy mi to zakomunikowała. Aktualnie nie posiada żadnego stanika bo zanim się poznaliśmy wszystkie jej wyrzuciłem i udało się przemówić aby przestała nosić i mnie posłuchała, a teraz chce zacząć staniki kupować i je nosić. Chcę w głupi sposób wyrządzić krzywdę moim cyckom, a ja nie mogę na to pozwolić bo je kocham.
Jestem typem faceta, który dba o żonę jak i o jej cycki, a one są cholernie dla mnie ważne. Moje cycki są bardzo duże i pełne, mega jędrne, bardzo kształtne okrągłe, otoczki-aureolki są brązowate również są okrągłe jak i sutki, które są cholernie sterczące na około 1cm, tak mógłbym je opisać. Moje dwie dłonie złączone razem nie są w stanie w całoście objąć jej piersi. Praktycznie codzienne poświęcam swój czas na masowanie i rozmasowywanie cycków taki masaż ujędrniający relaksujący stosuje. Sam w rossmannie kupuje różne balsamy i inne kosmetyki z myślą o niej. Cycki są bardzo zadbane i bardzo zdrowe, duża w tym moja zasługa, a ona chce to wszystko zaprzepaścić. Naukowo potwierdzone, że noszenia stanika doprowadzi jedynie do rozkształcenia piersi, skutkiem noszenie stanika jest też osłabienie mięśni klatki piersiowej, a to z kolei jest bezpośrednią przyczyną opadania piersi. Dużo o tym pisze w internecie. Moje cycki w ogóle nie opadają są skierowane bezpośrenio na mnie. Co robić ?[/QUOTE] Isc na wykop. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Żeby wymyślić trollowaty wątek, to jednak trzeba mieć trochę lepszy pomysł.
Czasy ziejących ogniem feministek już minęły, także mało kto się oburzy na tego typu wpis. Ale na codzienny masaż piersi, dla ich ujędrnienia, bym się zgodziła ![]() Edytowane przez cb0d8ace8e3f55c20d6852271041c68dd40c3dc3_65540ac21a6bc Czas edycji: 2023-01-12 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.