Rozterki z kobiet±, szukam rady - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2023-04-21, 13:09   #1
Mlotek266
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

Rozterki z kobiet±, szukam rady

2 miesi±ce temu pozna³em bardzo fajn± dziewczynê. Od pocz±tku miêdzy nami zaiskrzy³o, spotykali¶my siê regularnie, rozumieli¶my siê bez s³ów. Obojgu nam zale¿a³o na tej relacji, zaczêli¶my ze sob± sypiaæ to by³o tylko lepiej. Znajomo¶ci rozkwita³a i w pewnym momencie powiedzieli¶my sobie,¿e to chyba co¶ wiêcej miêdzy nami. Generalnie ona jest bardzo ostro¿na, dodam te¿,¿e oboje jeste¶my dosyæ ¶wie¿o po rozstaniach w d³ugich kilkuletnich zwi±zkach. Z niczym nie chcia³a siê spieszyæ, ale jako¶ tak po prostu z uczucia wychodzi³o. W pewnym momencie ja strasznie sfiksowa³em na jej punkcie i zacz±³em siê trochê dystansowaæ bo wiedzia³em, ¿e ona nie jest gotowa jeszcze na zwi±zek, sama mi to mówi³a,¿e wszystko za szybko ale jednocze¶nie by³o uczucie wiêc pielegnowalismy dalej ta znajomo¶æ,.jej w tym czasie mocno zale¿a³o a ja by³em trochê olewczy, teraz ¿a³ujê. W pewnym momencie po pijaku powiedzia³em jej przez telefon kilka s³ów za du¿o,¿e nie za bardzo podoba mi siê jej styl bycia a mianowicie jest mocno imprezowa, wiem,¿e by³a w d³ugim zwi±zku, w którym nie mia³a kiedy siê wyszaleæ od najm³odszych lat, ale ¶rednio mi siê widzia³o jak s³ysza³em,¿e co weekend wychodzi na☠☠☠ana z klubu. Wiem,¿e nie szlaja siê z facetami, raczej taka nie jest, ale lubi poflirtowaæ. Mnie te¿ w sumie zaczepi³a ona i to dosyæ otwarcie. Po tym jak jej to powiedzia³em strasznie siê wkurzy³a i mocno ja to zabola³o, zdystansowa³a siê do mnie totalnie. Nie unika kontaktu ze mn±, ale po prostu wci±gnê³a mnie w friendzone. Niespodziewanie wczoraj pojecha³em do niej ¿eby j± osobi¶cie przeprosiæ i porozmawiaæ. Tak jak mówiê nie unika kontaktu, ale nie ma mowy ¿eby siê do niej zbli¿yæ czy us³yszeæ od niej co¶ mi³ego. Ja wiem,¿e zawini³em, by³em olewczy kiedy jej zale¿a³o najbardziej wtedy a pó¼niej jeszcze te g³upie s³owa no ale wydaje mi siê,¿e je¶li faktycznie czu³a to co ja to nie by³aby w stanie tak tego przekre¶liæ wszystkiego w jednej chwili.

Generalnie zaproponowa³a nawet ¿eby¶my siê zobaczyli na koniec tygodnia, ale to wszystko w takim friendzone. Ja ju¿ wcze¶niej s³ysza³em,¿e nie jest gotowa, ze nic nie obiecujê, ale rozumia³em to i widzia³em jak zaczyna mi ufaæ, prze³amywaæ siê i te¿ o tym du¿o rozmawiali¶my. No ale teraz totalnie utraci³a to zaufanie i strasznie dziwnie czu³em siê bêd±c z ni± obok i wiedz±c po tym wszystkim,¿e traktuje mnie jak kolegê wiedz±c,¿e by³o serio miêdzy nami du¿e uczucie.

Mówi³a,¿e zepsu³em to a mogli¶my zbudowaæ co¶ wiêcej, teraz gdy pytam czy jest szansa to odbudowaæ to mówi,¿e nie wie, ona nie jest gotowa, nic nie obiecujê i tak dalej. A ja bojê siê,¿e mówi tak dlatego ¿eby pó¼niej powiedzieæ "jak co¶ to nie mo¿esz mieæ do mnie pretensji" Ja rozumiem,¿e siê bawi, ale ja nie chcê byæ zabawk± rzucon± w k±t. Co my¶licie i radzicie?

Po prostu siê ba³em, dlatego tak reagowa³em.. bardzo mi na niej zale¿y
Mlotek266 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 13:33   #2
Aelora
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 625
Dot.: Rozterki z kobiet±, szukam rady

Powiedzia³e¶ o kilka s³ów za du¿o, wyszed³e¶ na zaborczego i uwa¿aj±cego j± za nie wiadomo kogo bo idzie do klubu. Nie wiem, z jakiego powodu zakoñczyli¶cie poprzednie zwi±zki, ale je¶li wcze¶niej mia³a zazdrosnego partnera mo¿e za¶wieci³a siê jej w g³owie czerwona lampka i och³odzi³a znajomo¶æ. Sama mówi³a Ci, ¿e podchodzi do tego ostro¿nie, a Ty da³e¶ jej sygna³ ostrzegawczy, ¿e byæ mo¿e wcale nie uwa¿asz jej za tak± wspania³± dziewczynê.
Daj jej och³on±æ i nie naciskaj na ni±, po prostu przepro¶ za swoje s³owa i poczekaj na jej reakcjê, ale licz siê z tym, ¿e mog³a siê zraziæ ¿e ³atwo j± oceniasz.
Aelora jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 13:34   #3
Miss_Suze
(=^‥^=)

Wiadomo¶ci: 2 616

Odpu¶æ najlepiej, bo ju¿ zepsu³e¶ t± znajomo¶æ. Nie dziwiê siê tej dziewczynie, ¿e ju¿ jej zapa³ przeszed³. Ju¿ wcze¶niej mia³a w±tpliwo¶ci co do zwi±zku, a ty j± utwierdzi³e¶ w tym, ¿e to by³aby z³a decyzja.
Miss_Suze jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 13:38   #4
Mlotek266
Przyczajenie

Zraziæ to na pewno siê zrazi³a, ale tak te¿ zrobi³em. Przeprosi³em j±, pojecha³em te¿ zrobiæ to osobi¶cie. Masz racjê, wiem jak to wygl±da ale ja nie potrafiê odpu¶ciæ bo po prostu czuje do niej co¶ wiêcej i strasznie mi zale¿y na tej znajomo¶ci.
Stary 2023-04-21, 13:39   #5
0fb2986dc06479a38c396fe4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a18ec99
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 803

ale przeciez nie pasujecie do siebie, tobie nie podoba sie jej styl zycia, ona ma prawo zyc jak chce, po co na sile do niej ciagniesz?

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
0fb2986dc06479a38c396fe4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a18ec99 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 13:41   #6
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mlotek266 Poka¿ wiadomo¶æ
Zraziæ to na pewno siê zrazi³a, ale tak te¿ zrobi³em. Przeprosi³em j±, pojecha³em te¿ zrobiæ to osobi¶cie. Masz racjê, wiem jak to wygl±da ale ja nie potrafiê odpu¶ciæ bo po prostu czuje do niej co¶ wiêcej i strasznie mi zale¿y na tej znajomo¶ci.
Nie zachowuj siê w ten sposób bo to odstraszaj±ce gdy kto¶ tak bardzo naciska. Daj jej w spokoju przemy¶leæ tê sytuacjê, nie spotykaj siê je¶li boli Ciê w jaki sposób jeste¶ teraz przez ni± traktowany. Niestety, nie nastawiaj siê ¿e na pewno bêdzie jak dawniej. Da³e¶ jej du¿y sygna³, ¿e bêdziesz ocenia³ ka¿de jej zachowanie.
Stary 2023-04-21, 13:45   #7
Mlotek266
Przyczajenie

Z punktu widzenia kobiety to my¶licie,¿e powinienem bardziej siê interesowaæ, szukaæ kontaktu czy raczej odpu¶ciæ? Tak jak mówi³em ona tego kontaktu nie unika, ale totalnie nie ma szans siê do niej zbli¿yæ, wcze¶niej to wygl±da³o zupe³nie inaczej. No ale te¿ nie piszê ju¿ tak jak wcze¶niej, rzadko pisze. Ale wczoraj gdy by³em ja przeprosiæ chcia³a pobyæ ze mn± jeszcze d³u¿ej ni¿ mia³em czas, w sumie ja mia³em czas tylko trudno mi by³o byæ ko³o niej i czuæ siê odrzucanym wiêc posiedzia³em z godzinê, przeprosi³em i wyja¶ni³em wszystko na spokojnie i pojecha³em. Prosi³a ¿ebym da³ znaæ jak dojadê do domu i czy mo¿e zadzwoniæ pogadaæ jeszcze. Mówi³em dzi¶,¿e strasznie mnie dobija ta sytuacja i têskniê strasznie za tym jak wtula³a siê w ³ó¿ku i zasypia³a a nie niepozwola³a siê przytuliæ w samochodzie... Mówi,¿e wie i tyle albo w ogóle nie komentuje tego.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cheddar, akurat tak siê sk³ada,¿e pasujemy jak ma³o kto i doskonale o tym wiemy tylko,¿e ja z tego strachu zachowa³em siê zbyt zaborczo i zazdro¶nie i st±d ta sytuacja..

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2023-04-21, 13:49   #8
Aelora
Wtajemniczenie

To daj jej czas na przemy¶lenie sytuacji i zluzuj trochê, w tym momencie wychodzisz trochê na pieska skacz±cego wokó³ niej. Bardzo siê nakrêci³e¶, ale ona przecie¿ jasno Ci mówi³a ¿e to idzie za szybko, nie jest gotowa, macie za sob± rozstania itp. To, ¿e siê widujecie, rozmawiacie i ona pyta czy wróci³e¶ bezpiecznie do domu jest zwyk³± uprzejmo¶ci±. Ja te¿ piszê znajomym po spotkaniu czy dotar³am bezpiecznie do mieszkania i upewniam siê ¿e u nich wszystko w porz±dku.
Stary 2023-04-21, 13:51   #9
road_rage
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 121

Znasz dziewczynê dwa miesi±ce, a ju¿ zd±¿y³e¶ zrobiæ dramê o jej styl ¿ycia i robiæ upierdliwe akcje pomimo jej wyra¼nego zdystansowania siê. Nie, nie pasujecie do siebie.
road_rage jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 13:58   #10
Mlotek266
Przyczajenie

Nie skacze, wiem,¿e nie mogê naciskaæ. Czasami napisze, zadzwoniê wieczorem czy co¶. Teraz jak to pisze te¿ w³a¶nie sama napisa³a co tam u niej w pracy no ale tak jak mówiê, dystans totalny. Nie dziwiê siê jej, wiem,¿e zawini³em, ale sam nie wiem jak podej¶æ do sprawy ¿eby spróbowaæ to naprawiæ. Póki co po prostu pojecha³em przeprosiæ pogadaæ, daje jej czas, nie naciskam w ¿adnym wypadku, nigdy na nic nie naciska³em no ale zobaczymy.

Co do tego pasowania to trochê ¶mieszne jest takie ocenianie, nie znasz nas. My naprawde mamy bardzo podobne charaktery, czasami znajomi mówi±,¿e a¿ za bardzo no ale ja oczywi¶cie musia³em palnac g³upotê...
Stary 2023-04-21, 14:02   #11
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 083

Cytat:
Z punktu widzenia kobiety to my¶licie,¿e powinienem bardziej siê interesowaæ, szukaæ kontaktu czy raczej odpu¶ciæ? Tak jak mówi³em ona tego kontaktu nie unika, ale totalnie nie ma szans siê do niej zbli¿yæ, wcze¶niej to wygl±da³o zupe³nie inaczej. No ale te¿ nie piszê ju¿ tak jak wcze¶niej, rzadko pisze. Ale wczoraj gdy by³em ja przeprosiæ chcia³a pobyæ ze mn± jeszcze d³u¿ej ni¿ mia³em czas, w sumie ja mia³em czas tylko trudno mi by³o byæ ko³o niej i czuæ siê odrzucanym wiêc posiedzia³em z godzinê, przeprosi³em i wyja¶ni³em wszystko na spokojnie i pojecha³em. Prosi³a ¿ebym da³ znaæ jak dojadê do domu i czy mo¿e zadzwoniæ pogadaæ jeszcze. Mówi³em dzi¶,¿e strasznie mnie dobija ta sytuacja i têskniê strasznie za tym jak wtula³a siê w ³ó¿ku i zasypia³a a nie niepozwola³a siê przytuliæ w samochodzie... Mówi,¿e wie i tyle albo w ogóle nie komentuje tego.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cheddar, akurat tak siê sk³ada,¿e pasujemy jak ma³o kto i doskonale o tym wiemy tylko,¿e ja z tego strachu zachowa³em siê zbyt zaborczo i zazdro¶nie i st±d ta sytuacja..
mysle ze juz nie masz szans,mowie to z pozycji kobiety ,kiedy ktos mnie zrazi w pierwszych miesiacach zwiazku zanim sie jeszcze wszystko rozkreci na dobre to nie daje szansy bo wiem ze to co ci sie wymsknelo jest twoja prawdziwa natura ktora wyjdzie z ciebie znow w przyszlosci
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 14:06   #12
Magmag0194
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 790

Dla mnie zachowa³e¶ siê beznadziejnie i od razu bym uciek³±. Bradzo pilnowa³am ¿eby moi partnerzy nie byli zaborczy, bo to upierdliwa cecha.
Nie wywró¿ymy Ci tutaj z fusów czy ona bêdzie chcia³a wróciæ do starego toku relacji czy nie.
Nie naciskaj, odzywaj sie co jaki¶ czas, ale kole¿eñsko. I obserwuj.
Jako kobieta - gdyby jakikolwiek kandydat po takiej wtopie sta³ siê do tego nachalny i upierdliwy w imiê" ratowania" relacji, to ju¿ na pewno kopnê³abym go w d. Tak wiêc bêd±c natretnym na pewno przegrasz relacjê. Cierpliwo¶ci± i wyrozumia³o¶ci± - mo¿e co¶ jeszcze z tego bêdzie. Ale tylko mo¿e.
Magmag0194 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 14:09   #13
Mlotek266
Przyczajenie

No rozumiem, ale po co w takim razie powiedzia³a,¿e nie chce traciæ ze mn± kontaktu, rozmawia, chce siê zobaczyæ? No tylko,¿e to wszystko na stopie kole¿eñskiej niestety.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

To,¿e gdybym teraz desperacko pisa³, dzwoni³ i tak dalej to ja wiem,¿e bym to pogr±¿y³, to akurat jasne. Dlatego nie naciskam, czasami zamienimy parê s³ów i tyle.
Stary 2023-04-21, 14:11   #14
road_rage
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 121

Ale czego nie rozumiesz? Zapytaj j± o powód to bêdziesz wiedzia³.
Nie ka¿da znajomo¶æ kobiety z facetem to musi byæ od razu wielkie zakochanie i zwi±zek.
road_rage jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 14:12   #15
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
No rozumiem, ale po co w takim razie powiedzia³a,¿e nie chce traciæ ze mn± kontaktu, rozmawia, chce siê zobaczyæ? No tylko,¿e to wszystko na stopie kole¿eñskiej niestety.
Skoro dobrze siê dogadujecie, macie podobne charaktery mo¿e po prostu lubi Ciê, ale zrazi³e¶ j± i nie chce wchodziæ w zwi±zek. Mo¿e wie, ¿e Tobie bardzo zale¿y i Twoje starania poprawiaj± jej samoocenê, mo¿e trzyma Ciê w rezerwie. Bardzo trudno powiedzieæ, co jej chodzi teraz po g³owie.
Stary 2023-04-21, 14:18   #16
Mlotek266
Przyczajenie

No tak, mam nadziejê,¿e nie wszystko stracone i uda mi siê odbudowaæ jej zaufanie.
Stary 2023-04-21, 14:29   #17
v-x-n
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 486

Moim zdaniem to ta wasza relacja jest pelna dziwnych dram od poczatku, ale co kto lubi. Mnie by sie nie chcialo w to basic.

Pizza tym Ty do niej dzwonisz PO PIJAKU, zeby jej nawrzucac, ze co weekend wychodzi podpita z klubu..? Przyganial kociol garnkowi szczerze mowiac...
[ Biegam ] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M
v-x-n jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 14:30   #18
Miss_Suze
(=^‥^=)

Dla mnie jak od pocz±tku jest takie mêczenie ty³ka, jakie¶ dramy, przeprosiny, to dla mnie taka relacja jest ju¿ przekre¶lona.
Stary 2023-04-21, 15:06   #19
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 328

[1=0fb2986dc06479a38c396fe 4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a 18ec99;89562011]ale przeciez nie pasujecie do siebie, tobie nie podoba sie jej styl zycia, ona ma prawo zyc jak chce, po co na sile do niej ciagniesz?
[/QUOTE]

No w³a¶nie?

Przeprosi³e¶ - oki, ale przeprosiny nie zawsze s± w stanie naprawiæ sytuacjê. W±tpliwo¶ci by³y jakie¶ od pocz±tku i jak wy¿ej napisano, swoim zachowaniem tylko je potwierdzi³e¶ i umocni³e¶. Tu raczej nie ma czego zbieraæ.

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Miss_Suze Poka¿ wiadomo¶æ
Dla mnie jak od pocz±tku jest takie mêczenie ty³ka, jakie¶ dramy, przeprosiny, to dla mnie taka relacja jest ju¿ przekre¶lona.
Dok³adnie. Byle sytuacja i ju¿ wszystko dr¿y w posadach, gdzie to powinien byæ etap têczy, jednoro¿ców i bezstresowego poznawania siê coraz lepiej.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2023-04-21, 15:13   #20
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez v-x-n Poka¿ wiadomo¶æ
Moim zdaniem to ta wasza relacja jest pelna dziwnych dram od poczatku, ale co kto lubi. Mnie by sie nie chcialo w to basic.

Pizza tym Ty do niej dzwonisz PO PIJAKU, zeby jej nawrzucac, ze co weekend wychodzi podpita z klubu..? Przyganial kociol garnkowi szczerze mowiac...
Trafna uwaga ¿e po pijaku zarzuci³e¶ jej przesadzanie z alkoholem I raczej w takim stanie nie powiedzia³e¶ jej grzecznie, ¿e nie podoba Ci siê jej styl ¿ycia, tylko mog³y pa¶æ mocniejsze s³owa. Sama Ciê otwarcie zaczepi³a i wtedy to by³o w porz±dku, ale potem zrobi³e¶ dramê o jej zachowanie.

Edytowane przez Aelora
Czas edycji: 2023-04-21 o 15:16
Stary 2023-04-21, 15:21   #21
43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 7 306

Tre¶æ usuniêta

Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065
Czas edycji: 2023-11-27 o 07:46
43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 15:49   #22
Limonka2738
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 30 163

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89562045]mysle ze juz nie masz szans,mowie to z pozycji kobiety ,kiedy ktos mnie zrazi w pierwszych miesiacach zwiazku zanim sie jeszcze wszystko rozkreci na dobre to nie daje szansy bo wiem ze to co ci sie wymsknelo jest twoja prawdziwa natura ktora wyjdzie z ciebie znow w przyszlosci[/QUOTE]

Autor da³ jej do zrozumienia, co o niej naprawdê my¶li i jaki jest, a dziewczyna zobaczy³a, ¿e jej to nie pasuje.

Top secret Uczestnik ¶ci¶le tajnego rz±dowego programu badañ nad eksperymentaln± szczepionk± na malariê.
Limonka2738 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 16:37   #23
0fb2986dc06479a38c396fe4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a18ec99
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 803

Cytat:
nie, nie pasujecie do siebie. tobie przeszkadza jej styl bycia i my¶lisz dok³adnie to co jej wykrzycza³e¶ po pijaku - alkohol jedynie sprawi³, ¿e by³e¶ bardziej bezpo¶redni i wulgarny w powiedzeniu co my¶lisz.

a je¿eli naprawdê tak nie my¶lisz, to powiniene¶ siê udaæ do specjalisty, dotrzeæ do tego czemu pod wp³ywem emocji wykrzykujesz rzeczy, których wcale nie my¶lisz oraz dowiedzieæ siê jak nad tym zapanowaæ.

i dopiero potem wchodziæ w zwi±zki.
0fb2986dc06479a38c396fe4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a18ec99 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 16:40   #24
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_64582d7210082
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 467

Dziewczyna ju¿ na wej¶ciu nie za bardzo chcia³a z Tob± byæ. Sam fakt, ¿e mówi³a Ci, ¿e to siê toczy zbyt szybko, powinien byæ dla Ciebie czerwon± flag± i sygna³em, ¿e trzeba siê wycofaæ albo co najmniej och³on±æ.
Generalnie wszystko sprowadza siê do tego, ¿e Ty siê w niej zakocha³e¶, ona w Tobie nie. Co wiêcej, wmawiasz sobie, ¿e idealnie do siebie pasujecie, podczas gdy tak nie jest... Sam siebie krzywdzisz takim my¶leniem, bo po¶wiêcasz my¶li i uczucia czemu¶, co nie ma sensu.
Na Twoim miejscu da³abym sobie spokój.
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_64582d7210082 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 20:03   #25
cava
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 22 121

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_64582d7 210082;89562215]Dziewczyna ju¿ na wej¶ciu nie za bardzo chcia³a z Tob± byæ. Sam fakt, ¿e mówi³a Ci, ¿e to siê toczy zbyt szybko, powinien byæ dla Ciebie czerwon± flag± i sygna³em, ¿e trzeba siê wycofaæ albo co najmniej och³on±æ.
Generalnie wszystko sprowadza siê do tego, ¿e Ty siê w niej zakocha³e¶, ona w Tobie nie. Co wiêcej, wmawiasz sobie, ¿e idealnie do siebie pasujecie, podczas gdy tak nie jest... Sam siebie krzywdzisz takim my¶leniem, bo po¶wiêcasz my¶li i uczucia czemu¶, co nie ma sensu.
Na Twoim miejscu da³abym sobie spokój.[/QUOTE]

Dok³adnie takie samo wra¿enie odnios³am.
Od pocz±tku nie by³o szans na nic powa¿niejszego, z jej strony.
Mo¿e lubi mieæ du¿o kolegów, mo¿e lubi byæ adorowana, ale nic wiêcej z jej strony tam nie widaæ z opisu.
Wiec trudno, nie ma o co zabiegaæ, tylko traci³e¶ czas i mia³e¶ z³udne nadzieje.

Z salamandr± w d³oni szed³em przez powierzchniê komety.
Liz Williams
cava jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 23:22   #26
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 276

jakby mi facet po dwóch miesi±cach robi³ po pijaku awantury o mój sposób ¿ycia, to najpierw bym go ¶miechem zabi³a, a potem choæby stan±³ na uszach, to nie mia³by najmniejszych szans na to, ¿e zmieniê zdanie. zwi±zek to ma byæ przyjemno¶æ dla obu stron, a nie nara¿anie siê na fochy ja¶nie pana
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-21, 23:26   #27
Mija62
uparta chmura

Wiadomo¶ci: 8 672

Wchodzê na forum, widzê tytu³ - rozterki z kobiet±, my¶lê sobie o facet napisa³, a potem czytam nick - m³otek.
Nie czyta³am postu, ale sam stawiasz sie w dziwnej sytuacji
Mija62 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-04-22, 00:58   #28
Miss_Suze
(=^‥^=)

Cytat:
Napisane przez Mija62 Poka¿ wiadomo¶æ
Wchodzê na forum, widzê tytu³ - rozterki z kobiet±, my¶lê sobie o facet napisa³, a potem czytam nick - m³otek.
Nie czyta³am postu, ale sam stawiasz sie w dziwnej sytuacji
Ja ogólnie mam wra¿enie, ¿e jak ju¿ jaki¶ facet przychodzi na wiza¿ to zawsze jest jaki¶ toxic, wykopek albo ofiara losu. Nie kojarzê ¿adnego w±tku za³o¿onego tutaj przez faceta, który by³by ok.
Stary 2023-04-22, 09:55   #29
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 328

Cytat:
Napisane przez Miss_Suze Poka¿ wiadomo¶æ
Ja ogólnie mam wra¿enie, ¿e jak ju¿ jaki¶ facet przychodzi na wiza¿ to zawsze jest jaki¶ toxic, wykopek albo ofiara losu. Nie kojarzê ¿adnego w±tku za³o¿onego tutaj przez faceta, który by³by ok.
Albo to tak naprawdê jeden - dwóch trolli lub nieudaczników na krzy¿.
Stary 2023-04-22, 13:18   #30
aninudy
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 809

Czzy tego w±tku ju¿ nie by³o?
Co¶ mi siê kojarzy, ¿e jaki¶ facet pijany do dziewczyny zazdwoni³ i j± wyzywa³.
aninudy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2023-04-22 17:56:11

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.