|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z manikiurzystką
Witam! Z góry przepraszam, jeśli to trochę nie na miejscu, ale nie wiem co zrobić z moją manikiurzystką. To miła i sympatyczna osoba, wykonuje dobrze usługę, jednak nie podoba mi się powoli jej podejście do klienta. Umówiłam usługę na środę, 17.00. We wtorek pani napisała czy możemy przełożyć na dziś na godzinę 11 lub na poniedziałek na 9. Dziś jeszcze mam wolne więc się zgodziłam, w poniedziałek już nie mogę. O godzinie 10.12 dostałam smsa z informacją, że pani musi odwołać termin, bo się źle czuje. Nie dostałam żadnej propozycji nowego terminu czy oferty pójścia do innej stylistki. Terminy są zajęte do 22.06. Dodam, że miałam już sytuację, że od godziny 9 kwitłam pod zakładem, bo pani "zaspała" lub byłam ponaglana, aby przyjść wcześniej bo spieszyła się na zumbę. Czy już rezygnować z usługi i poszukać kogoś nowego? Jak wygląda sprawa z rezerwacją w Booksy? Moja dzisiejsza wizyta nie jest zaznaczona jako odwołana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z manikiurzystką
Hej moim zdaniem Twoja manikiurzystka zachowuje się w sposób, który nie jest profesjonalny, co może wpłynąć na twoje zadowolenie z usług.Na twoim miejscu porozmawiałabym z manikiurzystką i wyjaśnić swoje ość**: Zobacz, czy w Booksy są dostępne innezastrzeżenia. Wyjaśnij, że oczekujesz większej stabilności i pewności w umawianiu wizyt. Możliwe, że nie zdaje sobie sprawy, jak jej zachowanie wpływa na klientów.
Jeśli korzystasz z Booksy, możesz tam sprawdzić status swojej rezerwacji. Jeśli wizyta nie jest zaznaczona jako odwołana, skontaktuj się z salonem lub bezpośrednio z Booksy, aby upewnić się, że wszystko jest w porządku. Możesz także wystawić recenzję, która może pomóc innym klientom. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.