![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Randkowe rozterki
Cześć,
postanowiłam zwrócić się do was z problemem dotyczącym randkowania. Mianowicie nagminnie zdarzają się mi dziwne sytuacje. Zastanawiam się, czy z tymi facetami jest coś nie halo, czy może przesadzam. Sytuacja 1) Po 2 spotkaniach z jednym facetem zdecydowałam się już więcej z nim nie widywać, bo nie odpowiadało mi to, o czym na randkach mówił - o swojej wizycie w klubie ze striptizem (nie odpowiadają mi panowie o takich zainteresowaniach), o byłej, o swoich podbojach. W wiadomości przeprosiłam go, że chyba jednak to nie to. Zachował się ok. Sytuacja 2) Również 2 spotkania, brak chemii, wspólnych tematów. Również grzecznie podziękowałam w wiadomości. Wściekł się i rzucił paroma obelgami ![]() Sytuacja 3) Wg mnie najdziwniejsza. Około 2 tyg. temu umówiłam się na spotkanie. Była to sobota, umówiliśmy się na niedzielę. Facet już w niedzielę przed spotkaniem nie pisał, ale uznałam, że to ok - przecież i tak mieliśmy się spotkać i pogadać. Randka była w porządku. Ustaliliśmy, że pozostaniemy w kontakcie. Odezwał się do mnie w następnym tygodniu w środę z propozycją spotkania u siebie w niedzielę ![]() ![]() Zdawało mi się, że mu chyba szkoda kasy na kawę w kawiarni, więc woli się spotkać u siebie ![]() Podsumowując: propozycja spotkania wyszła z jego strony w środę, spotkaliśmy się w niedzielę. Od środy milczał a jedynie w sobotę późnym wieczorem potwierdził. Poza tym brak kontaktu ![]() Spotkanie znowu całkiem udane - ponowne zapewnienie, że się odezwie. Randka była w niedzielę, dziś jest środa a facet milczy. Trochę mnie to już irytuje. Sytuacja 4) Facet twierdzi, że nie lubi pisać, jednocześnie zarzuca mi, że mało się nim interesuję, mało dopytuję. Oczywiście jak na takiego mało kontaktowego jest non stop online na fejsie ![]() Jakoś mi te randki nie wychodzą. Ciekawostką jest, że kiedy staram się być poważna, bardzo grzeczna i uprzejma, to tak się to właśnie kończy. Kiedy ze 2 lata temu byłam na apkach randkowych i pisałam głupoty, byłam lekko zadziorna i pyskata, to zainteresowanie było, że ho-ho (mój prawdziwy charakter). Dodam tylko, że nieodpowiednimi ludźmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Randkowe rozterki
1. No są tacy ludzie, po prostu nie był to facet dla Ciebie i tyle, nie roztrząsałabym.
2. Tacy też są, nie każdy reaguje normalnie na jakieś sytuacje, czy z kulturą. Nie każdy tez dobrze znosi takie „odrzucenie”, dla niego mogło to po prostu urosnąć do sporej rangi. Tez bym nie roztrząsała, temat się zamknął finalnie i wszystko git. 3. A Ty się do niego odzywasz? Jeśli nie, to dlaczego uważasz, że tylko on powinien to robić, a Ty na to czekać? 4. Dla mnie masakra, takie teksty i to już na wstępie. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Co do randki nr 3 - dlaczego Ty się nie odezwiesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(=^‥^=)
|
1) Mieliście inne spojrzenie na świat, on ewidentnie nie był kimś dla Ciebie. Normalka, takie sytuacje się zdarzają.
2) Też się tak zdarza, a Pan poczuł się zapewne urażony i tyle. 3) Może nie lubi pisać czy dzwonić, trzeba było go o to zapytać. Poza tym sama się odezwałaś? Dlaczego godzisz się na spotkania z kimś skoro narusza Twoje poczucie komfortu i już Ci ten facet nie odpowiadał przez ten brak kontaktu? 4) Ja też nie lubię pisać, ale lubię czytać artykuły na fb, więc mimo wszystko jestem online. Ale to, że pisać nie lubię nie oznacza, że tego nie robię wcale. A tym bardziej w okresie tinderowym siedziałam na fejsbukach, bo inaczej słabo by było z poznaniem kogoś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Szukaj dalej kogoś z kim znajomość szybko przeniesie się na rzeczywisty grunt i tam już zostanie, bez sztucznego zagadywania, kalkulowania itd. Jeżeli ludzie się poznają na żywo i jest flow, to kontakt pomiędzy spotkaniami jest normalny, niewymuszony, nie męczy. Panów nr 3 i 4 spisz na straty, daj sobie spokój, skoro już się tworzą dziwne sytuacje. I jeszcze jedno: sama tracisz swój czas idąc na chatę facetowi, który w tzw. międzyczasie nie raczy się do Ciebie przez kilka dni odezwać. Przecież takie coś nie rokuje i nie trzeba być geniuszem od randkowania, aby to stwierdzić.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2023-02-08 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
1 i 2 to chyba jasne.
Co do 3 nasuwają mi się pytania: Czy sama się do niego odzywałaś i szukałaś kontaktu? Kto płacił na pierwszej randce? Ja osobiście nie lubię pisać godzinami o pierdołach wolę się spotkać i porozmawiać. Piszę jak mam coś ważnego do przekazania albo chce się umówić na spotkanie, potwierdzić termin itd. Nr. 4 ja też często jestem na fb i ig, praktycznie cały czas mam odpalone, ale nie żeby sobie rozmawiać tylko pozostaje w kontakcie z różnymi organizacjami pomagającymi zwierzakom. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Randkowe rozterki
Cytat:
Czyli sama poza spotkaniami nie wykazujesz większego zaangażowania, nie dziwię się, że on się mało odzywa, też bym nie widziała powodu. Skoro już widziałaś się z nim 2x to chyba już dawno po 1 kroku? ![]() A poza tym może to dusigrosz. Musisz chyba szukać kogos innego, może na gruncie rzeczywistym, a nie online. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez chwast Czas edycji: 2023-02-08 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
Masz racje. Zabrakło mi pewności siebie i wiary w to, że nie przesadzam. Czasem naginam swoje oczekiwania, żeby nie wyjść na tą złą, ale nie sprawdza mi się to. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No jeśli dla Ciebie odezwanie się do faceta, u którego było się na randce w chacie, to narzucanie się, to nie nam pytań, ale może być Ci ciężko znaleźć kogos o takich podobnych poglądach, bo przeważnie ludzie lubią czuć zainteresowanie ich osobą i średnio pasuje im, że ktoś chce tylko brać.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
(=^‥^=)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Gorzej, jak tak obie strony nie będą się chciały narzucać. Ile rokujących znajomości może pójść przez to na zmarnowanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja mam zasadę albo regularny kontakt albo out Dziwi mnie ze w ogóle do niego poszłaś No chyba ze zależało ci na seksie tak jak jemu wiec wtedy pardon Ale jak szukasz związku to kiepski wybór Nie widzę sensu odżywania się do kogoś takiego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
(=^‥^=)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poszłam do niego właśnie z tego powodu, żeby nie robić z siebie księżniczki, ale on jest rzeczywiście mało kontaktowy i nie wiem, czy mi się opłaca. Myślisz, żeby się do niego odezwać teraz? Od niedzieli nie mam od niego żadnych wieści a jeżeli chce się ze mną umówić, to też potrzebna mi jakaś informacja z wyprzedzeniem, żeby zaplanować sobie jakoś czas wolny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałaś przed chwila, ze w sumie i tak sknera, w sumie to wyrażasz się o nim niezbyt pozytywne, nie pasuje Ci jego zachowanie, ale chcesz do niego jednak pisać, bo balans? Kurde to wyglada na spotykanie sie z braku laku, ale tak, jak chcesz sie z nim spotkać i potrzebujesz info już teraz, to najlepiej go o to spytaj. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czy zorganizowanie randki przez fsceta to według Ciebie coś niesamowitego i wstyd tego wymagać? To jest minimum … Radzę popracować nad pewnością siebie i podnieść swoje standardy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, ja uważam, że to właśnie minimum, ale opinie tutaj są różne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kompleks księżniczki to wymysł mizoginistycznych srodowisk dyscyplinujący kobiety; sluzy takim jak ten wyżej którzy próbują wmówić kobietom ze musza się godzić na złe traktowanie bo przypną im łatkę .. Coraz mniej kobiet daje się na to nabrać już ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Ale nie w takiej sytuacji gdzie facet cię jawnie olewa i leci po najniższej linii oporu w znajomosci z Tobą ⌠|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.